İyi bir sorun cikmamasina sevindim canim bizi doktorum bebek yogun bakimi olan bir hastaneye resmen sutladi ama hastanelerde randevu alamiyorum dolu heryer bakalim napcaz tahliller yuksekmis doktor korktu basindan atti bizi:-(
ayy madem sordun ee ozmn ilk ben cevaplayım
ezgi ve ceren arasında karar kılamadım tatlım :))
her isme bişey bulmalarını boşver sen
gönlünden ne geçiyorsa onu koy kimseyi dinleme :))
bende hep çınar' ım olsun istedim ama daha olmadı
son zamanlarda da çınar ismi çok moda olunca vazgeçirmek isteyen çok oldu ama ben zaten çoook önceden karar vermiştim kim ne derse desin adı çınar olacak :)) kız olursada çınar olacak diye diretmekteyim :))
eşimde kız olursa çınar olmaz diyor ee ozmn çınariye olsun dedim napayım ayol
ayyy bana bak sanki hamileyim de isim konusunu dert ettim kendime
maşşallah size
sen istanbula mı gidiyorsun canım dr randevusu için ?
bu arada kilon bence çok iyi 30. haftaya kdr 4 kilo almışsın sonuna kdr bi 6 alsan yine idael vallaşahane
Benimde tedavi sürecim geçen yıl kasım ayında başlamıştı ayyyyy yoksa bu bir işaretmi
Sağol canım cevap için, hadi bizde peşinden geleceğiz inşallah yakında :)Ben özel olarak hiiiiiiç bişi yapmadım canım.Sadece transferden sonra çiğ köfte,salam sosis ,sucuk vs..gibi şeyler yemedim hala da yemiyorum.Protein ağırlıklı beslendim.
Bende anlamadım cnm.sadece kesemi oluştu acaba?Merhaba kızlar. Şişli Memorialda tedavi olmuştum. Bir ay once 8.hafta bitiminde kurtaj oldum diyarbakır Memorialda. Kalp atisi yoktu.Bebeği genetige gonderdiler. Bugün bebekte hücre olmadığı için genetige bakilamadigini öğrendim. Henüz daha sislideki doktorumuz aramadim. Hücre olmadan bebek nasıl oluşuyor,nasıl gelişiyor anlam veremedim ben.
Bebek vardı canım.gelişimi de normaldi. Kalp atışı yoktu gittiğimizde.Bende anlamadım cnm.sadece kesemi oluştu acaba?
Alla alla cok ilginç bir durum..Bebek vardı canım.gelişimi de normaldi. Kalp atışı yoktu gittiğimizde.
Bana da ilginç geldi. Bakalım ne çıkacak altından.Alla alla cok ilginç bir durum..
Hıımmm çınariye koyayım o zaman
Çınar da güzel isim iyiymiş valla
Bence de ceren ve ezgi güzel onlar önde gidiyor iç sesim ve ben öyle diyoruz ama iç sesimi dışa verince bi sürü şey deniyor isyaannnnnDediğin gibi ben çevremde bu isimler yokken kimse daha doğurmamış ve isimleri koymamışken kızım olursa koyarım demiştim.Nerden bileyim 10 sene bekleyip milletin üzerime en az 2 şer tane doğuracağını Emrah bakışlı kaşlı bir smiley istiyorum ben yaaa bu acıklı durumuma şu an cuk otururdu
Kızçeyi besliyorum canım ben kendisi yiyip bitiriyor beni kiloyu o alıyor ben de gayet memnunum tabii
Buradan Ebru Şallı ya sesleniyorum öyle plateslerle azcık kiloyla doğurmak kolay ben yan gelip yatarak az kilo alıyorum nabeerrrr
Bu arada doktorum Gazi üniversitesinde canım doçent kendileri.Bülent hoca İstanbul a gelip gidemezsin her zaman seni kendi öğrencime yönlendireyim dedi ve onun dediği doktor beni takip ediyor.
Kendimde bir problem yok canim bugun yine gittim.hastaneye riskli hastasin diyor universite gastanesi bile baska hastaneye yolluyor acil.bisey olursa oraya git diyo umarim olmazdaSelam bende seni merak ediyotdum cnm,tahliller yuksrk çıktıee ne yapacaklar ki.erkren mi alacaklar bebişi cnm?sen kendini nasıl hissediyorsun?
bebek yogun bakim olan hastaneydi fakat ozelliz yinede kcuk bir hastaneyiz diyip egitim arastirmaya yonlendirdiAklımdaydın ne yaptı diyordum.
Canım sen hastane seçimi yaparken yeni doğan yoğun bakımı,kuvöz vs..olan bir hastane seçmedin mi
Her türlü komplikasyon olabilir illa gebelikte değil doğum ve hemen sonrasında da sorun olabilir tüm gebeler için.
İnşallah bir an evvel iyi bir yer bulursun özel olması şart değil üniversite ya da devlet hastanesi olabilir ben üniversite hastanesine devam ediyorum.
Güldenim güzel yürekli arkadaşım mutlu sona az kalmış Rabbim hayirlisiyla kurtarsın seni insallah isim ariyormussun yegenime yagmur nasıl olur sence
Amin canım inşallah sıra sıra dizilin peşime..Ben doğurdum diye yazayım siz hamileyiz diye inşallah...Sağol canım cevap için, hadi bizde peşinden geleceğiz inşallah yakında :)
Bebek varsa hücre de vardır nasıl oluyor ben de anlamadım ilk kez duyuyorum canımBebek vardı canım.gelişimi de normaldi. Kalp atışı yoktu gittiğimizde.
o zaman baştan uyarsalarmış seni oyuncak mı bu olmadı haydi başka hastaneyeKendimde bir problem yok canim bugun yine gittim.hastaneye riskli hastasin diyor universite gastanesi bile baska hastaneye yolluyor acil.bisey olursa oraya git diyo umarim olmazda
bebek yogun bakim olan hastaneydi fakat ozelliz yinede kcuk bir hastaneyiz diyip egitim arastirmaya yonlendirdi
emrah bakışlı smiley hiç fena olmaz
ayy sesli güldüm yemin ederim çok güldüm ebru şallı demek hee
Evet bastan bir arkadas uyarmisti beni sordum doktorada yok oyle sey olurmu demsti ozaman riskli degildik simdi risk altinda olunca hastane oneriyo bugunki gittigim hastanede egitim arastirma ama baska hastanenin bu konuda onlardan daha iyi oldugunu oraya gitmemi yinede acil bir durumda gitmemi istediler saglik olsun bakalim acil bir durum olmasinda biz hastane buluruzo zaman baştan uyarsalarmış seni oyuncak mı bu olmadı haydi başka hastaneye
gerçi üniversite hastanesi bile başka yere yollamış hayret bişey yaa ne olacak yani evde kendi halinemi doğuracan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?