2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

uçan anne heyyy gidi zamanlar ne sohbetler ederdik dimi
seni gördüğüme sevindim canım cem paşa üzüyormu annesini nasıl keyifler

Evet cnm yaa... Ne çabuk geçti zaman... Cem doğdu da neredeyse yürüyecek :)
Uyku problemimiz var cnm yorgun olan hep benim yardımcı aldım haftada 3 gün de ancak biraz dinleniyorum. Hamile olan herkese o yüzden aslında haddim olmayarak tavsiye veriyorum :)
Ben de seni gördüğüme çook sevindim cnm
Sen nasılsın?

U umut46 Canim biz gitmek k istedik..rahim kalınlığına baktı..igne, JEL verdi estrofeme ilaveten..çarşamba transfer inşallah..

Transferden önceki 5 gün benim de ondan ggittim:)aynen 3 günde bi iğne, sabah akşam JEL ve sabah iki akşam iki estrofem..

Gülden sultan doğuma az kalmış canım..tatlı telaşlar ne güzel rabbim bizlerede nasip eder inşallah...prensesin oda hazirliklari var desene..çok güzel...insallah birgün bende kızımın odasını hazırlayacağim gunlere gelirim tecrubeli annemizden fikirler alirim..kocaman öpüyorum arkadaşım..

Gülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..

Canımcım zaten ilk 4-5 ay hasta gibi yattım sonra kendimi az bişi toparladım yaz aylarını yeğenlerimle geçirdim.Şimdide hazırlıklar başladı gezmek zorundayım ne ara uyuyacam ben.En iyisimi şimdiden uykusuz gecelere kendimi alıştırayım
Senin o minnak tombiş yanak cem paşanıda yicem ben bi gün sıpa

egunal vs ebru kapışmaya gell

Ha ha haayyy o da kim oluyor beee
O plates yaparak fit kalıyor ben patates yiyerek
Ondaki imkanlar bende olsa o hooooo kimbilir belki de 53 le başlar 53 le bitirirdim doğurduğumda da kilo vermiş olurdumabarttım evet biliyorum
Hem ben istersem ikiz doğururum hiç kilo almadan o yapabilir mi
10 yıl doğuramamış birinden iddialı açıklamalar flaş flaş flaş
İkiz oldu da kilosu kaldıydı
Tek taraflı kapışmada son durum bu

az kaldı ne güzel Rabbim emeklerinin karşılığını bebek olarak versin inşallah.çok istiyorum pozitif haberini alınca çok mutlu olacağım

Kizlar bisey sorcam. Devlette tüp bebek tedavisinde kaç embrio koyuyorlar ? Bir mi iki mi ?

Ben ilk tedavimi üniversites hastanesinde olmuştum orada 2 istememe rağmen yasalar gereği 1 tane koyacaklarını söylediler.35 yaş altı 1 tane koyuyorlar.

Evet canım kritik haftalara giriş yapmış bulunuyorum..Hazırlıklarda yoğun bir şekilde devam ediyor.Bir şey almaya niyetleniyorum ya daha güzelini bulursam diye almaktan vazgeçip dolanayım son kararımı veririm diyorum bu kez de ağırlaşmış bedenle yorgun düşüyorum.Güzel yorgunluklar tabii bunlar.Hepiniz yaşayın inşallah.Bizde kızçemle seni öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…