- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Egunalım çok güzel açıklamışsın benim daha ilk deneme olduğu için yeni yeni öğreniyorum. Biz çok hızlı bir başlangıç yaptık. Kasım sonu gittik doktora eşim ilk defa spermiogram verdi tek yol tüp bebek dediler. Eşim bu sefer özele güvenmedi devlette verdi orda da sonuç değişmedi. Sayımız düşüktü. Hemen gidip 1 hafta içerisinde tüp bebek görüşmemizi yaptık aralık adetimde gidip tedaviye başladım benim kadar tüp bebeğe hızlı giren yoktur herhalde.
kızlar nasılsınız kocaman opuyorum hepınızı hersey cok guzel olsun hepımız ıcın ınsallah bende heyecanla yarını beklıyorum cumertesıden bugune 3 gunde toplamda 900 doz ıgne yaptım umarum yumuoslar yarına gelısmıs olurlar yoksa yarın tedavım ıptal duvayla heyacanla korkuyla yarını beklıyorum
Yarın güzel bir gün olacak Allahın izniyle..kızlar nasılsınız kocaman opuyorum hepınızı hersey cok guzel olsun hepımız ıcın ınsallah bende heyecanla yarını beklıyorum cumertesıden bugune 3 gunde toplamda 900 doz ıgne yaptım umarum yumuoslar yarına gelısmıs olurlar yoksa yarın tedavım ıptal duvayla heyacanla korkuyla yarını beklıyorum
geçmiş olsunBugün arkadaşıma çok üzüldüm 8 yıllık evli ve hiç hamile kalamamış maddi durumuda yoktu borç altın akrabalarından aldı ve ilk defa tüp bebek yaptı hamile kaldı ama dış gebelik oluşmuş şuan hastanede gebeliği sonlandırıyor kürtaş oluyor tüp bebekte nasıl dış gebe kalınıyor bilgisi olan paylaşırmı acaba çok şükür iki tanede dondurulmuş emriyosu var
Bari arayayım dedim hat düşmüyor hiç bi şekilde iyi mi
Her dr un bir yinteminvar iste. Benim hamilelikten sonra kanamam olunca vermistiCanım iğne 5 gün arayla. Opunun hemen ertesi günü yani dün ilkini oldum. Jelide verdi. Hatta sabah akşam tok karna bir hapta içiyorum.
Tüp bebek de dış gebelik doğal yolla gebeliğe göre daha fazla görülür.Bugün arkadaşıma çok üzüldüm 8 yıllık evli ve hiç hamile kalamamış maddi durumuda yoktu borç altın akrabalarından aldı ve ilk defa tüp bebek yaptı hamile kaldı ama dış gebelik oluşmuş şuan hastanede gebeliği sonlandırıyor kürtaş oluyor tüp bebekte nasıl dış gebe kalınıyor bilgisi olan paylaşırmı acaba çok şükür iki tanede dondurulmuş emriyosu var
Siz mi arayın dediler yoksa biz sizi ararızmı dediler..
inşallah canım hesapladım mısal tedavıye basladım 4 gunde 600 doz vuruldum buyumuslerdı 8 9 10 ml kadar su 3 gundede 900 doz vuruldum umudum var dıyorum 4 gunde 600 dozla buyuduyseler su 3gundede 900 dozla buyumuslerdır karmakarısk anlattım ama bılmıyorum anlatabıldımmı ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın allahım yuzlerımız guldursunYarın güzel bir gün olacak Allahın izniyle..
amin cumlemız ıcın hersey yolunda gıder ve guzel olur ınsallahDilerim her şey yolunda gider tatlımm... Rabbime emanet ol inşallah...
Şimdi ulaştım canım.. 14 tanesi döllendi onlar suan uyuyor dedi.. Belli saatleri varmış çözmek için oda yarınmış. YArın çözüp durumlarına bakacaklarmış. Eger çarşamba olursa yarın, perşembe olursa çarşamba arayıp haber vereceklermiş.. Biimiyorum canım biraz korkuyorum nedense..
Maşallah canım benimde 14 döllenmiş kuzum vardı..
Her zaman açılıp bakılmıyor zaten 24 saatte bir bakıyorlar diye biliyorum...
o kadar emek veriyoruz kötü bir şeyle karşılaşma korkusu olmazmı hiç..
Tsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyinCanim saglikli kucaginada almak nasip olsun sorun neydi kendiligindenmi oldu mucizen kac yildir cocuk olmuyor tup bebek yaptirdinmi hic
Biliyorum canım takipteyim durumunu..inşallah canım hesapladım mısal tedavıye basladım 4 gunde 600 doz vuruldum buyumuslerdı 8 9 10 ml kadar su 3 gundede 900 doz vuruldum umudum var dıyorum 4 gunde 600 dozla buyuduyseler su 3gundede 900 dozla buyumuslerdır karmakarısk anlattım ama bılmıyorum anlatabıldımmı ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın allahım yuzlerımız guldursun
Çok tebrik ediyorum tatlım..Tsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin
Tsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin
allah bınkere razı olsun senden yazıların benı daha cok umutlandırıyor rabbım ne muradın varsa versın evını yuvvanı senlendırıcek kucagını dolduracak saglıklı saıhatlı uzun omurlu evlatlar nasıp eylesın sana ve ısteyen herkeze ınsallah amınn ecmainnBiliyorum canım takipteyim durumunu..
Toplam doz olarak değerlendirme..
Sana daha öncede yazdım yumiler ilk bir kaç günde daha yavaş büyüler toplama gününe yakın hızlı büyüme gerçekleşir o nedenle benim umudum var seninde olsun...
Evt gercekten bir mucize Rabbimin mukafati. Doktirlar asilamayla bile olmaz derken Rabbim dogal yollarla nasip etti. Allah buyuktur hicbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ve booll booolll dua edelim birbirimuze .dileklerin icin tsk edrim ins sizin de mutlulugunuzu beraber yasarizÇok tebrik ediyorum tatlım..
Bir mucize bebeğimiz daha gelmiş...
Sağlıkla devamını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?