selam arkadaşlar rahim kayması problemi olan oldumu aranızda cıldıracam ya sürekli birşeyler cıkıyor
derdi veren RABBİME hamd olsun
Canım e2 75 çıktı ıyimi senceGayet güzel büyüklüklükleri maşallah diyeyim
Cumartesi opu günün belli olur
Canım e2 75 çıktı ıyimi sence
Çok korkuyorum ya kötü bişey olmasın off üzüldüm valla yarın yollaycam hastaneye geç çıktı tahlil ana daha 6.gun ve 3 Yumoş var bilemedim yaa.Şu an yumiler küçük normal biraz daha yüksek olaydı iyiydi ama daha zamanı var.Önemli olan yumilerle birlikte değerininde artması.Bundan sonra daha hızlı yükselmesini bekliyorum..
Maşallah embriyo sayısı çok güzel tatlım .5.güne kadar devam ederler inşallah..
Ortadaki sorunları kaldırmadan transfer olsan olumlu sonuç alamazsın o nedenle uzun sürsede beklemek zorundayız..
Histeroskopiden korkma hiç anestezi alacaksın sonuçta kısa süren bir işlem gözünü açtığında her şey bitmiş olacak bir kaç gün şiddetli olmayan regl gibi kanaman olabilir bu da doğal
Üşütme grip gibi şeyler gebelik habercisi olabilirGünaydın kızlar...bu sabah şiddetli mide bulantısı ve baş ağrısıyla uyandım.halsizlik ve ateş basması cabası..bi yarım saat sürdü.şimdi hafif baş ağrısı var..bugün transferin 2 günu..üsüttum sanırım..bi aksilik olmamıştır di mi bebise..
Canımcım bu kötü bir haber değil ki üzülesin.8 tane minnak var zaten donmuş diğerlerini de takip edeceklermiş.Kötü olsa 3.gün olanları niye boşuna dondursunlar.Ayrıca başladığı sayı ile devam edeni hiç görmedim ben illa ki elenenler olur.ya canım bugün aradılar. 8 tane 3.gün embriyosu dondurduk kalan 5 tanesinin gelişimi yavaş buyuzden 5.güne kadar bekleticez yaşarlarsa dondurucaz dediler. sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Ama şimdi bende üzüldüm ben sana kötü bişey demedim ki tatlım sadece biraz daha e2 yüksek olsa iyi olur onunda zamanı var zaten daha yumiler küçük dedim.Üzülme sakın kötü bir durum yokÇok korkuyorum ya kötü bişey olmasın off üzüldüm valla yarın yollaycam hastaneye geç çıktı tahlil ana daha 6.gun ve 3 Yumoş var bilemedim yaa.
Günaydın canım hayırlı cumalar...günaydınlarrrr
kıyammam sen üzülme kuzum ben sadece merak ettim hep korkuyor insan sorun olmasın diye biliyorsun cok zor geldim bugunlere sağolsun hocamızın ilgisi büyük canım benim sağolasın.Ama şimdi bende üzüldüm ben sana kötü bişey demedim ki tatlım sadece biraz daha e2 yüksek olsa iyi olur onunda zamanı var zaten daha yumiler küçük dedim.Üzülme sakın kötü bir durum yok
kıyammam sen üzülme kuzum ben sadece merak ettim hep korkuyor insan sorun olmasın diye biliyorsun cok zor geldim bugunlere sağolsun hocamızın ilgisi büyük canım benim sağolasın.
inşallah iyiolur dualarını eksik etme su gibi geçsin.Sevindim canım iyi olmana..
Ben son tedavimde hep dedim ki hiç bir şeye takılmayacam her türlü sorun çıkabilir (daha önceki tedavilerimde hesapta olmayan şeyler yaşadım) ama üzülmeyecem dedim.Çünkü ben ve doktorum elimizden geleni yapıyoruz kafaya taksam da takmasam da her şey olacağına varıyor hiç bir şeyi değiştiremiyorum.Sende çok düşünme akışına bırak...
Canımcım bu kötü bir haber değil ki üzülesin.8 tane minnak var zaten donmuş diğerlerini de takip edeceklermiş.Kötü olsa 3.gün olanları niye boşuna dondursunlar.Ayrıca başladığı sayı ile devam edeni hiç görmedim ben illa ki elenenler olur.
Günaydın kızlar...bu sabah şiddetli mide bulantısı ve baş ağrısıyla uyandım.halsizlik ve ateş basması cabası..bi yarım saat sürdü.şimdi hafif baş ağrısı var..bugün transferin 2 günu..üsüttum sanırım..bi aksilik olmamıştır di mi bebise..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?