Cevabın için teşekkür ederim Allah razi olsun. Benim doktor karyotip te bişey yok pgt yapmayalım dedi. Bilemiyorum... insaallah bu sefer evladıma kavusurum. ..Ben daha önce bir dış gebelik ve bir de kimyasal gebelik geçirmiştim Kürtaj vs.. yok..Ama Histeroskopi yapıldı,karyotip te temiz çıktı ve devamında gebe kaldım.Benzer yoldayız ama benim embriyolarımın genetiğine de bakıldı sağlam olanlar transfer edildi.
Amin canım çok sağol..Evet canım kanda bakılanı söylüyorum o temiz çıktı. sadece kan pıtılaşması varmış..bu tüp bebegimiz de senin dedigin gibi PGT ye göndercemiş yumurtalarımı ama CGH die i yöntem söylemedi..burada canım benim Allahım güzel bebişini kucagına almayı nasip etsin :) :) :)
Allah senden de razı olsun canım ne demek tabi ki cevaplayacağım.Cevabın için teşekkür ederim Allah razi olsun. Benim doktor karyotip te bişey yok pgt yapmayalım dedi. Bilemiyorum... insaallah bu sefer evladıma kavusurum. ..
Ha evet Oray'ı düzelmemişim hala:) tık ederim Can'ım, evet doğdu kızım ve büyüyor bile
Bu test hakkında bilgim yoktu teşekkür ederim.Ben yapılsın istiyorum ama doktor gerek yok dedi. Bakalım Rabbim neyleyecek. Seni de evladına kavuştursun insaallah hayirlisiyla.Allah senden de razı olsun canım ne demek tabi ki cevaplayacağım.
Eğer embriyo genetiğine bakılacak gibi olursa pgt yerine cgh iste bence..
Teşekkür ederim canım ben bunu hem eşime hem de doktorumuza söylim...sen bu yöntemle hamile kaldın dimi canım? bi de canım ben histereskopiyi tüp bebekten önce yaptırdım sonra hemen tüp bebege başlandı ama dier ay başlarsak 7 ay geçmiş olcak..inan napcagımı bilmiyorum başlamakda istemiyorum gibi korkudanAmin canım çok sağol..
PGT de sadece 8-9 kromozom taraması yapılıyor CGH de tüm kromozomlar taranıyor yani son çıkan genetik tarama bu.Pgt gider sağlam gelirse bu demek değil ki %100 sağlamdır çünkü 8-9 kromozom tam sonuç vermiyor bize.Daha maliyetli ama ben CGH yi tavsiye ediyorum canım.
Doktorun gerek görmemişse vardır bir bildiği.O son aşama aslında siz de ciddi bir şey görünmüyor.Ben 4.denememde 34 yaşımda yaptırdım tam bana göreydi yan cghBu test hakkında bilgim yoktu teşekkür ederim.Ben yapılsın istiyorum ama doktor gerek yok dedi. Bakalım Rabbim neyleyecek. Seni de evladına kavuştursun insaallah hayirlisiyla.
Hadi ya çoook üzücü bi durumDün çok kötüydüm eskilerden bir arkadaşımız tedavi ile gebe kaldığı kızını kaybetmiş ben forumda yoktum o ara ve yeni öğrendim belki nickini biliyorsundur (haksever)... Penceren düşmüş kuzusu 19 aylıkmış... Onu okuyunca artık temnkinli yaklaşıyorum olur ya ben yokken değişiklikler olmuştur hayatlarınızda pot kırmayım üzülmenize neden olmayım diye dikkat ediyorum.Rabbim evlat hasreti ile sınarken bizleri bir de acısıyla sınamasın çok zor
Teşekkür ederim canım ben bunu hem eşime hem de doktorumuza söylim...sen bu yöntemle hamile kaldın dimi canım? bi de canım ben histereskopiyi tüp bebekten önce yaptırdım sonra hemen tüp bebege başlandı ama dier ay başlarsak 7 ay geçmiş olcak..inan napcagımı bilmiyorum başlamakda istemiyorum gibi korkudan
Hadi ya çoook üzücü bi durumRabbim kimseye yaşatmasın inş
Her 5.gün embriyosu kaliteli demek değil.Kendimden örnek vereyim.Ben bu son tüp bebek denememde tam kromozom taraması (cgh) yaptırdım.Yani embriyo
Canım yaşadıklarını ne kadar iyi anlıyorum sana söyleyeceğim tek şey kendisini ne zaman hazır hisedersen o zaman git eşine bunu anlat sonuçta bi tedavilerin yükünü hep kadın çekiyorMerhaba arkadaşlar ben 3üncü tüp bebeğimi de yaptım olmadı maalesef. daha önceden de 1 aşılamam var. laparaskopi histereskopi de oldum bişey yok saadece kanalımın biri tıkalı bu da tüp bebeğe engel deil dedi doktorum.laparoskopi ve histereskopiden sonra 3. demnememizi yapmıştık. tutmadıktan sonra doktorumuz genetik analizimizi de yapalım dedi onu da yaptık sonucu çıktı eşim de hiç bişey yok ben de saadece kan pıtılaşması varmiş doktorum gene tüp bebege zararı yok dedi. 4 aydır Advanced antıoxıdant formula vermişti onu kullanıyordum. diicegim şu ki arkadaşlar çok yoruldum umudum azaldı ve eşim diorki bi sonraki adetin de başlıyalım doktorda aynısını söyledi ama ben hiç hazır deilim napacagımı şaşırdım bana yardımcı olun lütfen kafam karışık. eşim kesin yapaılm dıorben de açıkcası tutcagını bilsem hemen yapmak isterim ama çok hayal kırıkları yaşadım
Günaydın kızlar...
Musmutlu bir hafta sonu geçirin inşallah...
Kızçemin mobilyalarını bekliyorum
Rabbim hepinize yaşatsın bu güzel telaşları
Gunaydiiiiinn...bu gün 3.günümüz
benim de sorun olmazsa 3 kasımda transferim olacak.bugün start verdik dondurulmuş tedavisine.
cyclo prognovanın beyazlarını kullanıcam günde 3 kere.folik ve glifor içiyorum bir de.coraspin falan demedi.ilk denemem sayılır bu.acaba coraspin içeyim mi ne dersiniz?
Sen ne zaman alcan minnakını
Gunaydiiiiinn...bu gün 3.günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?