2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Merhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
Hayirlisi olsun canim değişiklik olsun dedim burdan da kutlayayim

Insallah canim ikimizde arka arkaya test yaptiracağız çok heyecanliyim testi şimdiden yaptırmak istiyorum ama esim izin vermiyo cuma günü hastanede veririz dedi
Selam canim senin demi test cuma 26 sinda transfer oldum bende cuma test beklioz varmi agri sızı

merhaba arkadaşlar ben 4. denememe karar verdim sonun da :) ama bu sefer de tam adet olamadım.. dün biraz lekelenme geldi bugün nerdeyse adetin son günleriymiş gibi oldu.. yarın da doktora gidicez ilaçlara başlamak için napıcam bilmiyorum ... adet oldum mu olmadım mı anlamadım ya

Canım geç olsun sonu güzel olsun tedaviye başlayınca arada aksilikler oluyor Moral bozmak yok umutla yol devam

Hayirli olsun canım...stresten olabilir..rahat olmaya çalış...nerde tedavi olacaksın?

Öyle düşünme. O yol girdiğinde zaman Allah o vücudu sabri veriyo
Sonuç negatiftir olsa Rabbim sabrını veriyor canım.Simdi sen bunu dusunme. Moral çok önemli. Transfer sonrası da kesinlikle belirti arama. Gücümüzün yettiği kadar bebek sahibi olmak için savaşacağız. Pes etmek yok . Rabbim hepimize nasip etsin

Insallah canim ben tedaviden önce devamli uyudum şimdi gece 12 ye kadar uyuyamiyorum belki heyecandan uyuyamiyorum insallah tutunmustur yavrularımiz çok heyecanliyim bugün işe başladım
İnşallah günler yaklaştıkça heyecan artıyor özellikle gebelik sonucunu 2 saat beklerken o heyecan dahada artıyor bunlar tatlı heyecanlar

Merhaba arkadaşlar
bende uzun soluklu yolculuğmun son virajı na geldim bakalım savrulmadan donebilecekmiyiz
bugün rahim kalinligim 11 ml olmuş ayin 9 unda transferimiz olcak Rabbim ol der olur
Allahım hepimizin yardimci si olsun
Benim transferinde kısmetse ayin 6 sinda ikimiz içinde hayırlısı olsun canim

B birmur MOMYS kızlar benim de transferim 7sinde... benim de dondurulmuştu, rahim kararsız davranmıştı. opu öncesinde ara kanamalar olmuştu. dr da riske girmek istemedi, bir ay bekletti. inşallah sonuçlarımız hayırlı olur. inşalah özlemlerimiz biter.

gunaydin

benimde 2.5 saat sonra dondurulmus transferim var.cok heyecanliyim.eylulde toplanmisti yumurtalarim.ohss riskine karsi donduruldu.10 buz bebisimden 2sini alicam bugun allahin izniyle

Selam canim senin demi test cuma 26 sinda transfer oldum bende cuma test beklioz varmi agri sızı
Evet benim transfer salı oldu canim goguslerim in ucu sizliyo canim dun gece bi uyandım Usuyorum bi uyandım terliyorum bi varmış bi yokmuş gibi hissediyorum çok değişik duygular sende belirti varmi canim

Evet benim transfer salı oldu canim goguslerim in ucu sizliyo canim dun gece bi uyandım Usuyorum bi uyandım terliyorum bi varmış bi yokmuş gibi hissediyorum çok değişik duygular sende belirti varmi canim
Benimde göğüs çok acio ilk günler kasık ağrısı vardi simdi sadece arada sol tarafta batma var bir çok mutluyum bir hüzünlü delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…