2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bana boyle bisey olabilecegini soylemedilerde hic benim zaten alti tanecikti olurda bidahakinde kazara 10 tane falan olursa oyle yaptiriyim bende

Teklif edersin canım imkan varsa öyle yaparsın sende..Aslında tamamı taranmalı donmuşlardan da emin olmak lazım ama kolay iş değil...

Kızlar test yapmama 2 gün kaldı.siizin konuştugunuz göğüs ağrısı falan bende yok.hiç bi belirti yok gibi bişey hissetmiyom ben ya.bide herked kabızlık yaşıyo galiba.bende kabızlıkta olmadı.off kafamda deli sorular

Canım özel bir hastanede yaptırıyorum bilmiyorum ki ama opudan çıktıktan sonrada embriyolog gelip 5. gün transferine gitmek istiyorum demişti. Pazar zaten çalışmıyor hastane acaba ondan mı pazar haber vermedi.

Klişe olacak ama lütfen belirti arama kendinde ciddi değişiklikler yaşayıp negatifi alanlar çok sebebide ilaçların yan etkileri..
Belirti olması tutmadı demek değil..

B
Ben Güvenç beyin hastasıyım ve memnunum şimdilik biraz dobra bi doktor her aşamasında hep yanimdaydi her istedigimde ulaşabiliyorum kendisine adımı soyledigim anda hatirlar hemen erbil beyde cok iyi diyorlar

Benim de ihtiyacım olan dobra ve pozitif bir doktor zaten... Giderim canım 2 ay içinde uzak bana ama yapıcak birşey yok... Hakkımızda hayırlısı . Cevapların içinde teşekkürler

2 embriyomun biyopsisini daha aCGH işlemine yolluyorum inşallah ikisi de sağlam gelirler..

Canım inşallah güzel haberler alırsın:) Bende bekliyorumm hep aklımda cumartesi opu oldum ya 5.gün çarşamba diye kalmışş... Resmen üzüldüm:)

Evet canım pazar günü çalışmadığı için haber vermemişlerdir..
Embriyoların durumu iyi olmasa 5.güne gidelim denmezdi bu çok iyi bir şey yani...

Canım inşallah güzel haberler alırsın:) Bende bekliyorumm hep aklımda cumartesi opu oldum ya 5.gün çarşamba diye kalmışş... Resmen üzüldüm:)
İnşallah canım..
5.günün perşembe datlum toplama günü sayılmıyor...
Geldimi yumilerden haber..

Harika canımm rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

Canım benim 25 doz bugün ölçüm de 2.7 çıktı geri yükselmiş birazdan sonuçları doktora göstereceğim
Gebelikte yükselir biraz..
Sanırım hangi doz iyi geldiyse o doz da devam etmek lazım benim ki ondan değişmedi 50 ile devam ediyorum...
Bakalım sana ne diyecek merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…