selam canım bende Bülent hocamızın hastasıyım ikinci deneme deyiz endometrısoız hastası olduğumdan 3 ay lucrin 3m ile menapozda kaldım 10 ekimde kontrole gittim ve başladık adet olmadım bu ultra long uzun protokolmüş heyecan ve korku bir arada senin nasıl geçiyorTedaviye başlayan kızçelerim Rabbim yolunuzu açık etsin.Tüm işleriniz su gibi akıp gitsin inşallah.
İyi ellerdesin o zamanselam canım bende Bülent hocamızın hastasıyım ikinci deneme deyiz endometrısoız hastası olduğumdan 3 ay lucrin 3m ile menapozda kaldım 10 ekimde kontrole gittim ve başladık adet olmadım bu ultra long uzun protokolmüş heyecan ve korku bir arada senin nasıl geçiyor
evet ya yoktum biraz uzak kalayımdedim ama beceremedimsende topiğe dönmüşsün yavrucuum.sanki yoksun gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum
3 te merkezde olun dediler...dualarinizi bekliyorum kaderdaşlarimm...
İyi ellerdesin o zaman
Endometriozisi ortadan kaldırmak geçici menopoza sokmuş seni.Tabii uzamasın istiyor insan hemen sonuca gitmek istiyor ama Bülent hoca her türlü olumsuz etkiyi ortadan kaldırmadan başlamıyor sana da öyle yapmış.Direk tüpe de alabilir ya tutarsa hesabı..İnşallah sonu da güzel olur.Benimde doğuma az kaldı 32 haftalık oldum.Küçük hanım içerde dolanıyor kımıl kımıl
Maddi manevi tazminat davası açarmı ki bana
Haberim yokken çemkirdi diye
evet ya yoktum biraz uzak kalayımdedim ama beceremedim
gunaydın kızceler nasılsınız ben fena gırıp oldum ve ayın 16 gun verıldı sezaryan ıcın
Durdun durdun tam sezeryan zamanımı grip oldun sengunaydın kızceler nasılsınız ben fena gırıp oldum ve ayın 16 gun verıldı sezaryan ıcın
Biz sakaryadan gidiyoruz cânim.yavaş yavaş cikicaz yola...bu arada embriyoda bi skinti olmaz inşallah..sabah cozdurcez demişlerdi bana ama..
Çoğu gitmiş azı kalmış aslında sonu da güzel olursa bu beklemeler çekilenler tüm olumsuzluklar geride kalıveriyor.Unutmuyorsun hiç bir şeyi tabii ama bebeğinin haberi hepsinin önüne geçiyor.Ben de tedaviye kasım da başladım nisan da sonucu aldım.Kısa sürmedi yani histeroskopi falan oldum.sağol canım teşekkürler 07 temmuzda başladı işte menapoz 10 ekimde 90 gün doldu hemen iğnelere başladı k heyecan dorukta bakalım kaç yumoş olacak beklıoz.Hocamız elinden gelenı yapıyor sağosun güvenim sonsuz inşallah haftaya opu ve transfer ile güzel sonuca varırız dualarını eksik etme canım.
boşveeerrrrr( ^#aşk yeniden dizisi mukaddes rapliği)
izlemiyorsan bence izle ben bayılıyorum o diziye
evet ya yoktum biraz uzak kalayımdedim ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?