2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ya 5.gün embriyoları daha kaliteli oluyorlar sanırım. ama benimkileri 3. gün dondurdular kafam buna takıldı açıkçası

Her 5.gün embriyosu kaliteli demek değil.Kendimden örnek vereyim.Ben bu son tüp bebek denememde tam kromozom taraması (cgh) yaptırdım.Yani embriyolar 5.güne gelince biyopsi alınıyor ve genetiğe gidiyor sağlıklı gelen olursa transfer ediliyor.Benim 5.güne giden 4 embriyomdan 2 tanesi sağlam geldi.Diğer ikisinde genetik sorunu vardı.5.güne gidebiliyor olması evet ilk bakışta iyi gelebilir ama asla kesin olumlu sonuç alırsın demek değil.Bazı embriyolar labaratuvar şartlarında değil anne rahminde gelişimlerini devam ettirmede daha başarılılar bunu bir doktordan duymuştum.Yani labaratuvarda 5.güne bekletilse 5.güne dayanamayacak embriyo anne rahmine doğal ortamına konulunca tutunabiliyor.

E egunal kızlar hayırlı cumalar bugün kan testi yaptım 163 çıktı insallh devamı gelir 11ci günüm ve 3cu gun embryo ıkitane ydi sizce nasıl
Harika bir haber bu çok sevindim tatlım.
İkiz olma ihtimali var.Asıl test günün 12.gün aslında sen 1 gün önce yaptırmışsın bu da demek oluyor ki değerin 200 civarıymış bu da ikiz ihtimali demek.Gerçi bize tek çift farketmez
Çoook tebrik ederim sağlıkla devamı gelsin inşallah.

Hayırlı si olsun cnm ama kasiklarim çok ağrı bazen ayakta bile duramıyorum normalmi Ya insallh kötü bisi yoktur, bugün bunun yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum

E egunal HAYRLI OLSUN güzel günler yaşayın büyüyün eşyalaınızın içinde canım

Hayırlı si olsun cnm ama kasiklarim çok ağrı bazen ayakta bile duramıyorum normalmi Ya insallh kötü bisi yoktur, bugün bunun yüzünden doktora gitmeyi düşünüyorum
Gayet normal bende de bir sürü şey olmuştu yazdım buraya..Lekelenmen bile olsa ki bende oldu bununda çaresi var sakın panik olma.

E egunal HAYRLI OLSUN güzel günler yaşayın büyüyün eşyalaınızın içinde canım
sağol kuzum..
mobilyayı monte ettiler bende havalansın diye açtım bir kaç gün mobilya kokusu için havalanması lazım.sonra temizler eşyalarını yıkar yerleştirmeye başlarız..

Merhaba arkadaşlar ben 3üncü tüp bebeğimi de yaptım olmadı maalesef. daha önceden de 1 aşılamam var. laparaskopi histereskopi de oldum bişey yok saadece kanalımın biri tıkalı bu da tüp bebeğe engel deil dedi doktorum.laparoskopi ve histereskopiden sonra 3. demnememizi yapmıştık. tutmadıktan sonra doktorumuz genetik analizimizi de yapalım dedi onu da yaptık sonucu çıktı eşim de hiç bişey yok ben de saadece kan pıtılaşması varmiş doktorum gene tüp bebege zararı yok dedi. 4 aydır Advanced antıoxıdant formula vermişti onu kullanıyordum. diicegim şu ki arkadaşlar çok yoruldum umudum azaldı ve eşim diorki bi sonraki adetin de başlıyalım doktorda aynısını söyledi ama ben hiç hazır deilim napacagımı şaşırdım bana yardımcı olun lütfen kafam karışık. eşim kesin yapaılm dıor ben de açıkcası tutcagını bilsem hemen yapmak isterim ama çok hayal kırıkları yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…