2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim 2 embriyo transfer edildi İki gün tuvaletten dedim ama bugunde kasıklarda batma var korkuom embryo durumu ıyidi 26 sinda transfer oldu öbür cuma test kismetse

Benim 2 embriyo transfer edildi İki gün tuvaletten dedim ama bugunde kasıklarda batma var korkuom embryo durumu ıyidi 26 sinda transfer oldu öbür cuma test kismetse
İnşallah cuma günü pozitif bir sonuç alırsın buda bize Moral umut olur

Batma iyiye işaret canım benim bi düşük oldu onda batmalar oluyordu bunda daha o batmaları hissedemedim bakalım hayırlısı olsun.

Batma iyiye işaret canım benim bi düşük oldu onda batmalar oluyordu bunda daha o batmaları hissedemedim bakalım hayırlısı olsun.
Belirtilere fazla takılma bence herhamilelikte ve herinsanda farklı farklı sen olumlu düşünmeye çalışki olumlu olsun

Belirtilere fazla takılma bence herhamilelikte ve herinsanda farklı farklı sen olumlu düşünmeye çalışki olumlu olsun
Sağol canım aynen yok bu sefer çok olumluyum hep hamileymisim gibi düşünüyorum belirti bazen oluyor bazen olmuyor sanırım

hoşgeldin merhaba
umarım son denemeniz olur bu sefer, mutlu haberle sonuçlanır ve mutlulugunuz bir ömür sürer inşallah
nerde tedavi görüyorsunuz peki ?

mybaby24 caniiimm çok tesekkur ederim...ben de senin gibi dusunuyorum...zor olacak ama sonu güzel olacak inşallah...Rabbim tüm isteyenlere en kısa ve hayirli zamanda göndersin mucizelerini..

umudu_mm canım geçmiş olsun..15 çok güzel maşallah..inşallah hepsi de dollenir ve blast olur...15 tane bebis seni bekliyooo:))

15 yumurta çok iyi yumurta sayın iyi olduğu için 5.gün transferi yaparlar benimde perşembe yada cuma toplanicak galiba ama bende 5 yada 6 yumurta var görünüyor birkactanesi önde gittiği için onları sayıyor doktor.5_6 yumurtayı riske atamak için sanırım 3.gün transfer yapılır. Zaten diğer negatiftede 3.gün transferi yapılmıştı.

İnşallah bu sefer herşey istediģin gibi olur cnm,benim transfer 1 ay sonra yapılacak progestoron hormonum yüksek çıktığı için.benim için iyide oldu bu üst solunum yolu enfeksiyonum var mahvetti beni önce ondan kurtulmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…