2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hemen seni alicaklarsa iç .ben birinciye 1 litre su içip gittim ama hemen almadılar o arada ben 2 litre daha içtim patlayacaktim bence sen3_4 bardak iç git ordada biraz içersin .buda yeterli olur

valla ben de 1lt suya yakin ictim ama oturuken bile rahatsiz ediodu.3 kere birazini bosalttim.cumku transfer aninda ultrasonu bastiriyorlar.bu sefer kasabilio insan kendini.transferden 40dk oncee kadar 1 yudum bile icmedim

Ol deyince olduran gönüllerimizi imanla dolduran ALLAHA hamd olsun.
Rabbim,
Bizi, hakk’ı bilenlerden, hakk’a tabi olanlardan ve hakk’ı yaşayanlardan eyle.
Bizi, batılı batıl bilip, batıldan kaçanlardan eyle.
Bizi, rızanı kazananlardan, rahmet’i rahman’a kavuşanlardan eyle.
Bizi, zikrinle dolup taşanlardan, senin yolunda ölenlerden eyle.
Bizi, cennetine girenlerden, cehenneminden azad olanlardan eyle.
Yalvarıyoruz, bizi, cemalini, rü’yetini görenlerden eyle YA RABBİ.

Amin! Hayırlı Cumalar

Amin Hayırlı cumalar canım

transfer sonrasi 4.gunum bugun.son iki gundur hafiflemekle beraber ilk gunden beri agrilarim var kasiklarimda.cok korkuyorum negatifi gormekten

Tusem hayirli olsun allah kucagina saglikla almayi nasip etsin kalinlik problemimi cozmek icin neler yaptin merak ettim kacken transfer yapildi ayri bi tedavi gordunmu onun için[/QUOTE]

Canım bildiğim kadarıyla 11- 14 aradı iyi oluyordu...ben ayniyim canım..su an için hiç bi şey düşünmüyorum.. Uzun bi sure ara vermek istiyorum...

Canım bildiğim kadarıyla 11- 14 aradı iyi oluyordu...ben ayniyim canım..su an için hiç bi şey düşünmüyorum.. Uzun bi sure ara vermek istiyorum...

Vücut dinlensin bakalım benim 5. Bundan sonra olmazsa ne yaparım bilmiyorum...
Rabbim aratmasin hakkimizda hayirlisini versin inşallah

Olacak inşallah canım..inan buna..bu son olacak...inşallah zamanı gelmiştir ve seni anne yapar o minnak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…