Bende olmadı canım. Başka kullandığın ilaçlar var mı? Yumurtaları bütütmede bende bu ay hafif bel ağrısı oldu. ama kısa süreli oldu hep.Kızlar estrofem kullanırken bel agriniz oldu mu?
Bende de oldu sumuksu akinti ozeliklle yumurta cikartma ignesini vurduktan sonra. Rahim kalinlugim iyi cikti. Icini rahat tut. Gunlerinin keyfini cikar.Amin canım, inşallah allah yüzümüze güler bu sefer. Senin de tedavin hayırlı olsun, benim salı günü yani yarın toplanacak. ama bende kahverengi, ve çok afedersin sümüksü bir lekelenme var dünden beri. Doktorumu aradım, bir şey olmaz, dedi. Yarın opuda endometriyuma bakarız dedi. Belki de bu sefer transfer olmayacak, sadece dondurulacak yumurcaklar
İnşallah canım her şey yolunda gider. Günlük ped kullanıyordum bu lekelenme için ama şimdi eve gelince fark ettim ki fazlalaşmış. Allah yardıcım olsun. Çok ilginç hiç kan kokusu yok. Sanki kan değil de başka bir sıvı. Internet'ten de araştırdım, bir tane bile buna dair bilgi ya da yazı bulamadım. Ama senin dediğin gibi içimizi rahat tutmaktan başka çaremiz yok.Bende de oldu sumuksu akinti ozeliklle yumurta cikartma ignesini vurduktan sonra. Rahim kalinlugim iyi cikti. Icini rahat tut. Gunlerinin keyfini cikar.
Evet cnm yaa... Ne çabuk geçti zaman... Cem doğdu da neredeyse yürüyecek :)
Uyku problemimiz var cnmyorgun olan hep benim yardımcı aldım haftada 3 gün de ancak biraz dinleniyorum. Hamile olan herkese o yüzden aslında haddim olmayarak tavsiye veriyorum :)
Ben de seni gördüğüme çook sevindim cnm
Sen nasılsın?
Ha ha haayyy o da kim oluyor beee
O plates yaparak fit kalıyor ben patates yiyerek
Ondaki imkanlar bende olsa o hooooo kimbilir belki de 53 le başlar 53 le bitirirdim doğurduğumda da kilo vermiş olurdumabarttım evet biliyorum
Hem ben istersem ikiz doğururum hiç kilo almadan o yapabilir mi
10 yıl doğuramamış birinden iddialı açıklamalar flaş flaş flaş
İkiz oldu da kilosu kaldıydı
Tek taraflı kapışmada son durum bu
Yok canım yalnızca estrofem kullanıyorum şu an dondurulmuş tedavisi olduğu için böyle, tedavin hayırlı olsun seninde.Bende olmadı canım. Başka kullandığın ilaçlar var mı? Yumurtaları bütütmede bende bu ay hafif bel ağrısı oldu. ama kısa süreli oldu hep.
Canım ben namazı masada kiliyordum transferden sonra, 3 gün sonra da duş alıyordum genelde.Kızlar bi şey sorcam..transferden kaç gün sonra banyo yaptınız? Bi de namaz kılma işini nasıl hallettiniz? Secde, rükû skinti olmaz di mi?
Canım banyoyu üç dört gün bekledim sonrada elden geldiğince ılık banyo yaptım. Namaz konusunda da hiç merak etme. Sadece ilk gün kılmamıştım yatmıştım sonra hep kıldım normal şekilde. Hiç bir sıkıntı olmaz tam tersine ilaç gibi geliyor. Ol derse her şekilde oluyor zaten.Kızlar bi şey sorcam..transferden kaç gün sonra banyo yaptınız? Bi de namaz kılma işini nasıl hallettiniz? Secde, rükû skinti olmaz di mi?
Teşekkür ederimYok canım yalnızca estrofem kullanıyorum şu an dondurulmuş tedavisi olduğu için böyle, tedavin hayırlı olsun seninde.
Hayırlı olsun canım. İnşallah Allah tamamına erdirir.Merhabalar herkese, Allahin izniyle bugun tedaviye basladik. ...istanbula merhaba dedik hakkimiz da hayirlisi....
Selam tedavin hayirli olsun. Bilgilerinde hollanda yaziyo. Bende hollandadayim. Neden istanbulda tedavi olmayi tercih ettin?Merhabalar herkese, Allahin izniyle bugun tedaviye basladik. ...istanbula merhaba dedik hakkimiz da hayirlisi....
Bende bugün başladım çok heyecanliyimMerhabalar herkese, Allahin izniyle bugun tedaviye basladik. ...istanbula merhaba dedik hakkimiz da hayirlisi....
E egunal ÖZÜNE dönmüşHa ha haayyy o da kim oluyor beee
O plates yaparak fit kalıyor ben patates yiyerek
Ondaki imkanlar bende olsa o hooooo kimbilir belki de 53 le başlar 53 le bitirirdim doğurduğumda da kilo vermiş olurdumabarttım evet biliyorum
Hem ben istersem ikiz doğururum hiç kilo almadan o yapabilir mi
10 yıl doğuramamış birinden iddialı açıklamalar flaş flaş flaş
İkiz oldu da kilosu kaldıydı
Tek taraflı kapışmada son durum bu
sende topiğe dönmüşsün yavrucuum.sanki yoksun gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum
Maddi manevi tazminat davası açarmı ki banaşok şok şok kadınlar kulubünün editörü ebruya nasıl meydan okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?