Tedavin hayirli olsun. Insallah hamile kalir bebegini kucagina alirsin. Burada boyle. Benim simdi son tedavimde kimyasal gebelikle sonuclandi. Bir dondurulmusum daha var. Onuda koydurunca son. Benim yasim 43 o yuzden bir daha dusunmuyorum kismet. Hollandada hangi hastanede tedavi olmustun?Merhaba ben iki tedavimi hollanda da oldum tek embriyo transferi oldu ve doktorlar ilgisizdi surekli bir problemimiz olmadigini soyluyorlardi aslinda esimde de bende de problemler varmis....guven vermediler diyebilirim aslinda....ondan dolayi istanbuldayim....bugun opu oldu kismet heyecanliyim hayirlisi artik
hoşgeldin canımSlm kizlar egunal mybaby yeterr kizlar beni hatirladinizmi?
merhaba arkadaşlar 2 tüp tedavisi atlattım haziran ve ağustos aylarında ... yumurta sayım iyi olmasına rağmen döllenme problemi yaşadım 12 yumurtadan 4 tanesi dölleni 3. güne zor geldi dondurduk 2. tedavide de aynı sorun oldu 12 yumurtadan 3 döllendi ama kaliteleri çok kötü embriyologların dediğine göre yumurta kalitesi kötü böyle sorunla karşılaşan oldu mu
@umutt88 canım çok tesekkur ederim..bu sefer Rabbim gönlüme bi rahatlık verdi elhamdülillah.. O ol derse olur..bize tevekkul duser..bizi en çok biz anlarız...hep destek tam destek..siz de bana destek oldunuz..tek güzel söz bile insanı mutlu ediyor bu dönemde..
Canım benim de yumurta kalitem çok iyi değil. Toplandıkları andan itibaren görüntülerinden tut, döllenme, bölünme ve blast olana kadar her aşamada sorun yaşadıklarını söylüyor doktorlar. Yalnız döllenme aşamasında senin kadar kayıp vermezdim.
Bu spermden de kaynaklanabilir. Onda bir sorun olmadığından eminler mi? Mikroenjeksiyon ile mi döllüyorlar yumurtaları? Bizde picsi-dish diye bir yöntemle sperm seçmişlerdi ve döllenen yumurta sayısı da kalitesi de artmıştı. Gerçi o başarılı olmadı. Sonra merkez değiştirdim ve bütün oranlar artmaya başladı. Yani merkezin de etkisi var. Sigara içiyorsan onun etkisi var. Çok sağlıklı beslenmem lazım. Bol bol antioksidan al. Kaç yaşındasın? Yumurta kalitesini etkileyen o kadar çok faktör var ki. Sayı iyi iken kalite genelde söylediğin kadar düşük olmuyor.
Slm kizlar egunal mybaby yeterr kizlar beni hatirladinizmi?
Canım benim de yumurta kalitem çok iyi değil. Toplandıkları andan itibaren görüntülerinden tut, döllenme, bölünme ve blast olana kadar her aşamada sorun yaşadıklarını söylüyor doktorlar. Yalnız döllenme aşamasında senin kadar kayıp vermezdim.
Bu spermden de kaynaklanabilir. Onda bir sorun olmadığından eminler mi? Mikroenjeksiyon ile mi döllüyorlar yumurtaları? Bizde picsi-dish diye bir yöntemle sperm seçmişlerdi ve döllenen yumurta sayısı da kalitesi de artmıştı. Gerçi o başarılı olmadı. Sonra merkez değiştirdim ve bütün oranlar artmaya başladı. Yani merkezin de etkisi var. Sigara içiyorsan onun etkisi var. Çok sağlıklı beslenmem lazım. Bol bol antioksidan al. Kaç yaşındasın? Yumurta kalitesini etkileyen o kadar çok faktör var ki. Sayı iyi iken kalite genelde söylediğin kadar düşük olmuyor.
Canim seni gordum hem sasirdim hemde kendim hamile kalmis gibi sevindim.gozun aydin rabbim kucagina almayida nasip etsinEvet canımcım hatırlıyorum kendi adıma...
Nerelerdesin ben doğuracam sen yoksun
Hosbuldum canim.evet ta kendisiyimhoşgeldin canımhatırladım gibi aklıma sanki tedavi heycanıyla sürecin en ince ayrıntısına kadar sorular soran gemingos geldi :) dogru mu hatırlıyorum ki ?
Yok canım..öyle abartacak bu şey olmuyo..tabi çok hafif agrin oluyo ama..agri kesici yazarlar ama ben hiç kullanmamıştım..
Bayram üzeri kim regl ol dedi sana tabii tatil olurlar
Nasip canım bir daha ki regl ile başlarsın..
Seninde CUMHURİYET bayramın kutlu mutlu olsun
Hosbuldum canim.evet ta kendisiyimyurtdisindan memorialde tedavi olmak istiyodum.Nasilsin hepinizi cok ozledim Egunali gordum cok sevindim yeterrrr ne durumda sanirim hamis deil daha
Hosbuldum canim.evet ta kendisiyimyurtdisindan memorialde tedavi olmak istiyodum.Nasilsin hepinizi cok ozledim Egunali gordum cok sevindim yeterrrr ne durumda sanirim hamis deil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?