2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cevabın için teşekkür ederim Allah razi olsun. Benim doktor karyotip te bişey yok pgt yapmayalım dedi. Bilemiyorum... insaallah bu sefer evladıma kavusurum. ..

Amin canım çok sağol..
PGT de sadece 8-9 kromozom taraması yapılıyor CGH de tüm kromozomlar taranıyor yani son çıkan genetik tarama bu.Pgt gider sağlam gelirse bu demek değil ki %100 sağlamdır çünkü 8-9 kromozom tam sonuç vermiyor bize.Daha maliyetli ama ben CGH yi tavsiye ediyorum canım.

Cevabın için teşekkür ederim Allah razi olsun. Benim doktor karyotip te bişey yok pgt yapmayalım dedi. Bilemiyorum... insaallah bu sefer evladıma kavusurum. ..
Allah senden de razı olsun canım ne demek tabi ki cevaplayacağım.
Eğer embriyo genetiğine bakılacak gibi olursa pgt yerine cgh iste bence..

Ha evet Oray'ı düzelmemişim hala:) tık ederim Can'ım, evet doğdu kızım ve büyüyor bile

Dün çok kötüydüm eskilerden bir arkadaşımız tedavi ile gebe kaldığı kızını kaybetmiş ben forumda yoktum o ara ve yeni öğrendim belki nickini biliyorsundur (haksever)... Penceren düşmüş kuzusu 19 aylıkmış... Onu okuyunca artık temnkinli yaklaşıyorum olur ya ben yokken değişiklikler olmuştur hayatlarınızda pot kırmayım üzülmenize neden olmayım diye dikkat ediyorum.Rabbim evlat hasreti ile sınarken bizleri bir de acısıyla sınamasın çok zor

Allah senden de razı olsun canım ne demek tabi ki cevaplayacağım.
Eğer embriyo genetiğine bakılacak gibi olursa pgt yerine cgh iste bence..
Bu test hakkında bilgim yoktu teşekkür ederim.Ben yapılsın istiyorum ama doktor gerek yok dedi. Bakalım Rabbim neyleyecek. Seni de evladına kavuştursun insaallah hayirlisiyla.

Teşekkür ederim canım ben bunu hem eşime hem de doktorumuza söylim...sen bu yöntemle hamile kaldın dimi canım? bi de canım ben histereskopiyi tüp bebekten önce yaptırdım sonra hemen tüp bebege başlandı ama dier ay başlarsak 7 ay geçmiş olcak..inan napcagımı bilmiyorum başlamakda istemiyorum gibi korkudan

pelit86 canım. Bizim de karyotipte hiç sıkıntımız olmamıştı.ama 4 tane embriyo gönderdik cgh ye.1 tane temiz geldi.yanı kanda genetik testinin temiz çıkması embriyonun da sağlıklı olduğunu göstermiyo..

Bu test hakkında bilgim yoktu teşekkür ederim.Ben yapılsın istiyorum ama doktor gerek yok dedi. Bakalım Rabbim neyleyecek. Seni de evladına kavuştursun insaallah hayirlisiyla.
Doktorun gerek görmemişse vardır bir bildiği.O son aşama aslında siz de ciddi bir şey görünmüyor.Ben 4.denememde 34 yaşımda yaptırdım tam bana göreydi yan cgh zamanı gelmişti

Hadi ya çoook üzücü bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın inş

Evet tatlım.CGH ye gitti embriyolar kalitelilerdi ama 2 tanesi sağlam geldi.Histeroskopi ye takılma yaptırmış olman yeterli her tüp öncesinde de yaptıramazsın.Eğer rahim içi bir sorun varsa ve o halledildiyse tamamdır.Yaralama işlemi bir çeşit rahmi uyandırma işlemi her yaptıran hamile kalmıyor yaptırmayanda gebelik elde edemez gibi düşünmek çok yanlış olur.Sen işin genetik kısmına özen göster bence.

benim de sorun olmazsa 3 kasımda transferim olacak.bugün start verdik dondurulmuş tedavisine.
cyclo prognovanın beyazlarını kullanıcam günde 3 kere.folik ve glifor içiyorum bir de.coraspin falan demedi.ilk denemem sayılır bu.acaba coraspin içeyim mi ne dersiniz?

Her 5.gün embriyosu kaliteli demek değil.Kendimden örnek vereyim.Ben bu son tüp bebek denememde tam kromozom taraması (cgh) yaptırdım.Yani embriyo
Canım yaşadıklarını ne kadar iyi anlıyorum sana söyleyeceğim tek şey kendisini ne zaman hazır hisedersen o zaman git eşine bunu anlat sonuçta bi tedavilerin yükünü hep kadın çekiyor

Tarih belli olunca çabucak geçer artık
Sen doktorunun verdiği ilaçlar dışında başka bir şey alma canım.

Sen ne zaman alcan minnakını

Benim daha var Can'ım kasımın 8 i gibi dedi dün hastane
Regli oldum yarın kontrolüm var estrofeme başlıcam hayırlısı hakkımızda
Mobilyalarda geldi annesi kızçemizin ismi belli oldumu bende kızım olursa Zeynep koymak istemişimdir hep ismini

Ayy inşallah canım...en kısa zamanda hayirlisiyla artık kavusalim bebislere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…