Benim doktorum hapını vajinal kullandırıyor ama bazı dr.lar iğnesini tercih ed,yor. neye gçre karar verdiklerini bilmiyorum. bence doktoruna bu konuyu danış. uygun görürse o da hap ya da jel verir.Jel bende kullanıyorum şu an. 3 ay boyunca da kullanıcakmışım.Ayrıca her sabah clexane iğnem var, kan pıhtılaşmasına karşı. İğneye 9 ay boyunca, Progestan iğnesine de yerleştirmeden itibaren başlayıp 3 ay boyunca sürekli kullanacaksın dedi. Bir de protein tozlu mama verdi yemeklerin ya da içeceklerin içine katıyorum Allahtan tatsız bişey yoksa görüntü aynı alçı. Mamalar haplar neyse de şu progestan iğnesiyle ilgili hiç güzel şeyler okumadım acaba iğne yerind hap olur mu ki? Aranızda daha önce kullanan var mı?
Eğer aynı işlevi görecekse ben de sorayım doktoruma hapı olur mu diye. İnşallah olur der, onun gerginliğinden bebeğe odaklanamıyorum. Az önce de merkezden aradılar 17 yumurtam toplanmıştı,sadece 4ü döllenebilmiş onların da hepsi ilk gün olduğu için sonrası düşebilir dedi. moralim çok bozuk sizlerde kaç yumurtaoluşmuştu? Allah hepimize yardım etsin inşallahBenim doktorum hapını vajinal kullandırıyor ama bazı dr.lar iğnesini tercih ed,yor. neye gçre karar verdiklerini bilmiyorum. bence doktoruna bu konuyu danış. uygun görürse o da hap ya da jel verir.
Canim benim 7 tane toplandı 3 u döllenmis bir tane transferim oldu ikisini dondurduk moral bozma canim hic döllenme yen bile oluyo canım ne güzel 4 u döllenmis bizde esimden kaynakli döllenme olmadığını düşünüyorumEğer aynı işlevi görecekse ben de sorayım doktoruma hapı olur mu diye. İnşallah olur der, onun gerginliğinden bebeğe odaklanamıyorum. Az önce de merkezden aradılar 17 yumurtam toplanmıştı,sadece 4ü döllenebilmiş onların da hepsi ilk gün olduğu için sonrası düşebilir dedi. moralim çok bozuk sizlerde kaç yumurtaoluşmuştu? Allah hepimize yardım etsin inşallah
Sayı, skor hiç önemli değil canım. tek şey önemli: bir sağlıklı embriyo ile gebe kalabilmek! Hepimiz bir sorunumuz var ki tüp bebek sürecine girmişiz. Kaç kişide okudum, çok iyi kalite embriyolar, 5.gün blastokistleri birinci kalite ama rabbim kısmette göörmemiş, gebelik olmamış ya da düşükle sonuçlanmış... Hepimizin tek hedefi var o da sağlıkla bir gebelik yakalayıp o gebeliği doğum ile sonuçlandırmak ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak. Sonuç önemli, gerisi teferruat!Eğer aynı işlevi görecekse ben de sorayım doktoruma hapı olur mu diye. İnşallah olur der, onun gerginliğinden bebeğe odaklanamıyorum. Az önce de merkezden aradılar 17 yumurtam toplanmıştı,sadece 4ü döllenebilmiş onların da hepsi ilk gün olduğu için sonrası düşebilir dedi. moralim çok bozuk sizlerde kaç yumurtaoluşmuştu? Allah hepimize yardım etsin inşallah
dun tek bebisimi aldim.1.kalite blastokist.transferden sonra sedyeye gecerken biraz zorladim kendimi.yatagima gecince de ayaklarim toplu sirtustu yattim.2 saat yattim ama cok slklslk kalinca kalkmaya yakin acayip rahmim yandi.3 kere hamle yaptim kalkmaya.bi de glclk tuttu oksurdum karnimi tutup.aksilikler oldu yani.hayirlisi artik rabbim ol derse olacak.dun dinlendim bugunde dinleniyorum.ama sirtim belim felaket agriyor
Hayirlisi canim.. Nezamandir cocuk istiyosun canim..9 kasımda canım
troid hastasıyım
sorma tsh ım da fırlamış
bereket dün yaptırdı tahlili hemen arttırıyorum ilacımı
İnşallah bakalımm:) ilk duyduğumda çok üzüldüm ben en az 6-7 si tutar 2 sini kullanıp gerisini de dondururuz ditorduk. Doktorum bugün embriyologla görüşmüş benim fmf rahatsızlığım var, ondan olabilir demiş. Ama bizim tüp bebek isteme nedenimiz eşimin morfoloji sorunuydu, bende hiçbir şey görünmüyordu. Toplama sonrası tam tersi şeyler söylendi. Vardır bunda da bir hayırr bakalımH Hersey mumkun canım gönlünü ferah tut sen...Rabbim ol ded8kten sonra mutlaka olur...benim de 21 tane toplanmıştı sadece 4 tanesi 5.güne gelebildi.onlardan da sadece 1 tane chgden sağlıklı geldi...yalnız değilsin yanı.merak etme. Bizim için gerekli olan bi tane:)
Canım keşke lavaboya gitmek yerine sürgü isteseydin.tutucagi varsa hersekilde tutar zatendun tek bebisimi aldim.1.kalite blastokist.transferden sonra sedyeye gecerken biraz zorladim kendimi.yatagima gecince de ayaklarim toplu sirtustu yattim.2 saat yattim ama cok slklslk kalinca kalkmaya yakin acayip rahmim yandi.3 kere hamle yaptim kalkmaya.bi de glclk tuttu oksurdum karnimi tutup.aksilikler oldu yani.hayirlisi artik rabbim ol derse olacak.dun dinlendim bugunde dinleniyorum.ama sirtim belim felaket agriyor
Canım endiselenme bende transferden 30 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim. Allah dilerse her şekilde olur.dun tek bebisimi aldim.1.kalite blastokist.transferden sonra sedyeye gecerken biraz zorladim kendimi.yatagima gecince de ayaklarim toplu sirtustu yattim.2 saat yattim ama cok slklslk kalinca kalkmaya yakin acayip rahmim yandi.3 kere hamle yaptim kalkmaya.bi de glclk tuttu oksurdum karnimi tutup.aksilikler oldu yani.hayirlisi artik rabbim ol derse olacak.dun dinlendim bugunde dinleniyorum.ama sirtim belim felaket agriyor
Aynı dertten muzdaribim. Gerçi benim yumurta toplama işlemim dün yapıldı ama oturup kslkarken çok zorlanıyorum, Karnım da şiş. Bugün aradım doktorumu bol bol su iç dedi. Arada sadece parol içebilirsin dedi. Bilginiz olsunArkadaşlar bugün yumurta toplanalı 6 gün oldu aşırı şişkinliğim var.adet olunca geçermi bu.bilenler varsa yardımcı olabilirmipatlıycam nerdeyse.
Normal hissettiklerini bende 1.de öyle hissetmiştim sonra geçti. Bunlara takılma transfer gününe odalar olumlu düşün olumlu olsunAynı dertten muzdaribim. Gerçi benim yumurta toplama işlemim dün yapıldı ama oturup kslkarken çok zorlanıyorum, Karnım da şiş. Bugün aradım doktorumu bol bol su iç dedi. Arada sadece parol içebilirsin dedi. Bilginiz olsun
Allahtan bir şey çıkmazsa transferim yarın. Daha önce yaptıranlar o gün için ne tavsiye edersiniz? Tuvalet sorunu kafamı karıştırıyor. Sabah kahvaltınızı yapın 6 bardak su içip gelin dediler. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinNormal hissettiklerini bende 1.de öyle hissetmiştim sonra geçti. Bunlara takılma transfer gününe odalar olumlu düşün olumlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?