2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhabalar, benim de yumurtalarım dün toplandı, bugün döllenme bilgisini verdiler ama transfer bu ay olmayacak çünkü rahmim kararsız davranıyormuş!!!!

Arkadaşlar, çatlatma iğnesini olacağım günün sabahı lekelenmelerim oldu ve iki gün sürdü. Opu işlemi günü de akşama kadar birazcık lekelendi durdu!

Doktorum riske etmemek için dondurma kararı aldı. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah yumurcaklarım allahın izniyle yaşam yollarına devam ederler

aynen canım acele etme içmek için vaktin olur orada sıkışmak için
ne kadar sıkışık o kadar iyi görüntü demek aslında ultrasonda en iyi görüntü sıkışıkken alınıyor kuzunun konulacağı en iyi yer tespit ediliyor bunun sayesinde..

Geçmiş olsun tatlım.
Ben hemen transfer olmasın diyenlerdenim.
Rahim en az 1 ay dinlenince daha iyi sonuçlar alınıyor bana göre.
Yani dondurulmuş embriyo transferi son zamanlarda özellikle daha iyi sonuçlar veriyor.

Geçmiş olsun tatlım.
Ben hemen transfer olmasın diyenlerdenim.
Rahim en az 1 ay dinlenince daha iyi sonuçlar alınıyor bana göre.
Yani dondurulmuş embriyo transferi son zamanlarda özellikle daha iyi sonuçlar veriyor.
İçime su serptin canım, inşallah daha hayırlı olur. Bu halde transfer edileydi inan ben de kendi içimi kemire kemire bitirirdim. Söylediklerin mantıklı, ben bu açıklamayı bilimum meraklı eşrafa da yapayım

amınnn canım allah razı olsun ınsaşşallah sagsalım atlatırız darısı ısteyen butun herkeze hepınıze olsun ınsallah cuma gunu hayırlıysa
Durdun durdun tam sezeryan zamanımı grip oldun sendoktoruna söyle durumunu anestezi alacaksın belki ertelemek ister.
sorma valla canım olmadım olmadım tam dogum haftası gırıp oldum kntrde dk soyledım dedı eger doguma kadar atatamazsan yarım bayıltcaz genel olmaz dedı bende yarım ıstemıyorum tam bayılmak ıstıyorum nasıl olcak nolcak bılmıyorum hem cok heycanlıyım hem cok korkuyorum

Mümkünse dondurulmuş embriyo transferi olmalı bence.Bu demek değil ki hemen transfer kötü sonuçlar veriyor.Ama rahim dinlenince daha güzel sonuçlar alınıyor.Zaten doktorunda rahminden emin olamamış.

Solunum sıkıntısı yaşayabilirsin diye yarım bayıltcaz demiştir doğrusu da bu zaten.Demek genel anestezi istiyorsun valla ben normal doğurcam diye başladım sonra sırf doktorum beni doğurtsun diye mesai saatleri içine dek geleyim diye sezeryan düşünüyorum.

evet canım oyuzden sanırım cunku genel bayıltmak tehlıkelı olur dedı ben genel ıstıyorum korkuyorum napım amlıyat sırasında korkudan bayılırım zaten gıbıme gelıyorolan yarım bayılmak ıcın ekstradan verılcek 600 lıraya olur para işin espırısı de cıdenn korkuyom ama ıstıyom uyyım uyandıgımda kızım ınşallah yanımda olsun bende normal okadar cok ıstıyorumkı ama ne sancı ne bısey var dk rıske atmayalım dedı hep bastan berı sezaryanypalım bebegı son hafta rısklerıne bırakmayalım dedı eşimde dk aynı dusundugu ıcın sezaryan dusunduk bastan berı bıde kılosu felanda az ınsan bı dk alısınca gercekten cok ıyı oluyo bende gebelık ogrendıgımden berı aynı dk dayım inşallah hayırlısı olsun sezaryan eskısı gıbı degıl dıkıs felan yok dıyolar allah hakkımızda hayırlısını versın saglıkla dogsun kuzucuklarda

Yarım uyuşunca belden aşağısını hissetmemek kötü bişi olsa gerek.Sanki genel anestezi daha iyi.Bak ben bunu bi düşüneyim.Akışına bırakayım doktorum ne derse o olsun diyorum ama düşünmeden de edemiyorum.Yarım olursam doğum anına şahit olcam kızımın ilk ağlayışını duycam görcem.Genel olursam o gerilimi yaşamamış olcam ve gözlerimi açtığımda her şey bitmiş olacak.Sen bi doğurda ben ona göre karar vereyim

GELDİM ARTIK BURALARDAYIM

aynen valla cok karısık dımı en ıyısı genel bence ya dur hayırlısıyla doguram kendımı bıraz topladıgımda yazıcam buraya sende ona gore dusunursun bıdaha kararını zaman az kalınca hıc gecmıyo ınan heycan korku neler olcak cok farklı duygular sanıyeler dahı gecmıyo bı uyusam uyansam cuma olsa keske

Az da olsa becermişsin canım bak ben geleli yoksun yani
Şartlama kendini nerede olmak istiyorsan orada ol...
ARA sıra bana geliyorlar bliyorsun bu aralarda bendeler gene kendimi eksik yalnız hisediyorum evlat özlemim bitmiyor geçmiyor bu durumu diğer arkadaşlarımada hisetirmek istemiyorum o yüzden uzaklaştım ama

pskolojik olarak pek iyi değilmiş bir kısmını hisetmemek yaşayAnlar öyle diyor ALACAKSIN GENEL ANESTEZİ TEK UYUP BEBEKLE UYANACAKSIN

Mübarek güne dek geliyor doğumun ne güzel.
Sorunsuz atlat sen doğumunu hayırlısıyla bir ara gelir yazarsın canım.

ARA sıra bana geliyorlar bliyorsun bu aralarda bendeler gene kendimi eksik yalnız hisediyorum evlat özlemim bitmiyor geçmiyor bu durumu diğer arkadaşlarımada hisetirmek istemiyorum o yüzden uzaklaştım ama

Anlıyorum seni...
Ama her zaman güçlü olamıyoruz ki..
Bizlerle paylaşman yansıtman bence daha doğru..
Dertleşmiş olurduk.Yalnız olmadığını biliyorsun.Evet elimizden bir şey gelmiyor birbirimiz için ama buradaki paylaşımlarımız bu hasreti çekenlerle birlikte olmak az da olsa rahatlatıyor.En azından bende öyle oluyor.

pskolojik olarak pek iyi değilmiş bir kısmını hisetmemek yaşayAnlar öyle diyor ALACAKSIN GENEL ANESTEZİ TEK UYUP BEBEKLE UYANACAKSIN

Yaşayanlara sormadım henüz daha doğrusu didiklemek istemiyorum ama merak etmemekte elde değil yani.Genel olmak daha iyi sanki.Epidural de var ama onun içinde bir sürü şey söyleniyor..Kardeşimde birinde epidural oldu çok memnundu diğerinde sıkıntılı bir doğum oldu spinal ile başlandı genele dönülmek zorunda kaldı.Ben her ihtimale karşı baştan tam olarak uyuyayım en iyisi

ASLINDA BEN ÇOK FAZALa konuşan biri değilim (burası dışında )buradada bazan ipin ucunu kaçırıyorum sanırım

benim çevremde epudural dan hiç memnun olan görmedim ikinci hep genel istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…