2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar nasılsınız kocaman opuyorum hepınızı hersey cok guzel olsun hepımız ıcın ınsallah bende heyecanla yarını beklıyorum cumertesıden bugune 3 gunde toplamda 900 doz ıgne yaptım umarum yumuoslar yarına gelısmıs olurlar yoksa yarın tedavım ıptal duvayla heyacanla korkuyla yarını beklıyorum

O hızla da embriyolar gidiyor bak..daha 2.günleride 6 hücreye ulaşanlar olmuş maşallah...
Benim de bir o kadar ağırdan oldu her şey o kadar ağır ki hikayemi yazmak bile zoruma gitti bak şimdi

Dilerim her şey yolunda gider tatlımm... Rabbime emanet ol inşallah...

Yarın güzel bir gün olacak Allahın izniyle..

geçmiş olsun

Tüp bebek de dış gebelik doğal yolla gebeliğe göre daha fazla görülür.
Yapılan işlemler doğal değil yani gebelik oluşması için destek veriliyor embriyo dışarıda gelişiyor doğala en yakın şartlar ayarlanıyor ama doğal değil sonuçta..Ayrıca transfer edilen embriyo genetiğinde ve rahimde tespit edilmemiş bir sorun varsa bundan dolayı da dış gebelik oluşmuştur..

Siz mi arayın dediler yoksa biz sizi ararızmı dediler..

Şimdi ulaştım canım.. 14 tanesi döllendi onlar suan uyuyor dedi.. Belli saatleri varmış çözmek için oda yarınmış. YArın çözüp durumlarına bakacaklarmış. Eger çarşamba olursa yarın, perşembe olursa çarşamba arayıp haber vereceklermiş.. Biimiyorum canım biraz korkuyorum nedense..

Yarın güzel bir gün olacak Allahın izniyle..
inşallah canım hesapladım mısal tedavıye basladım 4 gunde 600 doz vuruldum buyumuslerdı 8 9 10 ml kadar su 3 gundede 900 doz vuruldum umudum var dıyorum 4 gunde 600 dozla buyuduyseler su 3gundede 900 dozla buyumuslerdır karmakarısk anlattım ama bılmıyorum anlatabıldımmı ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın allahım yuzlerımız guldursun

Maşallah canım benimde 14 döllenmiş kuzum vardı..
Her zaman açılıp bakılmıyor zaten 24 saatte bir bakıyorlar diye biliyorum...
o kadar emek veriyoruz kötü bir şeyle karşılaşma korkusu olmazmı hiç..

Hayırlısı canım.. Rabbime emanet ettim yapacak bir şey yok gerisi taktiri ilahi

Canim saglikli kucaginada almak nasip olsun sorun neydi kendiligindenmi oldu mucizen kac yildir cocuk olmuyor tup bebek yaptirdinmi hic
Tsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin

Biliyorum canım takipteyim durumunu..
Toplam doz olarak değerlendirme..
Sana daha öncede yazdım yumiler ilk bir kaç günde daha yavaş büyüler toplama gününe yakın hızlı büyüme gerçekleşir o nedenle benim umudum var seninde olsun...

Çok tebrik ediyorum tatlım..
Bir mucize bebeğimiz daha gelmiş...
Sağlıkla devamını diliyorum

Maşallahh ne güzell dilerim kolay bi hamilelik ve kolay bi doğumla bebeğini kucağına alırsın canım:)

allah bınkere razı olsun senden yazıların benı daha cok umutlandırıyor rabbım ne muradın varsa versın evını yuvvanı senlendırıcek kucagını dolduracak saglıklı saıhatlı uzun omurlu evlatlar nasıp eylesın sana ve ısteyen herkeze ınsallah amınn ecmainn

Çok tebrik ediyorum tatlım..
Bir mucize bebeğimiz daha gelmiş...
Sağlıkla devamını diliyorum
Evt gercekten bir mucize Rabbimin mukafati. Doktirlar asilamayla bile olmaz derken Rabbim dogal yollarla nasip etti. Allah buyuktur hicbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ve booll booolll dua edelim birbirimuze .dileklerin icin tsk edrim ins sizin de mutlulugunuzu beraber yasariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…