- 28 Eylül 2015
- 45
- 10
- 3
- 35
çok teşekkürler ilginiz için evet şimdi başka dr gönderdim raporlarıCanım bu kanda yapılan basit genetik test.Ben transfer edilen embriyonun genetiğine bakıldı sandım ona yapılan genetik tarama hangisi diye merak ettim.Bu belirleyici bir test değil.Size aslında daha bir şey yapılmamış dediğim gibi yolun başındasın sakın o güzel canını sıkma.Sen güçlü dur ki eşin de bebeğinizin olacağına inansın erkek kısmı çabuk pes ediyor.
çok teşekkürler ilginiz için evet şimdi başka dr gönderdim raporları
kürtajdan ve düşükten dolayı rahmimde yapışıklık varmış histereskopi oldum spiral takıldı canım 2 ay sonra çıkartılacak bir sorun çıkmazsa transfer süreci başlıyacak ama yapışıklık devam ederse tekrar histereskopiHayirli olsun canım.neden o kadar uzadı?
Benim de bi tanecik buz bebisim var.bu ay transferim olacak inşallah.bi tane olması bazen korkutuyor ama Allah ol dedikten sonra gerisi hikâye..
evet canım 5.gün embriyosu.. ama biyopsi yapılırsa bozulabilir dediler o yüzden gönderemedik genetiğe.. kromozomlarını tabi bilmiyoruz hasta mı değil mi ama gene de ümitliyim inş.sağlıklıdırİnşallah canım...o bi tane bizi anne yapsın hayirlisyla inşallah...o iki tane ümit vadediyor ki donduruldu di mi canım?
arkadaşlar herkese günaydın mutlu pazarlar.. uzun zamandır giremedim inş. herkesin işi rast gitmiştir.. ben de tedavimi yeni atlattım.. 1 tane buz bebeğim beni bekliyor. toparlanmam zaman alacakmış. 3 ya da 4 ay sonra bir transfer takvimi çıkarttı doktorum inş. o kadar zor süreçler ki bazen çok bunalıyor insan.. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.
aynen canım sık sık giremediğimiz zamanlar oluyor bu da keyfi değil zaten ama birbirimizi unutmuyoruz aklımdasınız hep..kızçem uykucu ve gazsız bir bebek olursa gelirim yine foruma boş bırakmam buraları..canım benim latife yapıyordum zaten hiç edermiyim
sen bizim yani tüp bebek annelerinin, anne adaylarının ve birçok insanın biricik editörüsün
herşeyden önce bizi anlayansın, dinleyensin,çıkmazdayken yol gösterensin,umut verensin,
bu yüzden yoklugunu çok hissettik hepimiz...
ama şükür kavuşturanaartık dogumdan sonra da bi süre gözlerimiz arayacak seni
minik kızçenden, topik kızçelerine zaman ayıramıcaksın
siz iyi olunda bizim gönüllerimiz zaten bir arada dimi ama
bakalım ne diyecek merakla bekliyorumçok teşekkürler ilginiz için evet şimdi başka dr gönderdim raporları
inş. canım inş. o kadar zor oldu ki bu histerskopi bir daha yaşamam.. allah razı olsun.. rabbim bebişine hayırlı uzun güzel ömür versin inş.inşallah bir histeroskopiye daha gerek kalmadan transfer sürecine girersin.bende kasım da başlamıştım 1 nisan da pozitif haberimi aldım.histeroskopi vs..derken anca işte
Korkma zaten size gerekli olan bir yumurta kaliteliHayirli olsun canım.neden o kadar uzadı?
Benim de bi tanecik buz bebisim var.bu ay transferim olacak inşallah.bi tane olması bazen korkutuyor ama Allah ol dedikten sonra gerisi hikâye..
Bende yazarim inşaAllah hayirlisi ile gelsin sonuçbakalım ne diyecek merakla bekliyorum
Bende merak ediyorm inaninKızlar transfer öncesi dönemde yaptığınız yediginiz ictiginiz özel bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?