- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Oradamisin canim..Tüp bebek süreci nasıl bir süreç bana anlatirmisin yani psikolojik anlamdada nasil?
Tabiki zor bi süreç en önemlisi sabırlı olmak gerekiyor , igne ilaç toplam 1 ayda bitiyor herkezin sorunu farklı oldugu için süreçte farklı olabilir.Tüp bebek süreci nasıl bir süreç bana anlatirmisin yani psikolojik anlamdada nasil?
inşallah cnm belki hemen edaviye başlamaz.öngörüşme için gideceğim.hayırlısı artık...Canım seni hatırladım..tekrar tedaviye başlıyorsun demek.hayırlı uğurlu olsun inş.bu sefer evladına kavuşursun
Aa ne güzel hayırlı haberler verelim inşallah arkadaşım benim de c.Tesi test günüm nasıl bir belirti, vs var mı?Benimde bugün 6.gunum ilk denemem ve cok heyecanliyim benim cuma günü test gunum senin ne zaman
Ben bu tedaviler konusunda cok yiprandim tup bebek son carem gibi geliyor ama bu yola girmekten korkuyorum buda nefatif sonuclanirsa ben darmadagin olurum.Tabiki zor bi süreç en önemlisi sabırlı olmak gerekiyor , igne ilaç toplam 1 ayda bitiyor herkezin sorunu farklı oldugu için süreçte farklı olabilir.
Benim cuma test gunum Belim arada agri giriyo bide sağ ve sol tarafa birden agri giriyo çok üşüme ye başladım daha önce sıcak basiyo du ve goguslerim çok büyüdü giydigimi sütyen bile olmadı insallah tutunmustur sende bir belirti varmiAa ne güzel hayırlı haberler verelim inşallah arkadaşım benim de c.Tesi test günüm nasıl bir belirti, vs var mı?
İçini feraf tut güvenerek başla tüp bebege, biz ne kadar istersek isteyelim zamanı degilse yine olmuyor, benim bir kızım var ikinci olmuyor , Allah yardımcımız olsunBen bu tedaviler konusunda cok yiprandim tup bebek son carem gibi geliyor ama bu yola girmekten korkuyorum buda nefatif sonuclanirsa ben darmadagin olurum.
Transferin oyle bir ay sonrada oldugu oluyorrmu ben hep birkac gun icinde oluyor saniyorum..neden bekliyorlar..
Oradamisin canim..
Bana 2 tane transfer yapildi bugun 5. Gunum beklemedeyim. Ins hepımız için hayırlı olur
Tabiki oylede ne bileyim iste cok zor yaa. Allah hepimizin yardimcisi olsunİçini feraf tut güvenerek başla tüp bebege, biz ne kadar istersek isteyelim zamanı degilse yine olmuyor, benim bir kızım var ikinci olmuyor , Allah yardımcımız olsun
Rabbim gönlünün isteğine kavuştursun inşallah.[/QUOTE
Amin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.Tabiki oylede ne bileyim iste cok zor yaa. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben jendi tedavimi anlatıyım cnm.önce görüşmeye gittim adetin 2.günü gel dedi doktor iğnelere başladık 5 gün aynı saatte göbekten kendime gonol f diye bir iğnr yaptım 6.gün kontrole gittim yumurtalara baktı,sonra 2 ayrı iğne daha yazdı 3 gün 3 adet iğne yaptım tekrar kontrol aynı iğnelere 3 gün daha devam etti ve 2 tane çatlatma iğnesi verdi onları vurduktan 1 gün sonrada yumurtalar toplandı.şimdide
Hayirlisi olsun canim ama neden 1 ay bekliyosun herkezde oylemi..
Amin canimmAmin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın.
1 ay icin cevap vermişşin gormedim canim kusura bakmaa.Ben jendi tedavimi anlatıyım cnm.önce görüşmeye gittim adetin 2.günü gel dedi doktor iğnelere başladık 5 gün aynı saatte göbekten kendime gonol f diye bir iğnr yaptım 6.gün kontrole gittim yumurtalara baktı,sonra 2 ayrı iğne daha yazdı 3 gün 3 adet iğne yaptım tekrar kontrol aynı iğnelere 3 gün daha devam etti ve 2 tane çatlatma iğnesi verdi onları vurduktan 1 gün sonrada yumurtalar toplandı.şimdide 1 ayı bekliyorum
Benim de sağ ve sol kasıklarda hafif bir ağrı oluyor arada,göğüs uçlarında hassasiyet var bide aksamlari 9.30 gibi uyuyorum bunun haricinde başka bir belirti yok canım umarım tutar önce senden güzel haberler duyarız sonra da benden inşallah.Benim cuma test gunum Belim arada agri giriyo bide sağ ve sol tarafa birden agri giriyo çok üşüme ye başladım daha önce sıcak basiyo du ve goguslerim çok büyüdü giydigimi sütyen bile olmadı insallah tutunmustur sende bir belirti varmi
Insallah canim ben tedaviden önce devamli uyudum şimdi gece 12 ye kadar uyuyamiyorum belki heyecandan uyuyamiyorum insallah tutunmustur yavrularımiz çok heyecanliyim bugün işe başladımBenim de sağ ve sol kasıklarda hafif bir ağrı oluyor arada,göğüs uçlarında hassasiyet var bide aksamlari 9.30 gibi uyuyorum bunun haricinde başka bir belirti yok canım umarım tutar önce senden güzel haberler duyarız sonra da benden inşallah.
Canim iki gün dinlen diyolar benim tedavi olduğum hastanede hemen ise bile gidebilirsiniz dedi ben yinede izin almıştım iki gün tutunmasi için onemliymisArkadaslar birsey sormak istiyorum tup bebek transferi sonrasi normal hayata devam edilebiliyormu yoksa dinlenmek mi gerekiyor?
Aynen inşallah canım ben sürekli benimleler gibi davranıyorum daha önceki tedavilerimde hiç bu kadar sahiplenememistim olacak Allahın izniyleInsallah canim ben tedaviden önce devamli uyudum şimdi gece 12 ye kadar uyuyamiyorum belki heyecandan uyuyamiyorum insallah tutunmustur yavrularımiz çok heyecanliyim bugün işe başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?