2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İyi bir sorun cikmamasina sevindim canim bizi doktorum bebek yogun bakimi olan bir hastaneye resmen sutladi ama hastanelerde randevu alamiyorum dolu heryer bakalim napcaz tahliller yuksekmis doktor korktu basindan atti bizi:-(

Aklımdaydın ne yaptı diyordum.
Canım sen hastane seçimi yaparken yeni doğan yoğun bakımı,kuvöz vs..olan bir hastane seçmedin mi
Her türlü komplikasyon olabilir illa gebelikte değil doğum ve hemen sonrasında da sorun olabilir tüm gebeler için.
İnşallah bir an evvel iyi bir yer bulursun özel olması şart değil üniversite ya da devlet hastanesi olabilir ben üniversite hastanesine devam ediyorum.

Hıımmm çınariye koyayım o zaman
Çınar da güzel isim iyiymiş valla
Bence de ceren ve ezgi güzel onlar önde gidiyor iç sesim ve ben öyle diyoruz ama iç sesimi dışa verince bi sürü şey deniyor isyaannnnn Dediğin gibi ben çevremde bu isimler yokken kimse daha doğurmamış ve isimleri koymamışken kızım olursa koyarım demiştim.Nerden bileyim 10 sene bekleyip milletin üzerime en az 2 şer tane doğuracağınıEmrah bakışlı kaşlı bir smiley istiyorum ben yaaa bu acıklı durumuma şu an cuk otururdu
Kızçeyi besliyorum canım ben kendisi yiyip bitiriyor beni kiloyu o alıyor ben de gayet memnunum tabii
Buradan Ebru Şallı ya sesleniyorum öyle plateslerle azcık kiloyla doğurmak kolay ben yan gelip yatarak az kilo alıyorum nabeerrrr
Bu arada doktorum Gazi üniversitesinde canım doçent kendileri.Bülent hoca İstanbul a gelip gidemezsin her zaman seni kendi öğrencime yönlendireyim dedi ve onun dediği doktor beni takip ediyor.

Güldenim güzel yürekli arkadaşım mutlu sona az kalmış Rabbim hayirlisiyla kurtarsın seni insallah isim ariyormussun yegenime yagmur nasıl olur sence

Ben özel olarak hiiiiiiç bişi yapmadım canım.Sadece transferden sonra çiğ köfte,salam sosis ,sucuk vs..gibi şeyler yemedim hala da yemiyorum.Protein ağırlıklı beslendim.
Sağol canım cevap için, hadi bizde peşinden geleceğiz inşallah yakında :)

Merhaba kızlar. Şişli Memorialda tedavi olmuştum. Bir ay once 8.hafta bitiminde kurtaj oldum diyarbakır Memorialda. Kalp atisi yoktu.Bebeği genetige gonderdiler. Bugün bebekte hücre olmadığı için genetige bakilamadigini öğrendim. Henüz daha sislideki doktorumuz aramadim. Hücre olmadan bebek nasıl oluşuyor,nasıl gelişiyor anlam veremedim ben.

Bende anlamadım cnm.sadece kesemi oluştu acaba?

merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdenim bende tüp bebek 2. ciyi denemeyi düşünüyorum sorun sper hızı ve morfoloji bendede kan pıhtılaşması var fulya bahçeciyi yada memory düşünüyorum ama karar veremiyorum hekim kim başına gelen demişler lütfen fulyaya gidenlerden fikirlerini söylermi.? bu ara ugunal ve diger bütün hamileler inşallah bebeginizi saglıkla kucaklarınıza almanız dilegiyle.

emrah bakışlı smiley hiç fena olmaz
ayy sesli güldüm yemin ederim çok güldüm ebru şallı demek hee

Selam bende seni merak ediyotdum cnm,tahliller yuksrk çıktı ee ne yapacaklar ki.erkren mi alacaklar bebişi cnm?sen kendini nasıl hissediyorsun?
Kendimde bir problem yok canim bugun yine gittim.hastaneye riskli hastasin diyor universite gastanesi bile baska hastaneye yolluyor acil.bisey olursa oraya git diyo umarim olmazda
bebek yogun bakim olan hastaneydi fakat ozelliz yinede kcuk bir hastaneyiz diyip egitim arastirmaya yonlendirdi

Güldenim güzel yürekli arkadaşım mutlu sona az kalmış Rabbim hayirlisiyla kurtarsın seni insallah isim ariyormussun yegenime yagmur nasıl olur sence

Canım benim az kaldı evet hazırlıklarıyla uğraşıyorum küçük hanımın.En yakın zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin bana Rabbim...Yağmur ismini çok severim bu isim de vardı seçenekler arasında ama ailece elendi isim

o zaman baştan uyarsalarmış seni oyuncak mı bu olmadı haydi başka hastaneye
gerçi üniversite hastanesi bile başka yere yollamış hayret bişey yaa ne olacak yani evde kendi halinemi doğuracan

emrah bakışlı smiley hiç fena olmaz
ayy sesli güldüm yemin ederim çok güldüm ebru şallı demek hee

e tabii almış koca topu eline nefes al nefes ver vs...diye kilo almadan fit kalarak doğurur tabii benim gibi yatsın yattığı yerden kilo almasında göreyim

o zaman baştan uyarsalarmış seni oyuncak mı bu olmadı haydi başka hastaneye
gerçi üniversite hastanesi bile başka yere yollamış hayret bişey yaa ne olacak yani evde kendi halinemi doğuracan
Evet bastan bir arkadas uyarmisti beni sordum doktorada yok oyle sey olurmu demsti ozaman riskli degildik simdi risk altinda olunca hastane oneriyo bugunki gittigim hastanede egitim arastirma ama baska hastanenin bu konuda onlardan daha iyi oldugunu oraya gitmemi yinede acil bir durumda gitmemi istediler saglik olsun bakalim acil bir durum olmasinda biz hastane buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…