İyiyim cnm çok şükür:))))Selam kizlar. Herkese hayirli cumalar. Dualarimiz kabul gonlumuzden gecenler hakkimizda hayirli olsun inşallah. Sizlere bi sorum olacakSiden80 den haberi olan varmi hesabi pasif ve üzgün olarak görünüyor. Bilgisi olan var mi merak ettim
Benim 2 embriyo transfer edildi İki gün tuvaletten dedim ama bugunde kasıklarda batma var korkuom embryo durumu ıyidi 26 sinda transfer oldu öbür cuma test kismetseAmin insallah benim bu 4.deneme canım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Bende öyle çok belirgin bir belirti yok sadece çok nadir çok hafif kasıklarımda ağrı oluyor o da varla yok arası bir ağrı bazen ben mi psikolojik olarak böyle hissediyorum acaba diye de düşünmüyor değilim :) senin kaçıncı gün kaç embriyo transfer edilmişti?
İnşallah cuma günü pozitif bir sonuç alırsın buda bize Moral umut olurBenim 2 embriyo transfer edildi İki gün tuvaletten dedim ama bugunde kasıklarda batma var korkuom embryo durumu ıyidi 26 sinda transfer oldu öbür cuma test kismetse
Ben şimdiden heyecan yapiom perşembe aksami bile yapabilirim hiç bilmiom canimİnşallah cuma günü pozitif bir sonuç alırsın buda bize Moral umut olur
Batma iyiye işaret canım benim bi düşük oldu onda batmalar oluyordu bunda daha o batmaları hissedemedim bakalım hayırlısı olsun.Benim 2 embriyo transfer edildi İki gün tuvaletten dedim ama bugunde kasıklarda batma var korkuom embryo durumu ıyidi 26 sinda transfer oldu öbür cuma test kismetse
Ne bileyim canim ağrı gibi ne oldu çözemedimBatma iyiye işaret canım benim bi düşük oldu onda batmalar oluyordu bunda daha o batmaları hissedemedim bakalım hayırlısı olsun.
Heyecan yapman gayet normal hadi inşallah güzel haber alirizBen şimdiden heyecan yapiom perşembe aksami bile yapabilirim hiç bilmiom canim
Belirtilere fazla takılma bence herhamilelikte ve herinsanda farklı farklı sen olumlu düşünmeye çalışki olumlu olsunBatma iyiye işaret canım benim bi düşük oldu onda batmalar oluyordu bunda daha o batmaları hissedemedim bakalım hayırlısı olsun.
Sağol canım aynen yok bu sefer çok olumluyum hep hamileymisim gibi düşünüyorum belirti bazen oluyor bazen olmuyor sanırımBelirtilere fazla takılma bence herhamilelikte ve herinsanda farklı farklı sen olumlu düşünmeye çalışki olumlu olsun
İyiyim cnm çok şükür:))))
İnşallah canim hepimize iyi haberler olsunHeyecan yapman gayet normal hadi inşallah güzel haber aliriz
umudu_mm canım benim bulantim olmamıştı...
merhaba kızlar bende uzun protokol tüp bebeğe başladım .biraz kendimden bahsedeyim .7 yıllık evliyim 36 yaşındayım.Daha önce hiç hamilelik yaşamadım.Benim sorunum sebepsiz infertilite.Eşimde ve bende bugüne kadar hiç bir sorun çıkmadı.5 tane doktor değiştirdim.ama şimdiki doktorumdan memnunum.2 negatif aşılama 1negatif tüp bebek denemem oldu.inşallah bu defa pozitif olur.benide listeye eklermisiniz .sanırım kasım 5 yada 6 sı yımurta toplama yapılacak
Benim yumurtalar bugün toplandı 15 tane doktorum yumurtaların çok iyi durumda olduğunu söyledi.bende 10 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu var ondanda midem çok bulanıyor.çok saģol canım ilgin için :)
Medipol Hastanesi inşallah canimhoşgeldin merhaba
umarım son denemeniz olur bu sefer, mutlu haberle sonuçlanır ve mutlulugunuz bir ömür sürer inşallah
nerde tedavi görüyorsunuz peki ?
umudu_mm canım geçmiş olsun..15 çok güzel maşallah..inşallah hepsi de dollenir ve blast olur...15 tane bebis seni bekliyooo:))
15 yumurta çok iyi yumurta sayın iyi olduğu için 5.gün transferi yaparlar benimde perşembe yada cuma toplanicak galiba ama bende 5 yada 6 yumurta var görünüyor birkactanesi önde gittiği için onları sayıyor doktor.5_6 yumurtayı riske atamak için sanırım 3.gün transfer yapılır. Zaten diğer negatiftede 3.gün transferi yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?