Çok sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım tekrar tebriklertesekkurler herkese.5.gun bhcg 23.52 cikti
tesekkur ederm.bugun testi bi daha yaptirdim.47.48 olmusÇok sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım tekrar tebrikler
hayırlı olsun tedavın. Ben de güvenç beydeyim. Sen 2 tedavindede Güvenç bey demiydin.Merhaba bu forma tekrar yazmak nasip oldu.bu ay adetimle 3. tedavime başlıyorum tabi ki Bahçeci de Güvenç Beyle herkesin Rabbim yardımcısı olsun inşallahhhh..
Çok şükür iyim canım bekliyoruz normal oldu ama birini kalbi durdu biride şubatta düşük oldu canım haberim yoktu şimdilik bişi yok sabırla duayla bekliyoz olmsa deneriz yaza yada sonbahara duye düşünüyorum...Aynen canım..Rabbim bize de verecek inşallah biz de o güzel duyguyu yaşayacağı inşallah bi gün...sabırla beklemek duser bize..Allah cekemeyecegimiz yük yüklemesin...sen ne yaptın? Uzun zamandır sesin cikmiyo.. Var mi bi gelişme?
tabiki yükselebilir canım ama sende biliyorsun düşük bir değer beklememiz gerekiyor.2 günde bir kan vererek...
Güldencim nasılsın Nasıl gidiyor hazırlıklar Can'ım az kaldı
Bende dün transfer oldum hayırlısı inşallah sonumuz senin gibi olsun
Tsh bir çok bebekte yüksek çıkabiliyor canım ilk zamanlar normale dönecektir en kısa zamanda.Böbrek büyümesi içinde bir şey diyemiyorum bilgim yok Rabbim bir şifa versin kuzuna rahata kavuşun bir an önce.hayırlı gunler kızlar nasılsınız benden son haberler bebegımdekı bobrek buyumesı devam edıyor ayryetten 3. kez saglık ocagından arayıp tsh yuksek cıkmıs denıldı ve tekrar kan alındı ınşallah sonuclar ıyı cıkar sızle rnasılsınız
amınnn btanem allahrazı olsun ınsallah rabbım şıfasını verır kuzumun sende sagıkla hayırlısıyla bebegını kucagına al ınşalllah az kalmısTsh bir çok bebekte yüksek çıkabiliyor canım ilk zamanlar normale dönecektir en kısa zamanda.Böbrek büyümesi içinde bir şey diyemiyorum bilgim yok Rabbim bir şifa versin kuzuna rahata kavuşun bir an önce.
İnaniyorunki 12 gün sonra bize hayırlı bir haber verceksin hep olumlu düşün bebeğinı içinde hissetGüldencim nasılsın Nasıl gidiyor hazırlıklar Can'ım az kaldı
Bende dün transfer oldum hayırlısı inşallah sonumuz senin gibi olsun
CANIM gemiş olsun böbrek olayını bilemeyeceğim benim kız kardeşimin kızı (cimcime ) tsh yüksek çıkmıştı 2.5 yıl önce doğduğunda buna bağlı olarakta sarılık sağlık ocağında topuk kanı alınıp o sonuç çıkmadan yeniden kan almıyorlar fakat özel has gitttik biz her 2 günde bir hem sarılık hemde t3 t4 bakıldı ve bebek ocuk endokrin bölümüne yönlendirildi ama bu süreç 1 hafta sürdü ilk sonuçtan sonra (yani biz sağlık ocagı sonuçlarını beklmeden gittik endokrine ) sonuca göre ilaç başlandı ALLAH izin verirse 3 yaşında bırakcak hiç bir sorun yaşmadık her şeyi normal ve ben bu konuda deli gibi araştırma yaptım evet gerçekten son yıllarda doğan çocuklarda (özelikle kız cocuklarında ) bu değerler yüksek çıkıyorhayırlı gunler kızlar nasılsınız benden son haberler bebegımdekı bobrek buyumesı devam edıyor ayryetten 3. kez saglık ocagından arayıp tsh yuksek cıkmıs denıldı ve tekrar kan alındı ınşallah sonuclar ıyı cıkar sızle rnasılsınız
az kalmış doğuma canım kolay gelsin bu kadar beklenen bir bebek olunca insan içinde biriktidiği her şeyi yaşamak ister herhaldeCanım inşallah sonu güzel olur..Bizim hazırlıklarımızda son hız devam tam bitti diyorum birşeyler çıkıyor.Aslında çok şey gereksiz şu an tahmin ediyorum ama ilk kez olunca o da olsun bu da eksik kalmasın diye özeniyor insan.Çok abartmadan hazırlıklara devam ediyorum.
bende cok arastırdım canım erkenden tedavı edelırse bi sorun yaşanmıyormus dk soyledık ılk zamanlar yuksek cıkabılır dedı herangı bı test ıstmedı 15 gune eger sorun varsa saglık bakanlıgından aanvakmısız bende beklıyorum ınşallah onemlı bı sorun yokur elım tlf beklıyorum maşallah senın yegenınde alah sıze bagıslasın ınşallah amınn ecmaınnCANIM gemiş olsun böbrek olayını bilemeyeceğim benim kız kardeşimin kızı (cimcime ) tsh yüksek çıkmıştı 2.5 yıl önce doğduğunda buna bağlı olarakta sarılık sağlık ocağında topuk kanı alınıp o sonuç çıkmadan yeniden kan almıyorlar fakat özel has gitttik biz her 2 günde bir hem sarılık hemde t3 t4 bakıldı ve bebek ocuk endokrin bölümüne yönlendirildi ama bu süreç 1 hafta sürdü ilk sonuçtan sonra (yani biz sağlık ocagı sonuçlarını beklmeden gittik endokrine ) sonuca göre ilaç başlandı ALLAH izin verirse 3 yaşında bırakcak hiç bir sorun yaşmadık her şeyi normal ve ben bu konuda deli gibi araştırma yaptım evet gerçekten son yıllarda doğan çocuklarda (özelikle kız cocuklarında ) bu değerler yüksek çıkıyor
canım tekrarladık 57.32 çıktı ama o gün lekelenmelerim başladı kafam çok karışık dr 3 gün sonraya çağırdı bu kadaracık değerle ne görecekki ayrıba değerler düştümü onuda bilmiyorum yarın tekrar bakıcam sonumuz hayır olsun dualarını eksik etme neolurtabiki yükselebilir canım ama sende biliyorsun düşük bir değer beklememiz gerekiyor.2 günde bir kan vererek...
Canım kuzun sana sımsıkı tutunsun inşallah..canım tekrarladık 57.32 çıktı ama o gün lekelenmelerim başladı kafam çok karışık dr 3 gün sonraya çağırdı bu kadaracık değerle ne görecekki ayrıba değerler düştümü onuda bilmiyorum yarın tekrar bakıcam sonumuz hayır olsun dualarını eksik etme neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?