2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin canım dogum anında dua et belki kabul olur

Küçük hanım çok şanslı senin gibi bir annesi var çünkü hazırlıklarının resimlerini atsana

Allahın izniyle bir şey olmayacak canım sadece sıkıntılı endişeli bir dönem geçireceksin.Bir hastane bulsan rahatlayacaz hep birlikte inşallah en kısa zamanda içine sinen ve tam teşekküllü bir hastane bulursun.

Amin canım dogum anında dua et belki kabul olur

Küçük hanım çok şanslı senin gibi bir annesi var çünkü hazırlıklarının resimlerini atsana

Hiç dua etmez olurmuyum
Bebek odası siparişi vermiştik hazır ama henüz eve gelmedi çünkü henüz odanın duvarları hazır değil ve oda boşaltılmalı iş var yani odadaki eşyalar anneme taşınacak başka odaya koyamam.Eşyalar çıksın ya duvarkağıdı ya da boya yaptırcam ondan sonra mobilyayı getirtcem.Bunlar yakın zamanda olacak.Kıyafetleride hazır yavaş yavaş ama hiç foto çekme alışkanlığım yok.Yıkayıp ütüleyecez o gün çekerim topluca cicilerini...

Güldenim, cnm... Aman bol bol uyu. Eğer seviyosan bol bol sinemaya git. Ben İspanyolca kursuna devam ettim hatırlıyosan
O kadar arıyorum ki şimdi o zamanları. Bu küçük böcekler çok zaman alıyor yav...
Sana bol uykulu bir cimcime diliyorum... Sütün taşacak kadar çok olsun hiç sıkıntı çekme inşallah. Ben 17 kilo almıştım şimdi fazlasını verdim. Emzirmek şahane bir şey! Herkese tavsiye!

Merhaba ben ikinci tüp bebek sürecine başladım.

Yaşım ileri yaş anne statüsünde, çok havalı yani Bir tür generalim sanırım

Şaka bir yana bir aşılama, bir tüp bebek denemesi ile negatifleri gördüm. Aradan üç ay geçti, şimdi ikinci tüp bebek denemesindetim.

Bugün Dr kontrolüm vardı, muayeneden önce Dr galiba cuma Cumartesi yum.ları toplarız dedi. Bir tahmin idi tabii. Ama ultrasondan sonra daha zamana ihtiyacı var, cuma tekrar gel, bakalım, dedi. Daha fazla yum. oluşmasın diye de yarın başka bir iğne daha olacağım.

Eşim yum.ların toplanması ertelendi diye (kendisi uzaklık nedeniyle bugün Dr.a gelememişti) çok endişelendi ve kötüye yordu. Sanki işler yolunda değil gibi algıladı. Ben öyle algılamadım. Doktor bana büyüyecekler zaten, dedi. Ben de bir anlam çıkarmadım. İçini feah tutuyorum ama yine de eşim neden böyle düşündü anlamasam da ya hadi bu kötü bir şeyin habercisinde demeden de duramadım.

Normalde ateş ölçüm yum günü belirliyordum, Dr. Takibi ile de yum,ları takip ettim. Bazen 12sinde bazen 14ünde yum. oldu bende. Demek ki her ay bu yum.lar farklı hızda gelişiyor.

Söyler misiniz, endişelenmeli miyim gerçekten?

Canim mrb. Nasilsin. Hucre nasil olmuyor ya ilk defa duyuyorum. Sen diyarbakirdamisin

uçan anne heyyy gidi zamanlar ne sohbetler ederdik dimi
seni gördüğüme sevindim canım cem paşa üzüyormu annesini nasıl keyifler

merhaba hanımlar,17 ekimde lucrin tedavisi ile uzun protokolle tüp bebeğe ilk adımımı atacağım.sadece 3 hakkımızın olması beni endişelendiriyor bir yandan da korkuyorum..hakkımızda hayırlısı bakalım....

Merhaba hanimlar bende buraya kendi hikayemi paylasmak istiyorum sizlerle
Ben 4 bucuk senelik evliyim 24 yasindayim almanyada yasiyorum 2 sene önce tüp bebekle hamile kaldim 2 embriyo takilmisdi ikiside tutmusdu cok mutluyduk ama malesef erken suyum gelmesiyle ve dr hic bisey anlamamasiyla sona erdi ve erken dogum yapdim 24 haftaliklardi biri 1 saat ve diger oglumsa 5 gün dayana bildiler ve onlari kaybettim bikere bile öpemeden sezeryan dogum yapdigim icin birsene beklemelisin dediler bekledik
Ve yeni bir umutla 2 ci denemeye karar verdik tabi busefer 1 embriyo transferi istiyorduk artik ikizden korkmusduk hamile kaldigim icin sansim yuksekmis ve evet yine hamile kalmisdim ikinci bir sok bos gebelik yine husran kurtaj aldum buseferde imtihan bitmemisdi busefer kurtaj oldugum icin 3 ay bekle denildi ve bu ay yine tüp bebek yapmak istiyoruz dondrulmus embriyo kulanilcak

Boş kese ne zaman belli oldu acaba sorsam ?? Kaçıncı haftada ya da değerler normal miydi. Tüpte şaşıtıcı donuçta labaratuar ortamında oluyır döllenme.

7 haftada belli oldu kocaman bir kese bombosdu dr sordugumuzda olabilir embriyo iyi olmaya bilir dediler anlamadik bizde cok

İyi geceler herkese...
uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar inanın çoğu şeyi burda öğrendim...çok tşk ediyorum
Cumartesi transferim var ve ben çok korkuyorum bir sürü ilaç içiyorum midem berbat ... umarım bu sefer iyi olur herşey Rabbim hepimize yardım etsin...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...imtihandayiz..hiç kolay şeyler yaşamıyoruz..umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla anne oluruz hepimiz...
Ben yoldayım su an...İstanbul a gidiyoruz...son kontrol inşallah...bi kaç güne benim de transferim olacak Allahın izniyle..

Canım benim de dün başladı transfer tedavisi,27 Ekim gibi transfer olacak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. son kontrole neden çağırdılar sizi bana siz uzaktasiniz oradaki doktorunuza son muayeneyi olabilirsiniz dediler dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…