2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gülden prensese isim aranıyomuş..benim favorim meyra yada efsun..ikiside çok hoş..

İsim listesi yazdım canım onlardan biri olacak muhtemelen ama hala belirsiz artık doğunca hişt pişt diye sesleniriz napalım hiii kıyamam ya yazarken bile üzüldüm şimdi kızımın ismi acil netleşmeli

özellikle çarşamba günü dualarımda olacaksın ve bir kaç gün sonra da inşallah tutunduğunu benim gibi hissedeceksin canım çok inanıyorum Rabbim yanıltmasın güzel haberini almayı nasip etsin bana
Canım transferden sonra 5ci gün sol kasigim ağrıyor normal mı dayanilmiycak gibi deil ama ağrıyor yinede

Canım transferden sonra 5ci gün sol kasigim ağrıyor normal mı dayanilmiycak gibi deil ama ağrıyor yinede

Gebelikten olabilir canım tabii umutlandırmak istemem ama benim kızımda sol tarafımdaydı hep biliyordum konulduğundan beri ve tek taraflı kasık ağrım oluyordu..İnşallah seninde öyledir.Tabii ilaçlar da kullanıyoruz yan etkileri olabilir,üşütmüş olabilirsin vs... gibi bir sürü sebepten olabilir ama biz iyi düşünelim..

Ben ilk tedavimi üniversites hastanesinde olmuştum orada 2 istememe rağmen yasalar gereği 1 tane koyacaklarını söylediler.35 yaş altı 1 tane koyuyorlar.
Anladım..bende araştırma hastanesinde yaptircam inş. İlk tedavim. İki olsa tabiki şansımız artıyor aslında..

Herkese selam bir yıl aradan sonra yine burdayım ikinci deneme bugün baslio biraz karışık ama heyecanliyim üç ay lucrin sonrası bugün başladı bir yıl önce negatif almıştım bu ay şimdi yeni yenidennnn

Hayrlisi olsun şimdiden. İnş. Tutar bu sefer bebegin

Üc ay lucrin mi vuruldun ? Sorunun neydi
Canım endometrium hastasıyım cukulata kisti defalarca ameliyat ilk deneme negatif sadece bir kez lucrin 3m yaptım 7 temmuz adetinde o zamandan beri menapoz devam 90 gün doldu bugün iğneler başladı adet olmaycakmisim

Canım endometrium hastasıyım cukulata kisti defalarca ameliyat ilk deneme negatif sadece bir kez lucrin 3m yaptım 7 temmuz adetinde o zamandan beri menapoz devam 90 gün doldu bugün iğneler başladı adet olmaycakmisim
Anladım canım.bu tedaviyi duymamıştır.. İnş. Olur bu sefer ya..benimde ay sonu gitcem işte.ilk tüp tedavisi.Allah yardımcımız olsun.

Bende bugun regl oldum
Nasipse baslayacazg pazartesi gel dedi doktorum
Çokheycanlym ilk defa yaptrcam
Bir sorunumuz yok cok şükür ama olmuyor.
Sansmzn yuzde 70 oldugunu söyledi dr.
Ins. Tutar herkesin

İsim listesi yazdım canım onlardan biri olacak muhtemelen ama hala belirsiz artık doğunca hişt pişt diye sesleniriz napalım hiii kıyamam ya yazarken bile üzüldüm şimdi kızımın ismi acil netleşmeli
Ceren adı güzelmiş isminizin sonları kafiyeli...gülden=ceren kulağa hoş geliyor...

Arkadaşlar merhaba. Batman da iyi bir kadın doğum doktoru bilen var mı.

Merhabalar,
Kısmetse salı günü yumurtalar toplanacak bende de. Anımsarsanız biraz geç olgunlaşmıştı bende yumurcaklar. Bugün çatlatma iğne günüm, daha vurulmadım. Son yumurta gelişmesini önleyen iğneyi vurulacağım, sonra da saati gelince çatlatma iğnesini.

Amaaa benim regl öncesi gibi kahverengi akıntıların gelmeye başladı. Doktorumu aradım bir şey olmaz, salı günü endometriuma tekrar bakarız, dedi. Yumurta toplamaya engel değil dedi.

Daha önce böyle bir şey deneyimleyen arkadaş var mı?

Merhaba bende ileri yas anne adaylarindanim. Iki kez tedavi oldum pozitifti sonuclar fakat dogumlari kismet olmadi. Bu hafta ucuncuyu dondurulmusla denedim. Kismet bakalim. Senin endisene gelince bence endise yapilacak birsey yok. Tedavi boyle ilerliyo zaten. Once yumurtalar olculerek takip ediliyo yeterli buyukluge ulasinca opu gunu veriliyo. Hayirli tedaviler diliyorum. Dilerim ikimizde pozitif sonuclarla beraber yururuz bu surecte.

Canım iyi görüyorum seni ne güzel bugunlere geldin çok şükür kızçene isim lazım madem bende tavsiye isimleri yazmak istedim eski yada yeni fark etmez bence isimde yada onda şunda bunda var diye koymamak olmaz isimde ayşem ayşegül sukeyna elif zeynep nisanur cansu ecem cemre melek meltem deniz hasret özlem gamer hilal bahar derin mina dilem inci daha bi sürü var tabi ama aklıma gelenler bunlar ama anlamıda iyi olsun dersen netten bkmak lazım sağlıklı hayırlı doğumlar sana canım bizide unutma doğumda

Amin canım, inşallah allah yüzümüze güler bu sefer. Senin de tedavin hayırlı olsun, benim salı günü yani yarın toplanacak. ama bende kahverengi, ve çok afedersin sümüksü bir lekelenme var dünden beri. Doktorumu aradım, bir şey olmaz, dedi. Yarın opuda endometriyuma bakarız dedi. Belki de bu sefer transfer olmayacak, sadece dondurulacak yumurcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…