2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tedaviye başlayan kızçelerim Rabbim yolunuzu açık etsin.Tüm işleriniz su gibi akıp gitsin inşallah.
selam canım bende Bülent hocamızın hastasıyım ikinci deneme deyiz endometrısoız hastası olduğumdan 3 ay lucrin 3m ile menapozda kaldım 10 ekimde kontrole gittim ve başladık adet olmadım bu ultra long uzun protokolmüş heyecan ve korku bir arada senin nasıl geçiyor

İyi ellerdesin o zaman
Endometriozisi ortadan kaldırmak geçici menopoza sokmuş seni.Tabii uzamasın istiyor insan hemen sonuca gitmek istiyor ama Bülent hoca her türlü olumsuz etkiyi ortadan kaldırmadan başlamıyor sana da öyle yapmış.Direk tüpe de alabilir ya tutarsa hesabı..İnşallah sonu da güzel olur.Benimde doğuma az kaldı 32 haftalık oldum.Küçük hanım içerde dolanıyor kımıl kımıl

Günaydın kızlar...
Elif İpek canım bugün tranfer oluyorsun inşallah az kaldı güzel haberini almaya...
Allah yardımcın olsun..

Kizlaaarr günaydıiiinnn.... E egunal immm...unutmamışsınız canım..evet, bu gün büyük gün umarım en kısa zamanda böyle olurummm
..amiiiinnnn..

Kizlaaarr günaydıiiinnn.... E egunal immm...unutmamışsınız canım..evet, bu gün büyük gün umarım en kısa zamanda böyle olurummm
..amiiiinnnn..

Aklımdasın canım.İnşallah gebelik haberine az kaldı..Kendi transfer günümü hatırladım bugün sayende.Ne güzel ve heyecanlıydı..

3 te merkezde olun dediler...dualarinizi bekliyorum kaderdaşlarimm...

Ben de 3 de merkezde olmuştum hemen almayabilirler canım.Embriyo çözülecek ve bir süre daha gelişimini takip edip öyle koyacaklar.Benim transferim akşam 5 i bulmuştu diye hatırlıyorum.Tabii sen sana denilen tam saatte orada ol belki hemen alırlar.

gunaydın kızceler nasılsınız ben fena gırıp oldum ve ayın 16 gun verıldı sezaryan ıcın

Biz sakaryadan gidiyoruz cânim.yavaş yavaş cikicaz yola...bu arada embriyoda bi skinti olmaz inşallah..sabah cozdurcez demişlerdi bana ama..

sağol canım teşekkürler 07 temmuzda başladı işte menapoz 10 ekimde 90 gün doldu hemen iğnelere başladı k heyecan dorukta bakalım kaç yumoş olacak beklıoz.Hocamız elinden gelenı yapıyor sağosun güvenim sonsuz inşallah haftaya opu ve transfer ile güzel sonuca varırız dualarını eksik etme canım.

Maddi manevi tazminat davası açarmı ki bana
Haberim yokken çemkirdi diye

boşveeerrrrr ( ^#aşk yeniden dizisi mukaddes rapliği)
izlemiyorsan bence izle ben bayılıyorum o diziye

evet ya yoktum biraz uzak kalayımdedim ama beceremedim

yeterrrr uzak kaldıgın yeterrrr gel artık haydiiiii

..amiiiinnnn..

İnşallah sımsıkı tutunurlar embriyolar annesine Amin inşallah hepimiz olalımmm

gunaydın kızceler nasılsınız ben fena gırıp oldum ve ayın 16 gun verıldı sezaryan ıcın

16 ekim mi yani 2 gün sonra doguma mı gidiyorsun canım
Rabbim sağ salim kurtarsın ikinizide kolay doğumlar nasip etsin

Biz sakaryadan gidiyoruz cânim.yavaş yavaş cikicaz yola...bu arada embriyoda bi skinti olmaz inşallah..sabah cozdurcez demişlerdi bana ama..

Sabah çözdüreceklerse epey yol almıştır kuzu
Bir şey olacağından değil ama takip ediliyor yine de..
Transferde sıkışık olman lazım söylemişlerdir.Ben çok fena sıkışmıştım ama ne sıkışma
Az bişi plastik bardağa işediydim transfere girmeden yoksa ameliyathaneyi sel götürürdü

Çoğu gitmiş azı kalmış aslında sonu da güzel olursa bu beklemeler çekilenler tüm olumsuzluklar geride kalıveriyor.Unutmuyorsun hiç bir şeyi tabii ama bebeğinin haberi hepsinin önüne geçiyor.Ben de tedaviye kasım da başladım nisan da sonucu aldım.Kısa sürmedi yani histeroskopi falan oldum.

boşveeerrrrr ( ^#aşk yeniden dizisi mukaddes rapliği)
izlemiyorsan bence izle ben bayılıyorum o diziye

Tamam boşverdim o kim oluyor zaten
Dizi olarak bu sene pek bişi takip etmiyorum gibi geldi şimdi sen yazınca düşüneyim.
Pazartesi Acun un kanalında yarışma vs.. bişi varsa ona bakıyorum yoksa boştayım salı günü kocam kişisi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz gibi bir isimli diziye bakıyor ben kaderimin yazıldığı gün özcan denizin dizisi ona bakıyorum ama illa izleyecem meraktan ölürüm gibi bir dizi değil benim için.Çarşamba Çilek kokusu yazdan kalma dizim çok seviyorum,perşembe bişi izlemiyorum,Cuma yine yazdan kalma kiralık aşk dizisine bakıyorum.Yazdan kalma diziler olmasa bu sene dizi izleyeceğim yokmuş ben yarışma sever bir kimseyim.Bir survivor olaydı iyiydi..O ses Türkiye var işte ona takılırım.Bu sene tv beni tatmin etmiyor

Dedim ki fazla dolanamıyorum dışarıda ağırlaştığım için. kızçemin eksiklerinin bazılarını netten sipariş vereyim.Verdim ve kargolar gelmeye başladı .Güvenilir firmalardan yaptığım alışveriş bunlar.İkisi de farklı ürün göndermiş deli oldum.Neymiş kargoya verip geri yollayacakmışım falan filan.Ben dışarıda dolanmak istesem netten niye sipariş vereyim bi de kargoya gidecem bu halde iade ürünleri yollayacam farklı kargolar aynı zamanda.Kendi hatanızı ben niye düzeltmek durumunda kalıyorum dedim peki o zaman adresinize kargoyu yönlendiririz dediler.Şimdi otur evde kargocular gelecekte ürünleri alacaklar diye bekle.Ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum

E egunal imm..söylediler de biz erken gidiyoruz ya orda içerim diye düşündüm
Şimdi yolda skinti olur dedim...ben de ilk transferimde baya icmisim..çatlamak üzereydimm..bu sefer dozunda birakayim diyorumayy inşallah bi skinti olmadan çözünmüştur Yavrucak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…