Ayy canım benim hayırlı olsun inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar ilaç ne verdi canım? Transfer sırasında bir sıkıntı olmadı dimi?Ben artik biz olduk..inşallah tutunur ve 9ay boyunca hep biz oluruz...amiiin..
Sen koca bir ömür siz olun inşBen artik biz olduk..inşallah tutunur ve 9ay boyunca hep biz oluruz...amiiin..
Tamam boşverdim o kim oluyor zaten
Dizi olarak bu sene pek bişi takip etmiyorum gibi geldi şimdi sen yazınca düşüneyim.
Pazartesi Acun un kanalında yarışma vs.. bişi varsa ona bakıyorum yoksa boştayımsalı günü kocam kişisi eşkıya dünyaya hükümdar olmaz gibi bir isimli diziye bakıyor ben kaderimin yazıldığı gün özcan denizin dizisi ona bakıyorum ama illa izleyecem meraktan ölürüm gibi bir dizi değil benim için.Çarşamba Çilek kokusu yazdan kalma dizim çok seviyorum,perşembe bişi izlemiyorum,Cuma yine yazdan kalma kiralık aşk dizisine bakıyorum.Yazdan kalma diziler olmasa bu sene dizi izleyeceğim yokmuş ben yarışma sever bir kimseyim.Bir survivor olaydı iyiydi..O ses Türkiye var işte ona takılırım.Bu sene tv beni tatmin etmiyor
Yerim ben siziiiiiiiiBen artik biz olduk..inşallah tutunur ve 9ay boyunca hep biz oluruz...amiiin..
survivor u bende merakla bekliyorum
umarım dedikodular dogru çıkıp ta iste benm stilimdeki ayşegül katılmaz yaniiii bu sene
bende çok dizi takip etmiyorum ama aşk yeniden dizisi benim favorim
çünkü izlerken eglenebiliyorum gülebiliyorummm keyifli geliyorve salı günü bu yüzden sanırım snn izleme şansın sıfır
yazdan kalma dizilerin arasında da bende kiralık aşkı izliyorum orda da nero ve koriş çıkınca kopuyorum :))
ASLINDA BEN ÇOK FAZALa konuşan biri değilim (burası dışında )buradada bazan ipin ucunu kaçırıyorum sanırım
ayyy paşaların kardeşimi olacak yoksa3.kez teyze oluyorum ben kızçeler
2 paşam vardı bir kız da ben doğurcam 1 minnak daha geliyor aramıza annanemiz henüz bilmiyor şok olacak
Amin canım...ayyy paşaların kardeşimi olacak yoksa
Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin kardeşine
ne güzel aileniz kalabalıklaşıyor
darısı biz olmayanların başına olsun inşallah
Canım clexane iğne vermedi sanırım onun yerine coraspirin tablet verdi prolutandan başka iğne de vermedi dimi? Prolutan kaç günde vurulacak? Benimde transfere az kaldı ya merak ediyorum seni soru yağmuruna tuttum tatlım kusura bakmaYok cnm bi skinti olmadı çok şükür.. Bi tanecik buz bebim var zaten..inşallah tutunur..estrofem,jel, proluton devam..ayrıca hiçbir iğne,coraspirin,folio verdi
gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inş3.kez teyze oluyorum ben kızçeler
2 paşam vardı bir kız da ben doğurcam 1 minnak daha geliyor aramıza annanemiz henüz bilmiyor şok olacak
GÜNAYDINLAR
gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inş
Günaydın canım..Günaydın kızlar...@umut46 canım.proluton depottan başka bi de hibor verdi.hibor göbekten her gün.proluton 3 günde bir.hibor pıhtılaşma için..2 buçuk saatt3n uzun yolculuk yapmayın dediler.kaldık.bu akşam doncez inşallah..evet senin de az kaldı..hadi hemen yetiş bize..inşallah tutunur bebisim de size umut oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?