Canım benim az kaldı evet hazırlıklarıyla uğraşıyorum küçük hanımın.En yakın zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin bana Rabbim...Yağmur ismini çok severim bu isim de vardı seçenekler arasında ama ailece elendi isim
Evet bastan bir arkadas uyarmisti beni sordum doktorada yok oyle sey olurmu demsti ozaman riskli degildik simdi risk altinda olunca hastane oneriyo bugunki gittigim hastanede egitim arastirma ama baska hastanenin bu konuda onlardan daha iyi oldugunu oraya gitmemi yinede acil bir durumda gitmemi istediler saglik olsun bakalim acil bir durum olmasinda biz hastane buluruz
Amin canım dogum anında dua et belki kabul olur
Küçük hanım çok şanslı senin gibi bir annesi var çünkü hazırlıklarının resimlerini atsana
Hiç dua etmez olurmuyum
Bebek odası siparişi vermiştik hazır ama henüz eve gelmedi çünkü henüz odanın duvarları hazır değil ve oda boşaltılmalı iş var yaniodadaki eşyalar anneme taşınacak başka odaya koyamam.Eşyalar çıksın ya duvarkağıdı ya da boya yaptırcam ondan sonra mobilyayı getirtcem.Bunlar yakın zamanda olacak.Kıyafetleride hazır yavaş yavaş ama hiç foto çekme alışkanlığım yok.Yıkayıp ütüleyecez o gün çekerim topluca cicilerini...
Sağ ol canım ben de anlayamadım.hücre olmadan nasıl bebek oluyor :-(Bebek varsa hücre de vardır nasıl oluyor ben de anlamadım ilk kez duyuyorum canımçok geçmiş olsun bu arada
Canim mrb. Nasilsin. Hucre nasil olmuyor ya ilk defa duyuyorum. Sen diyarbakirdamisinMerhaba kızlar. Şişli Memorialda tedavi olmuştum. Bir ay once 8.hafta bitiminde kurtaj oldum diyarbakır Memorialda. Kalp atisi yoktu.Bebeği genetige gonderdiler. Bugün bebekte hücre olmadığı için genetige bakilamadigini öğrendim. Henüz daha sislideki doktorumuz aramadim. Hücre olmadan bebek nasıl oluşuyor,nasıl gelişiyor anlam veremedim ben.
e tabii almış koca topu eline nefes al nefes ver vs...diye kilo almadan fit kalarak doğurur tabii benim gibi yatsın yattığı yerden kilo almasında göreyim
Merhaba canım.urfanın bir ilçesindeyim canım.sen diyarbakirda misinCanim mrb. Nasilsin. Hucre nasil olmuyor ya ilk defa duyuyorum. Sen diyarbakirdamisin
Evet canim diyarbakirdayim. Eski gorev yerim urfa hilvan :)Merhaba canım.urfanın bir ilçesindeyim canım.sen diyarbakirda misin
Güldenim, cnm... Aman bol bol uyu. Eğer seviyosan bol bol sinemaya git. Ben İspanyolca kursuna devam ettim hatırlıyosan
O kadar arıyorum ki şimdi o zamanları. Bu küçük böcekler çok zaman alıyor yav...
Sana bol uykulu bir cimcime diliyorum... Sütün taşacak kadar çok olsun hiç sıkıntı çekme inşallah. Ben 17 kilo almıştım şimdi fazlasını verdim. Emzirmek şahane bir şey! Herkese tavsiye!
Boş kese ne zaman belli oldu acaba sorsam ?? Kaçıncı haftada ya da değerler normal miydi. Tüpte şaşıtıcı donuçta labaratuar ortamında oluyır döllenme.Merhaba hanimlar bende buraya kendi hikayemi paylasmak istiyorum sizlerle
Ben 4 bucuk senelik evliyim 24 yasindayim almanyada yasiyorum 2 sene önce tüp bebekle hamile kaldim 2 embriyo takilmisdi ikiside tutmusdu cok mutluyduk ama malesef erken suyum gelmesiyle ve dr hic bisey anlamamasiyla sona erdi ve erken dogum yapdim 24 haftaliklardi biri 1 saat ve diger oglumsa 5 gün dayana bildiler ve onlari kaybettim bikere bile öpemeden sezeryan dogum yapdigim icin birsene beklemelisin dediler bekledik
Ve yeni bir umutla 2 ci denemeye karar verdik tabi busefer 1 embriyo transferi istiyorduk artik ikizden korkmusduk hamile kaldigim icin sansim yuksekmis ve evet yine hamile kalmisdim ikinci bir sok bos gebelik yine husran kurtaj aldum buseferde imtihan bitmemisdi busefer kurtaj oldugum icin 3 ay bekle denildi ve bu ay yine tüp bebek yapmak istiyoruz dondrulmus embriyo kulanilcak
Anladım teşekkürler. En yakın zaman da dileğimize kavuşuruz inşallah.7 haftada belli oldu kocaman bir kese bombosdu dr sordugumuzda olabilir embriyo iyi olmaya bilir dediler anlamadik bizde cok
Amin insallah rabbim tüm isyenlere evlat sahibi yapsin insallah cok zor bi sürecAnladım teşekkürler. En yakın zaman da dileğimize kavuşuruz inşallah.
Canım benim de dün başladı transfer tedavisi,27 Ekim gibi transfer olacak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. son kontrole neden çağırdılar sizi bana siz uzaktasiniz oradaki doktorunuza son muayeneyi olabilirsiniz dediler dün.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...imtihandayiz..hiç kolay şeyler yaşamıyoruz..umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla anne oluruz hepimiz...
Ben yoldayım su an...İstanbul a gidiyoruz...son kontrol inşallah...bi kaç güne benim de transferim olacak Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?