2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende tedavi olamadim canimButun tetikler vs hazirdi randevu bile almistik kayinvalidem vefat etti suan icin beklemedeyiz esim bahar yaz gibi diyo bakalim kismet

iyi akşamlar

benim transfer hazırlığım devam ediyor.bugün progesteron bakıldı.0,03 çıkmış.gayet iyi dedi doktorum.crinone jele de başladım bu sabah.ctesi ultrason salı transfer allahın izniyle inşallah

Cahilliğimi bağışlayın ilk tedavim olacak. İğnelere adetin ikinci günü başlanıyor diye biliyorum. Yumurta kaç gün sonra toplanıyor aceba? Tabi o da kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ortalama kaç gün sonra oluyor? Şimdiden teşekkürler...

E egunal imm..çok tesekkur ederim.aslında biraz ara vermek istiyorum..dediğin gibi yapılmayan bi şey kalmamıştı ama olmadı..zamanı var demek ki..tekrar ayni stresleri yaşamaya gücüm kalmadı inan..biraz bekleyelim diyoruz..Rabbim hakkımızda en hayirli zamanda en hayirlisini nasip etsin inşallah...

benim 10.gün toplanmıştı.genelde 10-15 gün aralığında

Bende tedavi olamadim canimButun tetikler vs hazirdi randevu bile almistik kayinvalidem vefat etti suan icin beklemedeyiz esim bahar yaz gibi diyo bakalim kismet

öncelikle başınız sağolsun canım.
herşeyde vardır bi hayır bakarsın bahara kadar süpriz yapar bebişlerimiz kim bilir
türkiyede mi deneyeceksin peki ?

canım Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
bu sefer olmadı ama bidahaki sefere olmucak diye bişey yok biliyorsun
hakkımızda hayırlısı diyecek bişey yok
hiç ummadıgın anda süpriz yapsın inşallah mucizen
bizler güçlü anne adaylarıyız bazen yorulur dinleniriz ama asla yolumuzdan vazgeçmeyiz

******HAYIRLI CUMALAR ******
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, bereketle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

[QUOTE="mybaby24, post: 4328809öncelikle başınız sağolsun canım.
herşeyde vardır bi hayır bakarsın bahara kadar süpriz yapar bebişlerimiz kim bilir
türkiyede mi deneyeceksin peki ?

canım Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
bu sefer olmadı ama bidahaki sefere olmucak diye bişey yok biliyorsun
hakkımızda hayırlısı diyecek bişey yok
hiç ummadıgın anda süpriz yapsın inşallah mucizen
bizler güçlü anne adaylarıyız bazen yorulur dinleniriz ama asla yolumuzdan vazgeçmeyiz [/QUOTE]
Evet oncelik turkiye ama kibrisida dusunuyoruz bir yamdan

eşim tekrar gözden geçti onda sorun var şimdi benim ve eşimin bağışıklığını yükseltmek için solgar ve vitamin hapları kullanıyoruz gerçi tedavi olmak istemediğim için ilaçları bırakık korunmuyorum şu an 2. ayım korunmadığım dün aklıma şöyle birşley geldi ben hi meme almamışım bebekliğimden annem çok zorlamaış hep mama ile büyümüşüm .. yaşım 30 kilom vardı şimdi spora gidiyorum yeme içme konusunda meyve yemeye başladım elimden geldiğince kahvaltı yapıp çıkıyorum dışarı belki bende merkez değiştiririm labaratuvar çok önemli çünkü

Selam kizlar. Herkese hayirli cumalar. Dualarimiz kabul gonlumuzden gecenler hakkimizda hayirli olsun inşallah. Sizlere bi sorum olacak Siden80 den haberi olan varmi hesabi pasif ve üzgün olarak görünüyor. Bilgisi olan var mi merak ettim

Slm canim baskent çok iyi laboratuar i çok iyiymis adanada en iyiler biri diye duydum canim sen neden merkez degistirmek istiyosun tayfun beydende memnunsun canim

Kızlar selam 26 sinda 2 embriyo transfer edildi 6 Kasım test tarihim beklemek çok zor bugün cok duygusqlim agladim biraz bir an önce bitse pozitif alan herkesi tebrik ediyorum benim gibi bekleyen arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlar imiz olur.

Inşallah güzel sonuçlar alırız canım aramızda 1 gün var benim de 27 sinde transferim oldu var mı herhangi bir belirti?

Inşallah güzel sonuçlar alırız canım aramızda 1 gün var benim de 27 sinde transferim oldu var mı herhangi bir belirti?
Hayirlisi olsun canim valla iki gün kasık ağrısı vardı tuvalet problemi nden goguslerim acio iğnelerden belim agrio o kadar sen de nasıl kaç embryo transfer edildi

Hayirlisi olsun canim valla iki gün kasık ağrısı vardı tuvalet problemi nden goguslerim acio iğnelerden belim agrio o kadar sen de nasıl kaç embryo transfer edildi
Amin insallah benim bu 4.deneme canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bende öyle çok belirgin bir belirti yok sadece çok nadir çok hafif kasıklarımda ağrı oluyor o da varla yok arası bir ağrı bazen ben mi psikolojik olarak böyle hissediyorum acaba diye de düşünmüyor değilim :) senin kaçıncı gün kaç embriyo transfer edilmişti?

merhaba kızlar bende uzun protokol tüp bebeğe başladım .biraz kendimden bahsedeyim .7 yıllık evliyim 36 yaşındayım.Daha önce hiç hamilelik yaşamadım.Benim sorunum sebepsiz infertilite.Eşimde ve bende bugüne kadar hiç bir sorun çıkmadı.5 tane doktor değiştirdim.ama şimdiki doktorumdan memnunum.2 negatif aşılama 1negatif tüp bebek denemem oldu.inşallah bu defa pozitif olur.benide listeye eklermisiniz .sanırım kasım 5 yada 6 sı yımurta toplama yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…