2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bunun senin bebekliğinde süt içmemenle alakası olamaz. Bana bir doktor çok güzel açıklamıştı; sendeki küçük bir sorun eşindeki küçük bir sorun ile birleşince büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor demişti. Allah'ın izniyle aşılmayacak bir şey yok. Bence kesinlikle merkez değiştir.

anara başkent hastanesi göğşen beye giden var mı aranızda?randevu aldım öngörüşme için.hayırlısı bakalım...

U umut46 canım nasıl gidiyo? Bugün 5.günün sanırım..var mi belirtilerin?
Canım iyi gidiyor şimdilik, bazen kasıklarda çok hafif bir ağrı hissediyorum, bugün de hafif belim ağrımaya başladı ama bugün yemek falan yaptım yoruldum da ondan mı acaba bilemedim. Bide akşamları aşırı bir gaz hali var ılaclardan sanırım. Yarın da işe başlayacağım inşallah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Rabbim yardimcin olsun canım...inşallah hepsi bebis belirtisidir...önümüzdeki günlerde idrar testi dusunuyo musun?
Ben iyiyim elhamdülillah. Akşam adetim başladı bakalım..bize ayrılan surenin resmen sonuna gelmiş olduk:)

anara başkent hastanesi göğşen beye giden var mı aranızda?randevu aldım öngörüşme için.hayırlısı bakalım...
Canım hadi hayırlısı olsun hakkında. Inşallah yumurta sayın artmıştır. Benimde transferim oldu bugün 5.günüm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Allah razı olsun canım inşallah, olumsuz düşünmemek için idrar testi yapmayı düşünmüyorum çünkü şu an sürekli hamileymisim gibi davranıyor ve düşünüyorum
Biz bu adetlere kaç seferdir alisigiz canım Rabbimin izniyle olacak inşallah sadece zamanını bilemiyoruz. Herşeyi guzel gönlüne göre versin Rabbim.

Benimde bugün 6.gunum ilk denemem ve cok heyecanliyim benim cuma günü test gunum senin ne zaman

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde sizdede şişkinlik oldumu cuma yumurtalar toplandı acayip şişkinlik var bende adetten sonramı düzelir bunlar.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde sizdede şişkinlik oldumu cuma yumurtalar toplandı acayip şişkinlik var bende adetten sonramı düzelir bunlar.
Selam bende de olmuştu benim transferim oldu yine karnım şiş ilaçlardan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…