2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aylin_ali canım çok zor bi süreç.. Seni çok iyi anlıyorum.. Bende de kaň pıhtılaşması çıktı.histeroskopi oldum..embriyoyu chg ye gönderdik.bi tanecik temiz geldi.su an transferimin 3.günü. İnşallah tutar sağlıkla gelişir ve sâna umut olur cesaretlendiriz...

Gayet normal bende de bir sürü şey olmuştu yazdım buraya..Lekelenmen bile olsa ki bende oldu bununda çaresi var sakın panik olma.
Ben transferden sonra doktor iki iğne verdi yapmam gereken iyi tutunmasi İcin rahme ondan dolayı hipersitumulasyon olmuş cnm karnım su toplamış yumurtaliklar cok uyarilinca oyle sancilar oluyormus.doktor korkulacak bisi yok degerinizde iyi dinlenin dedi

sağol kuzum..
mobilyayı monte ettiler bende havalansın diye açtım bir kaç gün mobilya kokusu için havalanması lazım.sonra temizler eşyalarını yıkar yerleştirmeye başlarız..
Can'ım gözün aydın bak ne güzel sonlara yaklaşmışsın. Mobilyalarının resimlerini de bekliyoruz

E egunal imm..geldi testlerin:)) hatta yaptım bi tane tabiki çıkmadı:))

Ben de ilk kez transfer tarihimden sonraki 3.gün yapmıştım aynı senin gibi çizgi yoktu bana göre ama kardeşim var abla demişti fenerle direk ışığı üzerine tuttuk ben diyorum ki o buharlaşma çizgisi o da hayır gebelik çizgisi diyordu.O haklı çıktı.Biraz bekleyelim sen bana bakma Bulursam sana gün gün yayınladığım idrar testlerini alıntı yapayım

Tatlım sen genetik analiz derken kanda bakılan kromozom analizinden mi bahsediyorsun yoksa embriyoyaya yapılan PGT ya ya da CGH den mi bahsediyorsun.Eğer son söylediğim CGH yapılmadıysa size bir o kalmış yapılması gereken.Bir çok arkadaşımızın embriyosu sağlam görünse de cgh ye girince sağlam olmadıkları anlaşıldı.Benim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi genelde 1 tane sağlam çıkıyor.

Can'ım gözün aydın bak ne güzel sonlara yaklaşmışsın. Mobilyalarının resimlerini de bekliyoruz
Sağol canım.Az kaldı bir an evvel işler bitse de son günleri yatarak uyuyarak geçirsem diyorum malum aktif bir döneme girecem uykuya hasret kalacam büyük ihtimal..Rabbim sizlere de yaşatsın en kısa zamanda.

Sağol canım.Az kaldı bir an evvel işler bitse de son günleri yatarak uyuyarak geçirsem diyorum malum aktif bir döneme girecem uykuya hasret kalacam büyük ihtimal..Rabbim sizlere de yaşatsın en kısa zamanda.
Canım ben 2 tedavinin ardından 2,5 ay önce kendiliğinden gelen mucizemi aldım kucağıma şükürler olsun. Rabbim herkese nasip etsin inş

E egunal sanki bugün sol taraf ağırlıklı olmak üzere kasık batmalari var..ben iyiye yormak istiyorum ama bi de sana danisayim..

Günleri buçuklu vermemin sebebi akşam 17.30 da transfer olmamdır..Saat hesabına göre..
3,5 günlük
4.5 günlük
5.5 günlük
6.5 günlük
7.5 günlük
8.5 günlük Kan değeri:188.8
9.5 günlük
10.5 günlük Kan değeri:400
Elif İpek canım benim idrar testi hikayem

Son düzenleme:
ohss olmuşsun sen...
bende olmuştum bir tedavimde (benimde olmadığım yaşamadığım şey yok yani)
o zaman ağrıların normal.bol bol proteinle beslen olur mu.

Merhabalar. 30 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Pkoluyum. Daha once 1 tup denedik. Bebisimin 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. 1 dondurulmuş transferi yapıldı tutmadı. Karyotip analizimiz temiz çıktı. Bu ay histereskopi ve rahim içi yaralama yapılacak, gelecek ay da tüp bebege start vereceğiz insaallah. Daha önce bu şekilde yol izleyen arkadaşlarım varsa gebelik elde edip edemediklerini yazabilirler mi lütfen... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. ..

Canım ben 2 tedavinin ardından 2,5 ay önce kendiliğinden gelen mucizemi aldım kucağıma şükürler olsun. Rabbim herkese nasip etsin inş
Aklımı karıştırdın bende diyorum bu hatun hamileydi ama profil resiminin altında mucizesini istiyor yazmışsın ya hala öyle duruyor noluyor dedim.Ben mi yanlış hatırlıyorum töbe ya rabbim kötü bir şey mi oldu dedim.Ama yazmaya çekindim..Maşallah 2.5 aylık olmuş bile

saol canım zaten sadece burdakiler birbirini anlıyor Allahım inşallah inşallhh emegini boşa cıkarmaz inşallah bebegin sana tutunur canım :)

E egunal imm duamm sonum senin gibi olsundu:)) bu arada benim daha 3.günum dolmadi.5 te dolacak..o zaman yarın da yapayım:)) hep moralini yukseltiyosun sen..Rabbim de seni guldursun..

Ben daha önce bir dış gebelik ve bir de kimyasal gebelik geçirmiştim Kürtaj vs.. yok..Ama Histeroskopi yapıldı,karyotip te temiz çıktı ve devamında gebe kaldım.Benzer yoldayız ama benim embriyolarımın genetiğine de bakıldı sağlam olanlar transfer edildi.

Evet canım kanda bakılanı söylüyorum o temiz çıktı. sadece kan pıtılaşması varmış..bu tüp bebegimiz de senin dedigin gibi PGT ye göndercemiş yumurtalarımı ama CGH die i yöntem söylemedi..burada canım benim Allahım güzel bebişini kucagına almayı nasip etsin :) :) :)

Ha evet Oray'ı düzelmemişim hala:) tık ederim Can'ım, evet doğdu kızım ve büyüyor bile

E egunal imm duamm sonum senin gibi olsundu:)) bu arada benim daha 3.günum dolmadi.5 te dolacak..o zaman yarın da yapayım:)) hep moralini yukseltiyosun sen..Rabbim de seni guldursun..
Amin canım...
Dedim ya daha erken ben ilk testim için fenerle ışık tutarak karar vermeye yeltendim daha neler neler yaptım da artık ne hallere düştüğümü görüp gülmeyin diye anlatmıyorum
Sen yarın sabah 3,5 günlük oluyorsun cancağızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…