aynen canım vallahi babamın annemin teyzesi amcası kim bilmem ama neredeyse başarılı tüm doktorları tanıyorum artık... Aslında yakın yer isterim Florence ve acıbadem bana çok yakın.. Florence i araştırayım bugün. Orada ücret neydi canım
Tüp gebelerim,tüp gebe adaylarım,tüp annişlerim nasıllaarrrr
Bende yazın yaptırmayı düşünüyorum.çok iyi bir doktorda buldum.tüp bebek deneyimim hiç olmadı.inşallah zor değildir.yumurtalar toplanırken bayıltıyorlarmı arkadaşlar? ağrınız oldumu?[/QUOTE
Hadi hayırlısı canım hiç merak etme öyle ağrılı sancılı bişey yok benim transferimin 4. Günü en zoru bu meraklı bekleyiş başkada zor bişey yok :) hem biz anne olmak için herşeyi göze alan kadınlarız demi
canım ben girdim ama nasıl yapacağımı anlamadım, 71. sıradayım üstüne tıkladım ama klavye çıkmadı, nasıl düzelticem? anlatırmısın?Kızlar ilk saydaki linkten liste topiğine girip bilgilerinizi yazın lütfen...Listede ne kadar çok kişi olursa o kadar bilgilendirici olur...
Canım maşallah çoğu döllenmiş inşallah sağlıkla büyüyüp bölünür ve annesine sımsıkı tutunur. Pozitif sonuc aldığın günü de görürüz inşallah10 tanesi işleme alınmış. 9'u döllenmiş. 9'unun da durumları iyimiş. Blast embriyo koyacak perşembe günü sabah 08:30 transferim var. Dua eder misiniz benim için bol bol. Şuan için gelişimlerinin iyi olduğunu, merak edilecek bir şey olmadığını söyledi embriyolog. Sabah tok karna, idrara sıkışık jeli sürmeden gideceğim. 2 tane transfer edecek.
Canım maşallah çoğu döllenmiş inşallah sağlıkla büyüyüp bölünür ve annesine sımsıkı tutunur. Pozitif sonuc aldığın günü de görürüz inşallah
canım sen mesaj yaz güncel durumunu topiğe ben güncelleyeceğim sizler yapamazsınız.canım ben girdim ama nasıl yapacağımı anlamadım, 71. sıradayım üstüne tıkladım ama klavye çıkmadı, nasıl düzelticem? anlatırmısın?
Maşallah güzel haberler gelmiş..10 tanesi işleme alınmış. 9'u döllenmiş. 9'unun da durumları iyimiş. Blast embriyo koyacak perşembe günü sabah 08:30 transferim var. Dua eder misiniz benim için bol bol. Şuan için gelişimlerinin iyi olduğunu, merak edilecek bir şey olmadığını söyledi embriyolog. Sabah tok karna, idrara sıkışık jeli sürmeden gideceğim. 2 tane transfer edecek.
senin gebelik takvimini yerim beennnnCanım maşallah çoğu döllenmiş inşallah sağlıkla büyüyüp bölünür ve annesine sımsıkı tutunur. Pozitif sonuc aldığın günü de görürüz inşallah
Bugün kesemizi gördük canim artık hamile gibi hissedeyim kendimi dedim :) tek kese göründü doktor çok küçük haftaya belli olur ancak dedi şimdilik tek :)senin gebelik takvimini yerim beennnn
Maşallah güzel haberler gelmiş..
5.güne 2 tane transfer edeceklerini şimdiden söylemeleri de değişik geldi bana alışmışım gün gün haber almaya genelde transferden 1 gün önce kesinleşir transfer saati ve günü senin ki 2.günden belli
Bugün kesemizi gördük canim artık hamile gibi hissedeyim kendimi dedim :) tek kese göründü doktor çok küçük haftaya belli olur ancak dedi şimdilik tek :)
Ayy iyi bişiy mi kötü bişiy mi şimdi bu? :)
Inşallah görürüz canim :) darısı burdaki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkeseTek kuzumuz var demek maşallah
Kesenin küçük olması normal canım haftaya hem kese büyür hem de kalp atışını duyarsın..
Canım mesela 1.deneme farklı yerde olsada 2 . Deneme hep daha ucuz mu olurCanım inan tam net hatırlamıyorum ama sanırım ilk deneme 6500 ikinci deneme 4500 son denemeyi bilmiyorum... Öyle bir hak tanındığını hatırlıyorum... Embriyolarını dondurmak istersen ayrıca 1000 tl ödüyorsun diye hatırlıyorum ama emin değilim yaa 2. denemem 1 sene önceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?