2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

çok teşekkürler ilginiz için evet şimdi başka dr gönderdim raporları

arkadaşlar herkese günaydın mutlu pazarlar.. uzun zamandır giremedim inş. herkesin işi rast gitmiştir.. ben de tedavimi yeni atlattım.. 1 tane buz bebeğim beni bekliyor. toparlanmam zaman alacakmış. 3 ya da 4 ay sonra bir transfer takvimi çıkarttı doktorum inş. o kadar zor süreçler ki bazen çok bunalıyor insan.. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.

Hayirli olsun canım.neden o kadar uzadı?
Benim de bi tanecik buz bebisim var.bu ay transferim olacak inşallah.bi tane olması bazen korkutuyor ama Allah ol dedikten sonra gerisi hikâye..

Benim de bi tanecik buz bebisim var.bu ay transferim olacak inşallah.bi tane olması bazen korkutuyor ama Allah ol dedikten sonra gerisi hikâye..
kürtajdan ve düşükten dolayı rahmimde yapışıklık varmış histereskopi oldum spiral takıldı canım 2 ay sonra çıkartılacak bir sorun çıkmazsa transfer süreci başlıyacak ama yapışıklık devam ederse tekrar histereskopi 1 tane benim de temiz geldi şükür 2 tanede genetiğe gidemedi parça alınırsa sıkıntı olur dediler onları da dondurdular bakalım ne olacak.. 1 tane olsun bizim olsun tatlım hiç üzülme ya genetikten o da anormal gelseydi ne yapardık o zaman.. inş. ol der rabbim de biz de anne olmanın güzelliğini tadarız.. o kadar çok dua ediyorum ki sizin için de aynı hastane aynı doktor tek embriyo hepimizin tutar inş..

İnşallah canım...o bi tane bizi anne yapsın hayirlisyla inşallah...o iki tane ümit vadediyor ki donduruldu di mi canım?

İnşallah canım...o bi tane bizi anne yapsın hayirlisyla inşallah...o iki tane ümit vadediyor ki donduruldu di mi canım?
evet canım 5.gün embriyosu.. ama biyopsi yapılırsa bozulabilir dediler o yüzden gönderemedik genetiğe.. kromozomlarını tabi bilmiyoruz hasta mı değil mi ama gene de ümitliyim inş.sağlıklıdır

Musmutlu pazarlarınız olsun kızlar
Yarın kızçemle randevum var öğleden sonra 1 ay oldu görüşmeyeli bakalım nasıl kendileri.

inşallah bir histeroskopiye daha gerek kalmadan transfer sürecine girersin.bende kasım da başlamıştım 1 nisan da pozitif haberimi aldım.histeroskopi vs..derken anca işte

aynen canım sık sık giremediğimiz zamanlar oluyor bu da keyfi değil zaten ama birbirimizi unutmuyoruz aklımdasınız hep..kızçem uykucu ve gazsız bir bebek olursa gelirim yine foruma boş bırakmam buraları..

inşallah bir histeroskopiye daha gerek kalmadan transfer sürecine girersin.bende kasım da başlamıştım 1 nisan da pozitif haberimi aldım.histeroskopi vs..derken anca işte
inş. canım inş. o kadar zor oldu ki bu histerskopi bir daha yaşamam.. allah razı olsun.. rabbim bebişine hayırlı uzun güzel ömür versin inş.

Korkma zaten size gerekli olan bir yumurta kaliteli
Eltim bnm bir bucuk aylık hamile yillarca bekledi 1 tane yumurta transfer ettiler o da Alkahin izni ile tuttu inşaAllah sizde ayni sonucu alirsiniz

Tek buz bebislo hanımlar toplasmis geleyim dedim kasimin ilk haftasida benim transfer olur zaman daraliyor ben geriliyorum ödum patliyo ayyy sinirim bozuldu zaaaar

Kızlar transfer öncesi dönemde yaptığınız yediginiz ictiginiz özel bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…