Bana boyle bisey olabilecegini soylemedilerde hic benim zaten alti tanecikti olurda bidahakinde kazara 10 tane falan olursa oyle yaptiriyim bende
Kızlar Fanta test sonucunu yazdımı.bugün test yapıcaktı.cıktımıki sonucucu.inşallah pozitiftir.yanlış hatırlamıyosam
Inşallah görürüz canim :) darısı burdaki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese
Ayyy cok sewindim.kan değeri Kaç.bbaanada söyleyinnÇok fena hamile canım
Canım niye kötü olsun embriyolarla ilgisi yok söylediğimin merkezle ilgisi var
Genelde her gün bilgi verirler embriyolar hakkında seninkiler bugün haber vermişler bi de transfere gel demişler onu dedim ben
Hayır kabul etmiyorum bana hergün haber verin evlatlarımdan anayım ben diyeydin
Kızlar test yapmama 2 gün kaldı.siizin konuştugunuz göğüs ağrısı falan bende yok.hiç bi belirti yok gibi bişey hissetmiyom ben ya.bide herked kabızlık yaşıyo galiba.bende kabızlıkta olmadı.off kafamda deli sorular
Ben Güvenç beyin hastasıyım ve memnunum şimdilik biraz dobra bi doktor her aşamasında hep yanimdaydi her istedigimde ulaşabiliyorum kendisine adımı soyledigim anda hatirlar hemen erbil beyde cok iyi diyorlar
2 embriyomun biyopsisini daha aCGH işlemine yolluyorum inşallah ikisi de sağlam gelirler..
Canım özel bir hastanede yaptırıyorum bilmiyorum ki ama opudan çıktıktan sonrada embriyolog gelip 5. gün transferine gitmek istiyorum demişti. Pazar zaten çalışmıyor hastane acaba ondan mı pazar haber vermedi.
Canım benim 25 doz bugün ölçüm de 2.7 çıktı geri yükselmiş birazdan sonuçları doktora göstereceğimAmin tatlım...
Benim tsh 1.1 e düşmüş 50 dozla devam edecekmişim...
Sende ne durumda..
İnşallah canım..Canım inşallah güzel haberler alırsın:) Bende bekliyorumm hep aklımda cumartesi opu oldum ya 5.gün çarşamba diye kalmışş... Resmen üzüldüm:)
10 tanesi işleme alınmış. 9'u döllenmiş. 9'unun da durumları iyimiş. Blast embriyo koyacak perşembe günü sabah 08:30 transferim var. Dua eder misiniz benim için bol bol. Şuan için gelişimlerinin iyi olduğunu, merak edilecek bir şey olmadığını söyledi embriyolog. Sabah tok karna, idrara sıkışık jeli sürmeden gideceğim. 2 tane transfer edecek.
Evet canım pazar günü çalışmadığı için haber vermemişlerdir..
Embriyoların durumu iyi olmasa 5.güne gidelim denmezdi bu çok iyi bir şey yani...
Gebelikte yükselir biraz..Canım benim 25 doz bugün ölçüm de 2.7 çıktı geri yükselmiş birazdan sonuçları doktora göstereceğim
Harika canımm rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Ayyyy işte şimdi çok sevindim canım. İyi olsun bebeklerim. Az kaldı analarına kavuşmaya.
Portakalım sende başladın mı jele. Jel çok önemli onu sakın ihmal etme sadece transfer günü kullanmadan gel dedi.Harika canımm rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Merhaba canım..mrhb kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?