- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Canim iki gün dinlen diyolar benim tedavi olduğum hastanede hemen ise bile gidebilirsiniz dedi ben yinede izin almıştım iki gün tutunmasi için onemliymis[/QUOT
Tutsa bile yatcan kalkmican sadece lavoba ve yemek icin kalkiliyor diyenelr var demekki kisiden kisiye degisiyor.
Benim tek embriyo canim bekliyoruz insallah guzel haberler veririz insallah olacak ya ben olumsuz düşünmek istemiyorum düşünmüyorum daAynen inşallah canım ben sürekli benimleler gibi davranıyorum daha önceki tedavilerimde hiç bu kadar sahiplenememistim olacak Allahın izniyle
bende bugün işe başladım.
Can'ım ali sami hocayla tedaviden vaz mı geçtin?inşallah cnm belki hemen edaviye başlamaz.öngörüşme için gideceğim.hayırlısı artık...
evet cnm.konyadan vazgeçtim.hep aynı şekilde tedavi veriyor ve hiçbir sonuç elde edemedim.iyi bir doktor ama yeterli değil...ankaraya gideceğim nasipse.hayırlısı artıkCan'ım ali sami hocayla tedaviden vaz mı geçtin?
inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve güzel haberi bizimle paylaşırsın..Merhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
computertchr3342945 .!.:inşallah sana sıkı sıkı tutunur ve güzel haberi bizimle paylaşırsın..
benim geçen tedavi olumsuz oldu yumurta gelişmedi.ankaraya gideceğim cuma günü inşallah öngörüşme için.hayırlısı artık.Amin canim allah emeklerimizi boşa cikarmasin
sen neler naptin ne asamadasin
benim geçen tedavi olumsuz oldu yumurta gelişmedi.ankaraya gideceğim cuma günü inşallah öngörüşme için.hayırlısı artık.
Evet canım bende duymuştum çok yatmamak gerektiğini ben bu sefer öyle yaptım sürekli dolaştım ilkinde 10 gün yatmistim da ne kadar gereksiz olduğunu sonradan anladım bu sefer 2.gün yemeğe çıktık eşimle, biz ne kadar dikkat etsek ya da etmesek önemli değil aslında yeter ki Rabbim dilesin her şekilde olur. Icime doğuyor bizimde olacak inşallah arkadaşım :)Hep yatmak olmazmis hemşire hemen ise başla dedi biz Yatmanizi tavsiye etmiyoruz dedi kan dolaşımı çok onemliymis tuttuktan sonra düşük riski olursa ozaman hep yatiriyolar diye biliyorum
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olacak arkadaşım sen gönlünü ferah tut, kaç tane transfer edilecek, cgh yapılmıştı dimi yanlış hatırlamıyosam?Merhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
Insallah canim ikimizde arka arkaya test yaptiracağız çok heyecanliyim testi şimdiden yaptırmak istiyorum ama esim izin vermiyo cuma günü hastanede veririz dediEvet canım bende duymuştum çok yatmamak gerektiğini ben bu sefer öyle yaptım sürekli dolaştım ilkinde 10 gün yatmistim da ne kadar gereksiz olduğunu sonradan anladım bu sefer 2.gün yemeğe çıktık eşimle, biz ne kadar dikkat etsek ya da etmesek önemli değil aslında yeter ki Rabbim dilesin her şekilde olur. Icime doğuyor bizimde olacak inşallah arkadaşım :)
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olacak arkadaşım sen gönlünü ferah tut, kaç tane transfer edilecek, cgh yapılmıştı dimi yanlış hatırlamıyosam?
Canım iyi gidiyor çok şükür arada kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar çok bir belirtim yok bakalım hayırlısı olsun. Test günüm c.Tesi günü canım 7 Kasım içimde tuhaf bir rahatlik var Allah hayretsin.Evet canım cgh yapildi 21 embriyodan 1 tanesi var elimizde 6. Gun embriyosu hayırlısı bakalım
senin nasıl geçiyor canim ayin kaçın da test gunun
Az kaldı canım gününde yaptır boşver herşey olacağına varır,bu duyguyu biraz daha yaşayalım sonuçta pratikte bebis var içimizde gozumuzle de gördük nasıl olsa ; )Insallah canim ikimizde arka arkaya test yaptiracağız çok heyecanliyim testi şimdiden yaptırmak istiyorum ama esim izin vermiyo cuma günü hastanede veririz dedi
Canım iyi gidiyor çok şükür arada kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar çok bir belirtim yok bakalım hayırlısı olsun. Test günüm c.Tesi günü canım 7 Kasım içimde tuhaf bir rahatlik var Allah hayretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?