uçan anneheyyy gidi zamanlar ne sohbetler ederdik dimi
seni gördüğüme sevindim canımcem paşa üzüyormu annesini nasıl keyifler
Hadi hayırlısı canım ne iğnesi verdiler canım ismi nedir?Transferden önceki 5 gün benim de ondan ggittim:)aynen 3 günde bi iğne, sabah akşam JEL ve sabah iki akşam iki estrofem..
Tek embriyo koyuyolar..ben yaptırmiştım..Kizlar bisey sorcam. Devlette tüp bebek tedavisinde kaç embrio koyuyorlar ? Bir mi iki mi ?
Gülden sultan doğuma az kalmış canım..tatlı telaşlar ne güzel rabbim bizlerede nasip eder inşallah...prensesin oda hazirliklari var desene..çok güzel...insallah birgün bende kızımın odasını hazırlayacağim gunlere gelirim tecrubeli annemizden fikirler alirim..kocaman öpüyorum arkadaşım..Hiç dua etmez olurmuyum
Bebek odası siparişi vermiştik hazır ama henüz eve gelmedi çünkü henüz odanın duvarları hazır değil ve oda boşaltılmalı iş var yaniodadaki eşyalar anneme taşınacak başka odaya koyamam.Eşyalar çıksın ya duvarkağıdı ya da boya yaptırcam ondan sonra mobilyayı getirtcem.Bunlar yakın zamanda olacak.Kıyafetleride hazır yavaş yavaş ama hiç foto çekme alışkanlığım yok.Yıkayıp ütüleyecez o gün çekerim topluca cicilerini...
Gülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..Canım benim az kaldı evet hazırlıklarıyla uğraşıyorum küçük hanımın.En yakın zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin bana Rabbim...Yağmur ismini çok severim bu isim de vardı seçenekler arasında ama ailece elendi isim
Efsun büyü demek ama..güzel anlamlı isimler tercih edelimGülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..
Tşk.ler cevap icinTek embriyo koyuyolar..ben yaptırmiştım..
Güldenim, cnm... Aman bol bol uyu. Eğer seviyosan bol bol sinemaya git. Ben İspanyolca kursuna devam ettim hatırlıyosan
O kadar arıyorum ki şimdi o zamanları. Bu küçük böcekler çok zaman alıyor yav...
Sana bol uykulu bir cimcime diliyorum... Sütün taşacak kadar çok olsun hiç sıkıntı çekme inşallah. Ben 17 kilo almıştım şimdi fazlasını verdim. Emzirmek şahane bir şey! Herkese tavsiye!
egunal vs ebrukapışmaya gell
az kaldı ne güzel Rabbim emeklerinin karşılığını bebek olarak versin inşallah.çok istiyorum pozitif haberini alınca çok mutlu olacağımRabbim hepimizin yardımcısı olsun...imtihandayiz..hiç kolay şeyler yaşamıyoruz..umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla anne oluruz hepimiz...
Ben yoldayım su an...İstanbul a gidiyoruz...son kontrol inşallah...bi kaç güne benim de transferim olacak Allahın izniyle..
Kizlar bisey sorcam. Devlette tüp bebek tedavisinde kaç embrio koyuyorlar ? Bir mi iki mi ?
Gülden sultan doğuma az kalmış canım..tatlı telaşlar ne güzel rabbim bizlerede nasip eder inşallah...prensesin oda hazirliklari var desene..çok güzel...insallah birgün bende kızımın odasını hazırlayacağim gunlere gelirim tecrubeli annemizden fikirler alirim..kocaman öpüyorum arkadaşım..
@allah razı olsun canım.biliyorum..sen vesile oldun bana..fikir anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?