2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende de oldu sumuksu akinti ozeliklle yumurta cikartma ignesini vurduktan sonra. Rahim kalinlugim iyi cikti. Icini rahat tut. Gunlerinin keyfini cikar.

Bende de oldu sumuksu akinti ozeliklle yumurta cikartma ignesini vurduktan sonra. Rahim kalinlugim iyi cikti. Icini rahat tut. Gunlerinin keyfini cikar.
İnşallah canım her şey yolunda gider. Günlük ped kullanıyordum bu lekelenme için ama şimdi eve gelince fark ettim ki fazlalaşmış. Allah yardıcım olsun. Çok ilginç hiç kan kokusu yok. Sanki kan değil de başka bir sıvı. Internet'ten de araştırdım, bir tane bile buna dair bilgi ya da yazı bulamadım. Ama senin dediğin gibi içimizi rahat tutmaktan başka çaremiz yok.

Kızlar bi şey sorcam..transferden kaç gün sonra banyo yaptınız? Bi de namaz kılma işini nasıl hallettiniz? Secde, rükû skinti olmaz di mi?

canımcım illaki zor oluyordur uykusuzluk ama zamanla düzene girer siz sağlıklı olunda herşey hallolur
bende napayım işte hayat telaşı... 2. bi tedaviye başlayamadım gitti
aşılamada deniyorum şansımı boş beklemektense

şok şok şok kadınlar kulubünün editörü ebruya nasıl meydan okudu

Bende olmadı canım. Başka kullandığın ilaçlar var mı? Yumurtaları bütütmede bende bu ay hafif bel ağrısı oldu. ama kısa süreli oldu hep.
Yok canım yalnızca estrofem kullanıyorum şu an dondurulmuş tedavisi olduğu için böyle, tedavin hayırlı olsun seninde.

Kızlar bi şey sorcam..transferden kaç gün sonra banyo yaptınız? Bi de namaz kılma işini nasıl hallettiniz? Secde, rükû skinti olmaz di mi?
Canım ben namazı masada kiliyordum transferden sonra, 3 gün sonra da duş alıyordum genelde.

Canım banyoyu üç dört gün bekledim sonrada elden geldiğince ılık banyo yaptım. Namaz konusunda da hiç merak etme. Sadece ilk gün kılmamıştım yatmıştım sonra hep kıldım normal şekilde. Hiç bir sıkıntı olmaz tam tersine ilaç gibi geliyor. Ol derse her şekilde oluyor zaten.

E egunal ÖZÜNE dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…