Bende tedavi olamadim canimalkış bana valla süper hatırladım
çok şükür canım iyiyim bende tüpten sonra aşılama yollarına düştüm
rapor çıkartabilmek için çabalıyorum
sen nerelerdeydin neler yapıyorsun ?
evet egunalımız hamile az kaldı dogumunada Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin herkese
benim 10.gün toplanmıştı.genelde 10-15 gün aralığındaCahilliğimi bağışlayın ilk tedavim olacak. İğnelere adetin ikinci günü başlanıyor diye biliyorum. Yumurta kaç gün sonra toplanıyor aceba? Tabi o da kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ortalama kaç gün sonra oluyor? Şimdiden teşekkürler...
Sağol canım tedavi tarihim belli değil henüz ve buna göre Bi tarih belirlememiz gerekiyorbenim 10.gün toplanmıştı.genelde 10-15 gün aralığında
Bende tedavi olamadim canimButun tetikler vs hazirdi randevu bile almistik kayinvalidem vefat etti suan icin beklemedeyiz esim bahar yaz gibi diyo bakalim kismet
eşim tekrar gözden geçti onda sorun var şimdi benim ve eşimin bağışıklığını yükseltmek için solgar ve vitamin hapları kullanıyoruz gerçi tedavi olmak istemediğim için ilaçları bırakık korunmuyorum şu an 2. ayım korunmadığım dün aklıma şöyle birşley geldi ben hi meme almamışım bebekliğimden annem çok zorlamaış hep mama ile büyümüşüm .. yaşım 30 kilom vardı şimdi spora gidiyorum yeme içme konusunda meyve yemeye başladım elimden geldiğince kahvaltı yapıp çıkıyorum dışarı belki bende merkez değiştiririm labaratuvar çok önemli çünküCanım benim de yumurta kalitem çok iyi değil. Toplandıkları andan itibaren görüntülerinden tut, döllenme, bölünme ve blast olana kadar her aşamada sorun yaşadıklarını söylüyor doktorlar. Yalnız döllenme aşamasında senin kadar kayıp vermezdim.
Bu spermden de kaynaklanabilir. Onda bir sorun olmadığından eminler mi? Mikroenjeksiyon ile mi döllüyorlar yumurtaları? Bizde picsi-dish diye bir yöntemle sperm seçmişlerdi ve döllenen yumurta sayısı da kalitesi de artmıştı. Gerçi o başarılı olmadı. Sonra merkez değiştirdim ve bütün oranlar artmaya başladı. Yani merkezin de etkisi var. Sigara içiyorsan onun etkisi var. Çok sağlıklı beslenmem lazım. Bol bol antioksidan al. Kaç yaşındasın? Yumurta kalitesini etkileyen o kadar çok faktör var ki. Sayı iyi iken kalite genelde söylediğin kadar düşük olmuyor.
Slm canim baskent çok iyi laboratuar i çok iyiymis adanada en iyiler biri diye duydum canim sen neden merkez degistirmek istiyosun tayfun beydende memnunsun canimeşim tekrar gözden geçti onda sorun var şimdi benim ve eşimin bağışıklığını yükseltmek için solgar ve vitamin hapları kullanıyoruz gerçi tedavi olmak istemediğim için ilaçları bırakık korunmuyorum şu an 2. ayım korunmadığım dün aklıma şöyle birşley geldi ben hi meme almamışım bebekliğimden annem çok zorlamaış hep mama ile büyümüşüm .. yaşım 30 kilom vardı şimdi spora gidiyorum yeme içme konusunda meyve yemeye başladım elimden geldiğince kahvaltı yapıp çıkıyorum dışarı belki bende merkez değiştiririm labaratuvar çok önemli çünkü
Inşallah güzel sonuçlar alırız canım aramızda 1 gün var benim de 27 sinde transferim oldu var mı herhangi bir belirti?Kızlar selam 26 sinda 2 embriyo transfer edildi 6 Kasım test tarihim beklemek çok zor bugün cok duygusqlim agladim biraz bir an önce bitse pozitif alan herkesi tebrik ediyorum benim gibi bekleyen arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inşallah güzel sonuçlar imiz olur.
Hayirlisi olsun canim valla iki gün kasık ağrısı vardı tuvalet problemi nden goguslerim acio iğnelerden belim agrio o kadar sen de nasıl kaç embryo transfer edildiInşallah güzel sonuçlar alırız canım aramızda 1 gün var benim de 27 sinde transferim oldu var mı herhangi bir belirti?
Amin insallah benim bu 4.deneme canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bende öyle çok belirgin bir belirti yok sadece çok nadir çok hafif kasıklarımda ağrı oluyor o da varla yok arası bir ağrı bazen ben mi psikolojik olarak böyle hissediyorum acaba diye de düşünmüyor değilim :) senin kaçıncı gün kaç embriyo transfer edilmişti?Hayirlisi olsun canim valla iki gün kasık ağrısı vardı tuvalet problemi nden goguslerim acio iğnelerden belim agrio o kadar sen de nasıl kaç embryo transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?