2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bunları yazmışım canım alıntıladım.Elif İpek
Sayende maziye gittim her şeyi unutmuşum meğer

elif_ipek her gün idrar testi bekliyoruz
Tamam ben yaptım ama sor bi niye yaptım
Bişiler çıkmasa bile üzülmeyecem dedim kendimi hazırladım etrafımda paşalar vardı kardeşim vs..derken ortam güzeldi ve o gazla yaptık ailecek.
Evde tek başıma olsam belki cesaret edemezdim.
Aslında yapmasak daha iyi ama işte o iç ses o dürtü yaptırtıyor
Zaten başıma ne geliyorsa o iç sesimden geliyor bir organım gibi benimle ama kararlıyım aldırcam en kısa zamanda

Ayy hadi inşallah canım önce senden güzel haberler duyarız sonra da ben veririm inşallah

merhaba canım. bende 1 ekimde tedaviye başladım. yumurtalarım toplandı tam 15 tane. 13 tanesi döllendi. bu gün 3.günleri. şimdi adetimi bekliyorum bende histereskopi olcam polip çıktı. histereskopiden sonra bir adet daha görcem sonrasında transfer dedi doktorum. bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum dogrusu. hayırlısı artık şimdilik beklemedeyim. çok korkuyorum histereskopiden

Bebiş ten sonra o iç ses sana daha neler yapacak

gözünüz aydın canım herşey nasip kısmet işte
olsun aynı memlekette olmasanızda bir araya geldiğiniz zamanlarda güzel olur bence :)
ben çok severim kalabalık aile, sanırım gurbette bi başımayım diye özledim kalabalık günlerimizide

Maşallah embriyo sayısı çok güzel tatlım .5.güne kadar devam ederler inşallah..
Ortadaki sorunları kaldırmadan transfer olsan olumlu sonuç alamazsın o nedenle uzun sürsede beklemek zorundayız..
Histeroskopiden korkma hiç anestezi alacaksın sonuçta kısa süren bir işlem gözünü açtığında her şey bitmiş olacak bir kaç gün şiddetli olmayan regl gibi kanaman olabilir bu da doğal

Sağol canım..
Kalabalık olmayı bende seviyorum.Durumdan da gayet memnunum zaten...
Ansızın olunca şok olduk tabii
Aynı anneden babadan kardeşleriz kız hürrem gibi ben garip

Selam kızlar bugün 6.gundu kontrol vardı fostimon ve merional e cetrodite eklendi üç Yumoş var 10mm11mm12mm bird E1 tanesi 8mm ıyimi sizce heyecanliyim haftaya opu ınsallah cmt kontrol. E egunal canim güzel dileklerin için teşekkürler

selam arkadaşlar rahim kayması problemi olan oldumu aranızda cıldıracam ya sürekli birşeyler cıkıyor
derdi veren RABBİME hamd olsun

Gayet güzel büyüklüklükleri maşallah diyeyim
Cumartesi opu günün belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…