Gülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..
Canım transferden sonra 5ci gün sol kasigim ağrıyor normal mı dayanilmiycak gibi deil ama ağrıyor yinedeözellikle çarşamba günü dualarımda olacaksın ve bir kaç gün sonra da inşallah tutunduğunu benim gibi hissedeceksin canım çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın güzel haberini almayı nasip etsin bana
Canım transferden sonra 5ci gün sol kasigim ağrıyor normal mı dayanilmiycak gibi deil ama ağrıyor yinede
Anladım..bende araştırma hastanesinde yaptircam inş. İlk tedavim. İki olsa tabiki şansımız artıyor aslında..Ben ilk tedavimi üniversites hastanesinde olmuştum orada 2 istememe rağmen yasalar gereği 1 tane koyacaklarını söylediler.35 yaş altı 1 tane koyuyorlar.
Transferden önceki 5 gün benim de ondan ggittim:)aynen 3 günde bi iğne, sabah akşam JEL ve sabah iki akşam iki estrofem..
Hayrlisi olsun şimdiden. İnş. Tutar bu sefer bebeginHerkese selam bir yıl aradan sonra yine burdayım ikinci deneme bugün baslio biraz karışık ama heyecanliyim üç ay lucrin sonrası bugün başladı bir yıl önce negatif almıştım bu ay şimdi yeni yenidennnn
İnşallah canim lucrin 3m sonrasi adet olmadan başlandı bakalım merak icindeyimHayrlisi olsun şimdiden. İnş. Tutar bu sefer bebegin
Üc ay lucrin mi vuruldun ? Sorunun neydiİnşallah canim lucrin 3m sonrasi adet olmadan başlandı bakalım merak icindeyim
Canım endometrium hastasıyım cukulata kisti defalarca ameliyat ilk deneme negatif sadece bir kez lucrin 3m yaptım 7 temmuz adetinde o zamandan beri menapoz devam 90 gün doldu bugün iğneler başladı adet olmaycakmisimÜc ay lucrin mi vuruldun ? Sorunun neydi
Anladım canım.bu tedaviyi duymamıştır.. İnş. Olur bu sefer ya..benimde ay sonu gitcem işte.ilk tüp tedavisi.Allah yardımcımız olsun.Canım endometrium hastasıyım cukulata kisti defalarca ameliyat ilk deneme negatif sadece bir kez lucrin 3m yaptım 7 temmuz adetinde o zamandan beri menapoz devam 90 gün doldu bugün iğneler başladı adet olmaycakmisim
Amin canim insallah hayırlısı olur endometrium hastalarında oluyor sanirimAnladım canım.bu tedaviyi duymamıştır.. İnş. Olur bu sefer ya..benimde ay sonu gitcem işte.ilk tüp tedavisi.Allah yardımcımız olsun.
Ceren adı güzelmiş isminizin sonları kafiyeli...gülden=ceren kulağa hoş geliyor...İsim listesi yazdım canım onlardan biri olacak muhtemelen ama hala belirsiz artık doğunca hişt pişt diye sesleniriz napalımhiii kıyamam ya yazarken bile üzüldüm şimdi kızımın ismi acil netleşmeli
Merhaba bende ileri yas anne adaylarindanim. Iki kez tedavi oldum pozitifti sonuclar fakat dogumlari kismet olmadi. Bu hafta ucuncuyu dondurulmusla denedim. Kismet bakalim. Senin endisene gelince bence endise yapilacak birsey yok. Tedavi boyle ilerliyo zaten. Once yumurtalar olculerek takip ediliyo yeterli buyukluge ulasinca opu gunu veriliyo. Hayirli tedaviler diliyorum. Dilerim ikimizde pozitif sonuclarla beraber yururuz bu surecte.Merhaba ben ikinci tüp bebek sürecine başladım.
Yaşım ileri yaş anne statüsünde, çok havalı yaniBir tür generalim sanırım
Şaka bir yana bir aşılama, bir tüp bebek denemesi ile negatifleri gördüm. Aradan üç ay geçti, şimdi ikinci tüp bebek denemesindetim.
Bugün Dr kontrolüm vardı, muayeneden önce Dr galiba cuma Cumartesi yum.ları toplarız dedi. Bir tahmin idi tabii. Ama ultrasondan sonra daha zamana ihtiyacı var, cuma tekrar gel, bakalım, dedi. Daha fazla yum. oluşmasın diye de yarın başka bir iğne daha olacağım.
Eşim yum.ların toplanması ertelendi diye (kendisi uzaklık nedeniyle bugün Dr.a gelememişti) çok endişelendi ve kötüye yordu. Sanki işler yolunda değil gibi algıladı. Ben öyle algılamadım. Doktor bana büyüyecekler zaten, dedi. Ben de bir anlam çıkarmadım. İçini feah tutuyorum ama yine de eşim neden böyle düşündü anlamasam da ya hadi bu kötü bir şeyin habercisinde demeden de duramadım.
Normalde ateş ölçüm yum günü belirliyordum, Dr. Takibi ile de yum,ları takip ettim. Bazen 12sinde bazen 14ünde yum. oldu bende. Demek ki her ay bu yum.lar farklı hızda gelişiyor.
Söyler misiniz, endişelenmeli miyim gerçekten?
Canım iyi görüyorum seni ne güzel bugunlere geldin çok şükürİsim listesi yazdım canım onlardan biri olacak muhtemelen ama hala belirsiz artık doğunca hişt pişt diye sesleniriz napalımhiii kıyamam ya yazarken bile üzüldüm şimdi kızımın ismi acil netleşmeli
Merhaba bende ileri yas anne adaylarindanim. Iki kez tedavi oldum pozitifti sonuclar fakat dogumlari kismet olmadi. Bu hafta ucuncuyu dondurulmusla denedim. Kismet bakalim. Senin endisene gelince bence endise yapilacak birsey yok. Tedavi boyle ilerliyo zaten. Once yumurtalar olculerek takip ediliyo yeterli buyukluge ulasinca opu gunu veriliyo. Hayirli tedaviler diliyorum. Dilerim ikimizde pozitif sonuclarla beraber yururuz bu surecte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?