2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canlar bugün transferim oldu 2 tane koydular 8 hücreli Rabbim hayırlısı nasip etsin 3 cu gününde konuldu lar tavsiye etceginiz bisiler varmı yemem gerekn hiç bilmiyorum yada yapmam gereken ilk tüp denemem allahım hepimizin yardımcıları olsun

canım hayırlısıylagüzel haberlerle gelirsin inş doktor soylemedimi ne yemen ve yememen gerektiğini..

aynen canım sık sık giremediğimiz zamanlar oluyor bu da keyfi değil zaten ama birbirimizi unutmuyoruz aklımdasınız hep..kızçem uykucu ve gazsız bir bebek olursa gelirim yine foruma boş bırakmam buraları..

ayyy inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsin kızçen
isim konusunda karar kıldın mı paylaşmak istersen tabiii

Tek buz bebislo hanımlar toplasmis geleyim dedim kasimin ilk haftasida benim transfer olur zaman daraliyor ben geriliyorum ödum patliyo ayyy sinirim bozuldu zaaaar
Benimde tedavi sürecim geçen yıl kasım ayında başlamıştı ayyyyy yoksa bu bir işaretmi

Kızlar transfer öncesi dönemde yaptığınız yediginiz ictiginiz özel bir şey var mı?

Ben özel olarak hiiiiiiç bişi yapmadım canım.Sadece transferden sonra çiğ köfte,salam sosis ,sucuk vs..gibi şeyler yemedim hala da yemiyorum.Protein ağırlıklı beslendim.

ayyy inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsin kızçen
isim konusunda karar kıldın mı paylaşmak istersen tabiii
Çok dertliyim bu isim konusunda çoookkkkk
Aslında hep kızım olursa adı Ceren olacak dedim.
İş ciddiye binince her bulduğum isime birileri bişey diyor.Neymiş efenim o bilmem kimin kızının ismi hiç sevmem olmaz.Diğer isim bilmem kaç kişinin kızına verdiği isimmiş çok varmış mış mış derken kızım isimsiz kaldı
Hepinize yazıyorum bu vesileyle aday isimleri sizlerde fikir verin mağdurum
Ceren
Ece
Ezgi
Gizem

Merhaba canim doktordan sonuc geldi embriyo 3 kaliteymiş bolunmede probl3m varmiş araştiracakmiş neden boyle oluyor diye artik ne yapacağimi b8lemez haldeyim

Bunun bir sürü sebebi olabilir canım.
Araştırılsın bakalım ne çıkacak.
Mesela benimde 3.güne kadar iyi bölünen embriyolarım 5.güne dayanamıyordu en son genetik test yaptırdık 4 embriyodan 2 tanesi sağlıklı geldi.Diğer ikisi genetik sorunlu transfer edilse yine tutmayacaktı.

Ayyyy çok heyecanlı kendi transfer günüm geldi aklıma sonumuz benzesin inşallah...
Bol bol proteinle beslen,malum ilk 3 gün iş güç yapma diğer günlerde de abartmamak şartıyla normal hayatına dönebiliyorsun,bir de kafaya taksan da takmasan da olacağına varıyor her şey sen en iyisi keyifli geçirmeye bak mesela benim gibi transferin 3.günü itibariyle idrar testlerine başlayabilirsinşakaaaaaaaa sakıınnnnnn sen bana uyma..test sonucu etkiliyor psikolojiyi sağlam durman lazım yoksa eziyete döner bekleme süreci ben eğlenceli geçirdiğim için bu cesareti buldum kendimde.İnternetten sanırım 25 taneydi tam emin değilim idrar testi siparişi vermiş her gün bol bol yapmıştım ama ben kötü bir örneğim

Dün kızçemle buluştuk.
Bana NST ye gireceksin dedi doktor ben şok oldum tabii erken gibi geldi ama 30.hafta iribariyle başlıyormuşlar meğerse
Sancı ağrı yani erken doğumun işareti bir durum var mı diye bakıldı şükür normal çıktı.Kendileri tosun olmuş.Önde gidiyor gelişimi.Bende başlangıç kilom 53 den 30 haftalık kilom olan 57 ye adım atmış bulunuyorum hayırlı olsun

Hayirli olsun cnm Peki kaçıncı gün gördün pozitifi canım bendede Var sipariş ettim testler
İş olarak sofra kurup kaldırdım oda eşimin yardımıyla ev bile supurmedim yani genelde yatıyorum ablam var ev süpürür falan ...bide sen ilk tüp mu cnm kacinci sinda tuttu iki embryo mu karnım çok ağrıyor nedenini bilmiyorum

Demek sipariş verdin ama yapmadan önce unutma hcg herkeste aynı zamanlarda salgılanmıyor.İdrara geçme süresi ve miktarı aynı olmuyor.Bir de yapılan testlerin hcg hassasiyeti önemli.
Ben 4.denememde gebe kaldım 2 embriyo kondu 5.gün embriyoları 1 tanesi tuttu..
İlk bir kaç gün ağrın olabilir transfer işleminden dolayı ..belirtiler yanıltabilir kullandığımız ilaçların yan etkileri sebebiyle..
Benim 5.gün embriyosu olmasından sanırım bilemiyorum yaptığım gün hayalet bir çizgi çıktı her geçen gün koyulaştı.
Sanırım transferden 3 gün sonra yapmıştım.

Cok sevindim hayirli olsun Baya erken öğrenmiş sin canım ben testleri sipariş edeli çok oldu az deil 3 yıldır ugrasioz gebelik icin asilama falan filan derken buralara kadar geldik işte ben ignede yapcam transferden sonra acaba niye herkeze soruyom yaptıran oldumu diye 2tane iğne olcam 3 gün aralıkla hcg 1500 ui adi

Sağol tatlım hepinizi hamile olarak görecem inşallah..
Bazı doktorlar 2 doz şeklinde hcg veriyorlar bu embriyonun tutunmasına yardımcı olmak amaçlı veriliyor.
Kanıtlanmış bir faydası var mı bilemiyorum ama her ihtimali değerlendiriyorlar.
Bu durumda idrar testi yapma yanıltıcı olur.Büyük ihtimal pozitif çıkar sonuç malum iğne gebelik hormonunun kendisi.

İyi bir sorun cikmamasina sevindim canim bizi doktorum bebek yogun bakimi olan bir hastaneye resmen sutladi ama hastanelerde randevu alamiyorum dolu heryer bakalim napcaz tahliller yuksekmis doktor korktu basindan atti bizi:-(

İyi bir sorun cikmamasina sevindim canim bizi doktorum bebek yogun bakimi olan bir hastaneye resmen sutladi ama hastanelerde randevu alamiyorum dolu heryer bakalim napcaz tahliller yuksekmis doktor korktu basindan atti bizi:-(
Selam bende seni merak ediyotdum cnm,tahliller yuksrk çıktı ee ne yapacaklar ki.erkren mi alacaklar bebişi cnm?sen kendini nasıl hissediyorsun?

ayy madem sordun ee ozmn ilk ben cevaplayım
ezgi ve ceren arasında karar kılamadım tatlım :))
her isme bişey bulmalarını boşver sen
gönlünden ne geçiyorsa onu koy kimseyi dinleme :))
bende hep çınar' ım olsun istedim ama daha olmadı
son zamanlarda da çınar ismi çok moda olunca vazgeçirmek isteyen çok oldu ama ben zaten çoook önceden karar vermiştim kim ne derse desin adı çınar olacak :)) kız olursada çınar olacak diye diretmekteyim :))
eşimde kız olursa çınar olmaz diyor ee ozmn çınariye olsun dedim napayım ayol
ayyy bana bak sanki hamileyim de isim konusunu dert ettim kendime

maşşallah size
sen istanbula mı gidiyorsun canım dr randevusu için ?
bu arada kilon bence çok iyi 30. haftaya kdr 4 kilo almışsın sonuna kdr bi 6 alsan yine idael valla şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…