canım imzanda gördüm az kalmış bebeişin gelmesineGünaydın yavrucuumm..
Amin canım sağol...
Bir bakayım canım epey gerilerde olması lazım...
belirtisizde gebe kalınır derim hep ama ben çok belirti yaşadım yaşıyorum
transfer günü sonrasındaki gün ilaçların yan etkilerini yaşadım bence hiç bir belirti yoktu sadece transferin ertesi sabahı rahmime saniyelik bıçak saplandı sanki ama geçti hemen...transferin gecesi rüyamda çift çizgili idrar testimi gördüm birilerine bakın testime gebeyim ben dedim onlarda bana hadi ordan o kadar erken çıkmaz dediler bende demekki koyulduğu gibi tutmuş bebeklerim dedimrüyam gerçek oldu
3.gün sabahı idrarda hayalet bir ikinci çizgi gördüm ama yok artık olamaz dedim o gün hiç bir belirti kalmamıştı sanki transfer olan o kadar ilacı kullanan ben değilmişim gibi..4.gün itibariyle adet ağrıları,iğne gibi hafif hafif batmalar,vücut ısımda artış,idrar rengimde koyulaşma vs...2 gece önce de uykumdan bel ağrısı ile uyandım öyle böyle bir ağrı değil ama,bu gece de sanki kalp atımı gibi pıt pıt pıt bir şey hissederek uyandım tutundukları yer orası biliyorum ve hep oarada hareket var...çok komik bir damar atıyor sankibugünde bu şekilde pıt pıtlarla geçiyor daha az adet ağrısı gibi ağrılarım var artık...ilk günlerde olan göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az...
Evet canım az kaldı.canım imzanda gördüm az kalmış bebeişin gelmesine
Tamam ben yaptım ama sor bi niye yaptım
Ayy hadi inşallah canım önce senden güzel haberler duyarız sonra da ben veririm inşallahGünaydın kızlar...@umut46 canım.proluton depottan başka bi de hibor verdi.hibor göbekten her gün.proluton 3 günde bir.hibor pıhtılaşma için..2 buçuk saatt3n uzun yolculuk yapmayın dediler.kaldık.bu akşam doncez inşallah..evet senin de az kaldı..hadi hemen yetiş bize..inşallah tutunur bebisim de size umut oluruz..
merhaba canım. bende 1 ekimde tedaviye başladım. yumurtalarım toplandı tam 15 tane. 13 tanesi döllendi. bu gün 3.günleri. şimdi adetimi bekliyorum bende histereskopi olcam polip çıktı. histereskopiden sonra bir adet daha görcem sonrasında transfer dedi doktorum. bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum dogrusu. hayırlısı artık şimdilik beklemedeyim. çok korkuyorum histereskopidenÇoğu gitmiş azı kalmış aslında sonu da güzel olursa bu beklemeler çekilenler tüm olumsuzluklar geride kalıveriyor.Unutmuyorsun hiç bir şeyi tabii ama bebeğinin haberi hepsinin önüne geçiyor.Ben de tedaviye kasım da başladım nisan da sonucu aldım.Kısa sürmedi yani histeroskopi falan oldum.
İnş sende her gün koyulaşan çift çizgiyi GÖRÜSÜNDüşünmüyo değilimyeteeeeer imm..sipariş vermedim daha..gulden 3.günde gormustu. Hangi marka almıştı Acep:)))
Bebiş ten sonra o iç ses sana daha neler yapacakTamam ben yaptım ama sor bi niye yaptım
Bişiler çıkmasa bile üzülmeyecem dedim kendimi hazırladım etrafımda paşalar vardı kardeşim vs..derken ortam güzeldi ve o gazla yaptık ailecek.
Evde tek başıma olsam belki cesaret edemezdim.
Aslında yapmasak daha iyi ama işte o iç ses o dürtü yaptırtıyor
Zaten başıma ne geliyorsa o iç sesimden geliyor bir organım gibi benimle ama kararlıyım aldırcam en kısa zamanda
Su gibi geçsin bu günler inşEvet canım az kaldı.
26 ekimde randevum var bundan sonra daha da sıklaşacak randevular kasım sonu gibi gelir küçük hanım..
Amin canım...
Paşalarıma kardeş geliyor evet..
Aslında planlı gebelik değil bu şoook oldular kazara demek istemiyorum ama aynen öyle olmuş...
Kardeşim bunalımda adapte olmaya çalışıyor duruma gebelik asla aklında yoktu..
Nasipte varmış diyelim Rabbim ol deyince imkansız gibi görünen olabiliyor..
Aynı memlekette olaydık iyiydi...
Maşallah embriyo sayısı çok güzel tatlım .5.güne kadar devam ederler inşallah..merhaba canım. bende 1 ekimde tedaviye başladım. yumurtalarım toplandı tam 15 tane. 13 tanesi döllendi. bu gün 3.günleri. şimdi adetimi bekliyorum bende histereskopi olcam polip çıktı. histereskopiden sonra bir adet daha görcem sonrasında transfer dedi doktorum. bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum dogrusu. hayırlısı artık şimdilik beklemedeyim. çok korkuyorum histereskopiden
Yok yok o kadar çabuk geçmesin hazırlıklarım devam ediyor yetişememSu gibi geçsin bu günler inş
Sağol canım..gözünüz aydın canım herşey nasip kısmet işte
olsun aynı memlekette olmasanızda bir araya geldiğiniz zamanlarda güzel olur bence :)
ben çok severim kalabalık aile, sanırım gurbette bi başımayım diye özledim kalabalık günlerimizide
bir türlü başlayamadım tedavime ya bundada vardır bir hayırselam arkadaşlar rahim kayması problemi olan oldumu aranızda cıldıracam ya sürekli birşeyler cıkıyor
derdi veren RABBİME hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?