Hemen seni alicaklarsa iç .ben birinciye 1 litre su içip gittim ama hemen almadılar o arada ben 2 litre daha içtim patlayacaktim bence sen3_4 bardak iç git ordada biraz içersin .buda yeterli olurAllahtan bir şey çıkmazsa transferim yarın. Daha önce yaptıranlar o gün için ne tavsiye edersiniz? Tuvalet sorunu kafamı karıştırıyor. Sabah kahvaltınızı yapın 6 bardak su içip gelin dediler. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
valla ben de 1lt suya yakin ictim ama oturuken bile rahatsiz ediodu.3 kere birazini bosalttim.cumku transfer aninda ultrasonu bastiriyorlar.bu sefer kasabilio insan kendini.transferden 40dk oncee kadar 1 yudum bile icmedimAllahtan bir şey çıkmazsa transferim yarın. Daha önce yaptıranlar o gün için ne tavsiye edersiniz? Tuvalet sorunu kafamı karıştırıyor. Sabah kahvaltınızı yapın 6 bardak su içip gelin dediler. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Amin Hayırlı cumalar canım
Ol deyince olduran gönüllerimizi imanla dolduran ALLAHA hamd olsun.
Rabbim,
Bizi, hakk’ı bilenlerden, hakk’a tabi olanlardan ve hakk’ı yaşayanlardan eyle.
Bizi, batılı batıl bilip, batıldan kaçanlardan eyle.
Bizi, rızanı kazananlardan, rahmet’i rahman’a kavuşanlardan eyle.
Bizi, zikrinle dolup taşanlardan, senin yolunda ölenlerden eyle.
Bizi, cennetine girenlerden, cehenneminden azad olanlardan eyle.
Yalvarıyoruz, bizi, cemalini, rü’yetini görenlerden eyle YA RABBİ.
Amin! Hayırlı Cumalar
Canımmm tşkler darısı sizlere tez zamanda
Canım ben tedaviye Nisan adetinle başladım Temmuz 1 de transfer oldum histereskopi oldum uzadı o Yüzden bi de kalınlaşma olmuyo bende ondanda uzadı embriyoların genetiğe gitmedi canımm
gözün aydın canım inş sağlıkla devamedersabaha kadar regl agrisi cektim.sabah 5.gunumde erken gebelik testi yaptim ve pozitif cikti.bugun kan vericem.insallah sonuc dogrudur
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.hayırlı olsunsabaha kadar regl agrisi cektim.sabah 5.gunumde erken gebelik testi yaptim ve pozitif cikti.bugun kan vericem.insallah sonuc dogrudur
Gözün aydın canım inşallah devamını da sağlıkla Yaşar kucağına alırsıntesekkurler herkese.5.gun bhcg 23.52 cikti
tesekkurler herkese.5.gun bhcg 23.52 cikti
MOMYS canım hadi hayirlisi...heyecanlı bekleyiş başlıyor desene..yarın kacta transferin?
MOMYS canım hadi hayirlisi...heyecanlı bekleyiş başlıyor desene..yarın kacta transferin?
Canım bildiğim kadarıyla 11- 14 aradı iyi oluyordu...ben ayniyim canım..su an için hiç bi şey düşünmüyorum.. Uzun bi sure ara vermek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?