2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yok cnm bi skinti olmadı çok şükür.. Bi tanecik buz bebim var zaten..inşallah tutunur..estrofem,jel, proluton devam..ayrıca hiçbir iğne,coraspirin,folio verdi

İnşallah canım..darısı da en kısa zamanda sqna olsun...Rabbim ol dedikten sonra bütün imkânsızlıklar Mümkün olur..

survivor u bende merakla bekliyorum
umarım dedikodular dogru çıkıp ta iste benm stilimdeki ayşegül katılmaz yaniiii bu sene
bende çok dizi takip etmiyorum ama aşk yeniden dizisi benim favorim
çünkü izlerken eglenebiliyorum gülebiliyorummm keyifli geliyor ve salı günü bu yüzden sanırım snn izleme şansın sıfır
yazdan kalma dizilerin arasında da bende kiralık aşkı izliyorum orda da nero ve koriş çıkınca kopuyorum :))

Bak korişi çok seviyorum bendeee
Ayşegül bi de ada da aç kalacak şekeri düşecek eyvah eyvah o çeneside şekeri ile doğru orantılı olarak daha da düşecek demek bu yazık bizeeee...Ama karşısına illa dişli biri çıkar orada acun dengeler onu kesin..Aşk yenideni izlemiyorum salı dolu sayılırım

3.kez teyze oluyorum ben kızçeler
2 paşam vardı bir kız da ben doğurcam 1 minnak daha geliyor aramıza annanemiz henüz bilmiyor şok olacak
ayyy paşaların kardeşimi olacak yoksa
Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin kardeşine
ne güzel aileniz kalabalıklaşıyor
darısı biz olmayanların başına olsun inşallah

ayyy paşaların kardeşimi olacak yoksa
Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin kardeşine
ne güzel aileniz kalabalıklaşıyor
darısı biz olmayanların başına olsun inşallah
Amin canım...
Paşalarıma kardeş geliyor evet..
Aslında planlı gebelik değil bu şoook oldular kazara demek istemiyorum ama aynen öyle olmuş...
Kardeşim bunalımda adapte olmaya çalışıyor duruma gebelik asla aklında yoktu..
Nasipte varmış diyelim Rabbim ol deyince imkansız gibi görünen olabiliyor..
Aynı memlekette olaydık iyiydi...

Yok cnm bi skinti olmadı çok şükür.. Bi tanecik buz bebim var zaten..inşallah tutunur..estrofem,jel, proluton devam..ayrıca hiçbir iğne,coraspirin,folio verdi
Canım clexane iğne vermedi sanırım onun yerine coraspirin tablet verdi prolutandan başka iğne de vermedi dimi? Prolutan kaç günde vurulacak? Benimde transfere az kaldı ya merak ediyorum seni soru yağmuruna tuttum tatlım kusura bakma Yolculuk konusunda ne dediler istanbulda kaldınız sanırım dualarım seninle inşallah minnakın annecigine sımsıkı tutunsun.

3.kez teyze oluyorum ben kızçeler
2 paşam vardı bir kız da ben doğurcam 1 minnak daha geliyor aramıza annanemiz henüz bilmiyor şok olacak
gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inş

Günaydın kızlar...@umut46 canım.proluton depottan başka bi de hibor verdi.hibor göbekten her gün.proluton 3 günde bir.hibor pıhtılaşma için..2 buçuk saatt3n uzun yolculuk yapmayın dediler.kaldık.bu akşam doncez inşallah..evet senin de az kaldı..hadi hemen yetiş bize..inşallah tutunur bebisim de size umut oluruz..

Günaydın canım..
Bana da o dediklerinden vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…