MOMYS caniiimmm...nerelerdesin...evet çok heyecanlıyimm...hemen hissetmek istiyorum onu...
Gözünaydın canım, darısı başımızaBen artik biz olduk..inşallah tutunur ve 9ay boyunca hep biz oluruz...amiiin..
ya 5.gün embriyoları daha kaliteli oluyorlar sanırım. ama benimkileri 3. gün dondurdular kafam buna takıldı açıkçası
Harika bir haber bu çok sevindim tatlım.
canım maşallah transferin oldu çok şükür sağlıkla inşallah yavrucum çok heyecanlıyım
Hayırlı si olsun cnm ama kasiklarim çok ağrı bazen ayakta bile duramıyorum normalmi Ya insallh kötü bisi yoktur, bugün bunun yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorumHarika bir haber bu çok sevindim tatlım.
İkiz olma ihtimali var.Asıl test günün 12.gün aslında sen 1 gün önce yaptırmışsın bu da demek oluyor ki değerin 200 civarıymış bu da ikiz ihtimali demek.Gerçi bize tek çift farketmez
Çoook tebrik ederim sağlıkla devamı gelsin inşallah.
inş az kaldı çift çizgiyeGunaydiiiiinn...bu gün 3.günümüz
Gunaydiiiiinn...bu gün 3.günümüz
Gayet normal bende de bir sürü şey olmuştu yazdım buraya..Lekelenmen bile olsa ki bende oldu bununda çaresi var sakın panik olma.Hayırlı si olsun cnm ama kasiklarim çok ağrı bazen ayakta bile duramıyorum normalmi Ya insallh kötü bisi yoktur, bugün bunun yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum
sağol kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?