Hayirlisi olsun canim değişiklik olsun dedim burdan da kutlayayimMerhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
Selam canim senin demi test cuma 26 sinda transfer oldum bende cuma test beklioz varmi agri sızıInsallah canim ikimizde arka arkaya test yaptiracağız çok heyecanliyim testi şimdiden yaptırmak istiyorum ama esim izin vermiyo cuma günü hastanede veririz dedi
Canım geç olsun sonu güzel olsun tedaviye başlayınca arada aksilikler oluyor Moral bozmak yok umutla yol devamİnşallah bu sefer herşey istediģin gibi olur cnm,benim transfer 1 ay sonra yapılacak progestoron hormonum yüksek çıktığı için.benim için iyide oldu bu üst solunum yolu enfeksiyonum var mahvetti beni önce ondan kurtulmam lazım :)
Şişkinlik olması normal progestoron iğneleri yapiyoArkadaşlar tüp bebek tedavisinde sizdede şişkinlik oldumu cuma yumurtalar toplandı acayip şişkinlik var bende adetten sonramı düzelir bunlar.
Çok iyi şu bir ay beslenme dikkat et stresten uzak durTransfer 1 ay sonra olacak dün aradılar yumurtaların 9 u döllenmiş iyi durumdaymış bakalım hayırlısı.senin durumun nedir
Öyle düşünme. O yol girdiğinde zaman Allah o vücudu sabri veriyoBen bu tedaviler konusunda cok yiprandim tup bebek son carem gibi geliyor ama bu yola girmekten korkuyorum buda nefatif sonuclanirsa ben darmadagin olurum.
Sonuç negatiftir olsa Rabbim sabrını veriyor canım.Simdi sen bunu dusunme. Moral çok önemli. Transfer sonrası da kesinlikle belirti arama. Gücümüzün yettiği kadar bebek sahibi olmak için savaşacağız. Pes etmek yok . Rabbim hepimize nasip etsinÖyle düşünme. O yol girdiğinde zaman Allah o vücudu sabri veriyo
İnşallah günler yaklaştıkça heyecan artıyor özellikle gebelik sonucunu 2 saat beklerken o heyecan dahada artıyor bunlar tatlı heyecanlarInsallah canim ben tedaviden önce devamli uyudum şimdi gece 12 ye kadar uyuyamiyorum belki heyecandan uyuyamiyorum insallah tutunmustur yavrularımiz çok heyecanliyim bugün işe başladım
Benim transferinde kısmetse ayin 6 sinda ikimiz içinde hayırlısı olsun canimMerhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
Hadi inşaallah hersey yolunda gider dualarimiş seninlegunaydin
benimde 2.5 saat sonra dondurulmus transferim var.cok heyecanliyim.eylulde toplanmisti yumurtalarim.ohss riskine karsi donduruldu.10 buz bebisimden 2sini alicam bugun allahin izniyle
Hemde nasil heyecanliyim bir bilsen aklım hep testte evde yapmamak için zor duruyorum canimİnşallah günler yaklaştıkça heyecan artıyor özellikle gebelik sonucunu 2 saat beklerken o heyecan dahada artıyor bunlar tatlı heyecanlar
Evet benim transfer salı oldu canim goguslerim in ucu sizliyo canim dun gece bi uyandım Usuyorum bi uyandım terliyorum bi varmış bi yokmuş gibi hissediyorum çok değişik duygular sende belirti varmi canimSelam canim senin demi test cuma 26 sinda transfer oldum bende cuma test beklioz varmi agri sızı
Çok iyi şu bir ay beslenme dikkat et stresten uzak dur
Benimde göğüs çok acio ilk günler kasık ağrısı vardi simdi sadece arada sol tarafta batma var bir çok mutluyum bir hüzünlü delircemEvet benim transfer salı oldu canim goguslerim in ucu sizliyo canim dun gece bi uyandım Usuyorum bi uyandım terliyorum bi varmış bi yokmuş gibi hissediyorum çok değişik duygular sende belirti varmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?