Canım bunun senin bebekliğinde süt içmemenle alakası olamaz. Bana bir doktor çok güzel açıklamıştı; sendeki küçük bir sorun eşindeki küçük bir sorun ile birleşince büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor demişti. Allah'ın izniyle aşılmayacak bir şey yok. Bence kesinlikle merkez değiştir.eşim tekrar gözden geçti onda sorun var şimdi benim ve eşimin bağışıklığını yükseltmek için solgar ve vitamin hapları kullanıyoruz gerçi tedavi olmak istemediğim için ilaçları bırakık korunmuyorum şu an 2. ayım korunmadığım dün aklıma şöyle birşley geldi ben hi meme almamışım bebekliğimden annem çok zorlamaış hep mama ile büyümüşüm .. yaşım 30 kilom vardı şimdi spora gidiyorum yeme içme konusunda meyve yemeye başladım elimden geldiğince kahvaltı yapıp çıkıyorum dışarı belki bende merkez değiştiririm labaratuvar çok önemli çünkü
Canım seni hatırladım..tekrar tedaviye başlıyorsun demek.hayırlı uğurlu olsun inş.bu sefer evladına kavuşursunanara başkent hastanesi göğşen beye giden var mı aranızda?randevu aldım öngörüşme için.hayırlısı bakalım...
Canım iyi gidiyor şimdilik, bazen kasıklarda çok hafif bir ağrı hissediyorum, bugün de hafif belim ağrımaya başladı ama bugün yemek falan yaptım yoruldum da ondan mı acaba bilemedim. Bide akşamları aşırı bir gaz hali var ılaclardan sanırım. Yarın da işe başlayacağım inşallah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Canım hadi hayırlısı olsun hakkında. Inşallah yumurta sayın artmıştır. Benimde transferim oldu bugün 5.günüm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.anara başkent hastanesi göğşen beye giden var mı aranızda?randevu aldım öngörüşme için.hayırlısı bakalım...
Allah razı olsun canım inşallah, olumsuz düşünmemek için idrar testi yapmayı düşünmüyorum çünkü şu an sürekli hamileymisim gibi davranıyor ve düşünüyorumRabbim yardimcin olsun canım...inşallah hepsi bebis belirtisidir...önümüzdeki günlerde idrar testi dusunuyo musun?
Ben iyiyim elhamdülillah. Akşam adetim başladı bakalım..bize ayrılan surenin resmen sonuna gelmiş olduk:)
Benimde bugün 6.gunum ilk denemem ve cok heyecanliyim benim cuma günü test gunum senin ne zamanAllah razı olsun canım inşallah, olumsuz düşünmemek için idrar testi yapmayı düşünmüyorum çünkü şu an sürekli hamileymisim gibi davranıyor ve düşünüyorum
Biz bu adetlere kaç seferdir alisigiz canım Rabbimin izniyle olacak inşallah sadece zamanını bilemiyoruz. Herşeyi guzel gönlüne göre versin Rabbim.
Selam bende de olmuştu benim transferim oldu yine karnım şiş ilaçlardan olabilirArkadaşlar tüp bebek tedavisinde sizdede şişkinlik oldumu cuma yumurtalar toplandı acayip şişkinlik var bende adetten sonramı düzelir bunlar.
Selam bende de olmuştu benim transferim oldu yine karnım şiş ilaçlardan olabilir
Hormonlar degişiyor normal bence:) transfer oldunmu beklemedemisinSağol ya bende diyorum bendemi oluyo bunlar ćok gerginim zaten sanırım hormonlardan:)
Hormonlar degişiyor normal bence:) transfer oldunmu beklemedemisin
Bana 2 tane transfer yapildi bugun 5. Gunum beklemedeyim. Ins hepımız için hayırlı olurTransfer 1 ay sonra olacak dün aradılar yumurtaların 9 u döllenmiş iyi durumdaymış bakalım hayırlısı.senin durumun nedir
Hayirlisi olsun arkadasim..Allahim senin ve tum isteyip cabalayanlarin yuzunu guldursun insallah.Bana 2 tane transfer yapildi bugun 5. Gunum beklemedeyim. Ins hepımız için hayırlı olur
Aminnn inş canımHayirlisi olsun arkadasim..Allahim senin ve tum isteyip cabalayanlarin yuzunu guldursun insallah.
Tüp bebek süreci nasıl bir süreç bana anlatirmisin yani psikolojik anlamdada nasil?Aminnn inş canım
Transferin oyle bir ay sonrada oldugu oluyorrmu ben hep birkac gun icinde oluyor saniyorum..neden bekliyorlar..İnşallah cnm transfer 1 ay sonra olacak.ozamana kadar şu hastalıklarımdanda kurtulurum kafam daha rahat olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?