2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yok canım..öyle abartacak bu şey olmuyo..tabi çok hafif agrin oluyo ama..agri kesici yazarlar ama ben hiç kullanmamıştım..

Tedavin hayirli olsun. Insallah hamile kalir bebegini kucagina alirsin. Burada boyle. Benim simdi son tedavimde kimyasal gebelikle sonuclandi. Bir dondurulmusum daha var. Onuda koydurunca son. Benim yasim 43 o yuzden bir daha dusunmuyorum kismet. Hollandada hangi hastanede tedavi olmustun?

Slm kizlar egunal mybaby yeterr kizlar beni hatirladinizmi?
hoşgeldin canım hatırladım gibi aklıma sanki tedavi heycanıyla sürecin en ince ayrıntısına kadar sorular soran gemingos geldi :) dogru mu hatırlıyorum ki ?

günaydın kızlar
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN öncelikle

bende dün regl oldum hastaneyi aradım bayram dolayısıyla tatil olduklarını söylediler bu yüzden öbür aya kaldı benim aşılama durumum bir ay daha bekleyeceğim.vardır bundada bir hayır dedim
E egunal

Canım benim de yumurta kalitem çok iyi değil. Toplandıkları andan itibaren görüntülerinden tut, döllenme, bölünme ve blast olana kadar her aşamada sorun yaşadıklarını söylüyor doktorlar. Yalnız döllenme aşamasında senin kadar kayıp vermezdim.

Bu spermden de kaynaklanabilir. Onda bir sorun olmadığından eminler mi? Mikroenjeksiyon ile mi döllüyorlar yumurtaları? Bizde picsi-dish diye bir yöntemle sperm seçmişlerdi ve döllenen yumurta sayısı da kalitesi de artmıştı. Gerçi o başarılı olmadı. Sonra merkez değiştirdim ve bütün oranlar artmaya başladı. Yani merkezin de etkisi var. Sigara içiyorsan onun etkisi var. Çok sağlıklı beslenmem lazım. Bol bol antioksidan al. Kaç yaşındasın? Yumurta kalitesini etkileyen o kadar çok faktör var ki. Sayı iyi iken kalite genelde söylediğin kadar düşük olmuyor.

Canım çok geçmiş olsun.Seni böyle güçlü görmek çok güzel.Söyleyecek bir şey bulamıyorum aslında.Her şey yapıldı olmadıysa vardır Rabbimin bir bildiği.Tabii en kısa zamanda ve hazır olduğunda tekrar bu yola gireceğini de biliyorum.Evladına giden yolun açık ve sorunsuz olsun bundan sonra

Bayram üzeri kim regl ol dedi sana tabii tatil olurlar
Nasip canım bir daha ki regl ile başlarsın..
Seninde CUMHURİYET bayramın kutlu mutlu olsun

Son durumunu anlatsana canım..
Başından geçenleri biliyorum üzerine gelmiş hatırlatmış gibi olmamak için yazmadım sana.Çok geçmiş olsun..
Amaaaa güzel bir haberin de var onu da görüyorum takviminden.Ne ara hamile kaldın senVe nasıl oldu

Hayırlı olsun gebeliğiniz. .Benzer problemler bizde de oluyor. .nasıl gebe kaldığınızı anlatırsanız bizede umut ışığı olur :)

hoşgeldin canım hatırladım gibi aklıma sanki tedavi heycanıyla sürecin en ince ayrıntısına kadar sorular soran gemingos geldi :) dogru mu hatırlıyorum ki ?
Hosbuldum canim.evet ta kendisiyimyurtdisindan memorialde tedavi olmak istiyodum.Nasilsin hepinizi cok ozledimEgunali gordum cok sevindim yeterrrr ne durumda sanirim hamis deil daha

Kizlar gunaydin. Bes embriyomuz var 3 tanesi orta kalitede 2 tanesi eh.....ucuncu gun yarin.....transfer olacakmis gibi gelin dediler. Bu durumlarda pozitif sonuc alan varmi?

Yok canım..öyle abartacak bu şey olmuyo..tabi çok hafif agrin oluyo ama..agri kesici yazarlar ama ben hiç kullanmamıştım..

Farkındayım çok soru soruyorum ama ben iğnelere başladığımdan beri mide bulantısı çekiyorum herkeste böyle etkiler oluyormu acaba.

Bayram üzeri kim regl ol dedi sana tabii tatil olurlar
Nasip canım bir daha ki regl ile başlarsın..
Seninde CUMHURİYET bayramın kutlu mutlu olsun

ya dimi dimi aslında biliyormusun 25 26 ekim gibi bekliyordum gecikme yaptı kendileri
o yüzden nasip kısmet dedim artık napayım kısmetse kasım ayında inşallah
genetik sonuçlarımda kasımın ilk haftası çıkacaktı hem onlarında sonuçları elimde olur daha iyi bi başlangıç olur diye düşünüyorum

Hosbuldum canim.evet ta kendisiyimyurtdisindan memorialde tedavi olmak istiyodum.Nasilsin hepinizi cok ozledimEgunali gordum cok sevindim yeterrrr ne durumda sanirim hamis deil daha

alkış bana valla süper hatırladım
çok şükür canım iyiyim bende tüpten sonra aşılama yollarına düştüm
rapor çıkartabilmek için çabalıyorum
sen nerelerdeydin neler yapıyorsun ?
evet egunalımız hamile az kaldı dogumunada Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin herkese

ş bana valla süper hatırladım
çok şükür canım iyiyim bende tüpten sonra aşılama yollarına düştüm
rapor çıkartabilmek için çabalıyorum
sen nerelerdeydin neler yapıyorsun ?
evet egunalımız hamile az kaldı dogumunada Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…