2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benimde göğüs çok acio ilk günler kasık ağrısı vardi simdi sadece arada sol tarafta batma var bir çok mutluyum bir hüzünlü delircem
Aynı şeyi bende yasiyorum ignelerden galiba ama dün Gogus um çok agirdi insallah tutunur bebislerimiz senin kaçıncı gün embriyo şu bizim 3.gun

Hayirlisi ınsallh canim bende çok korkuom artık daha normal hareket ediom çok bunaldim
Bende normal hareket ediyorum ama eğilip kalkmiyo rum hicbirsey e uzanıyor um esimi çağırıyorum bari biraz naz yapayım yemek yaparken yanıma çağırıyorum bişeyler isteyip duruyorum cumaya kadar öyleyim canim insallah cumadan sonra hamileyim diye nazlanirim

İnşallah canim bende ağır is yapmiom egilme yerine yavaşça çöküyor um dikkat yani ınsallah güzel Haberlerimiz olsun

Evet benim transfer salı oldu canim goguslerim in ucu sizliyo canim dun gece bi uyandım Usuyorum bi uyandım terliyorum bi varmış bi yokmuş gibi hissediyorum çok değişik duygular sende belirti varmi canim
Ne kadar sure sonra yaptirdin canim tup bebegi..

Konu olarak nereye yazsam bilemedim ama burası sanki daha çok uyuyor bana:) benim de kısmetse hafta sonuna doğru transferim yapılcak. Dün yumurta toplama işlemim vardı, hâlâ sağ tarafımda ağrım var. Kaçının iyi durumda olduğunu bugün öğreneceğim, inşallah sıkıntı yoktur. Benim sormak istediğim opu sonrası size de bu kadar çok ilaç verildi mi? Transfere kadar bu kadar çok ilaç kullanmak ilerde zarar verecek diye çok korkuyorum. Bir de transferin olduğu güne progestan iğnesi başlayalım dedi. Bunun hapı yok mu acaba, zaten iğneler yeterince geriyor insanı. Bu konuda bilgisi olanlarr?? Teşekkürler şimdiden

Bu igneler bebek için canim oyle dusun ben hafta sonuna kadar igne vuruldum şimdi estrofem ve jel kullanıyorum jeli opu dan sonra kullanmaya başlamıştım test gününe kadar kullanacakmisim

gunaydin

benimde 2.5 saat sonra dondurulmus transferim var.cok heyecanliyim.eylulde toplanmisti yumurtalarim.ohss riskine karsi donduruldu.10 buz bebisimden 2sini alicam bugun allahin izniyle
İnşallah her şey yolunda gider canım... Allah yardımcımız olsun.

Bu igneler bebek için canim oyle dusun ben hafta sonuna kadar igne vuruldum şimdi estrofem ve jel kullanıyorum jeli opu dan sonra kullanmaya başlamıştım test gününe kadar kullanacakmisim
Jel bende kullanıyorum şu an. 3 ay boyunca da kullanıcakmışım.Ayrıca her sabah clexane iğnem var, kan pıhtılaşmasına karşı. İğneye 9 ay boyunca, Progestan iğnesine de yerleştirmeden itibaren başlayıp 3 ay boyunca sürekli kullanacaksın dedi. Bir de protein tozlu mama verdi yemeklerin ya da içeceklerin içine katıyorum Allahtan tatsız bişey yoksa görüntü aynı alçı. Mamalar haplar neyse de şu progestan iğnesiyle ilgili hiç güzel şeyler okumadım acaba iğne yerind hap olur mu ki? Aranızda daha önce kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…