Selamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
az kalmış doğuma canım kolay gelsin bu kadar beklenen bir bebek olunca insan içinde biriktidiği her şeyi yaşamak ister herhalde
ok o zaman g.cerraha gidilecek,erkek muayne değil,kendim için ama normal jinekolojik muayne için,tüp bebek doktorumdan çekinirim erkek diye,sonuçta tüp bebek de yumurta için usg ye bakılıyor sadece...Annem için senelik kontrollerimiz var memedeki kitleden dolayı genel cerrah a gidiyoruz.Hastane öyle yönlendirdi.Tüp bebekde erkek muayenesi için ürolog a yönlendiriyorlar diye biliyorum.
ya şöyle oluyor aldıklarını zaten (kıyafet olarak ) ancak 15 gün en fazla 1 ay giydiriyorsun o kadar hızlı büyüyorlarki (yeğnelerden biliyorum ) aldıkların olmuyor küçük geliyor o yüzden en az şeklide alacaksın giyeceği ihtiyaca göre devamı gelsin mesela beşik alıken biz 2 3 yaşa kadar kulana bileceği şeyler aldık (biliyorsun aylık olanları var ) yani gerçekten bir çok şey kulanılamıyor yada az kulanılıyor AMA CADI KIZIN HER ŞEYİ GÜZEL GÜNLERDE KULANSIN İNŞAynen canım uzun zaman beklenen minnak olunca daha bir titizleniyor insan ama israfa gerek yok abartmamak lazım.Çoğu şey kullanılmadan yeni yeni kalacak biliyorum paşalarımdan.Doğar doğmaz hızlıca büyüyorlar.
CANIM ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyorum işte elimiz telefonda beklemeyelim diye biz direk endokrine gittik mesela benim en son olan yeğenimde tsh cok az yüksek çıkmıştı ama Kistik fibrozis,testi yüksek çıktı (Kistik fibrozis,2015 ocak ayında rutin olmuş bir test bizim oğlan şubat doğumlu ilk test verenlerden )bunun ne olduğunu bilen normal değerleri bilen sana fikir verecek hiç kimse yok nette olumsuz yazılar alak bulak olduk aslında en kolay yolu ter testi imiş Kistik fibrozis, de ama sonra öğrendikki bir çok çocukta bu değrde yüksek çıkıp düşüyormuş ve 1 hafta sonra değer düzeldi bebiştebende cok arastırdım canım erkenden tedavı edelırse bi sorun yaşanmıyormus dk soyledık ılk zamanlar yuksek cıkabılır dedı herangı bı test ıstmedı 15 gune eger sorun varsa saglık bakanlıgından aanvakmısız bende beklıyorum ınşallah onemlı bı sorun yokur elım tlf beklıyorum maşallah senın yegenınde alah sıze bagıslasın ınşallah amınn ecmaınn
genel cerah canımSelamlar,meme muayenesini hangi branş yapıyor,aylardır hormon alıyorum ve tedbir amaçlı muayne olmak istiyorum ve bişey daha,tüp bebek doktoruna(erkek)jinekolojik muayne olabilen varmı?
sağol canım allah razı olsun morale çok ihtiyacım vardı ve burdaki tüm arkadaşlarım sağolsunlar destek oldular inş geriside gelirCanım kuzun sana sımsıkı tutunsun inşallah..
Ben değeri 11 ile başlayıp doğuranları biliyorum benim için gebeliğin devamı süpriz değil.Tıp pek şans vermiyor düşük değerlere biliyorum ama Rabbim ol demişse ne olursa olsun tutunacak sana.Değerin güzel artıyor.Ama net sonucu almamız biraz zaman alacak.
Ayy hadi bunlar güzel belirtiler canımsın kabız olma ben her gün sabah 5 ya da 6 gibi kuru kayısı yiyorum 2 tane üstüne su içip yatıyorum kalkınca tuvalete çıkmam çok kolay oluyor sende dene istersen canım.Arkadaşlar transferimin 2. Gunu bugün iyiden iyiye sol tarafımda batmalar başladı goguslerde hassasiyet belde tutulma zaten vardı ilaclardan olsa gerek ama bu iğne batması gibi batmalarim ilk defa oluyor.hee birde aşağıya doğru baskı hissediyorum Ekstradan kabızlıgim başladı .inşallah bu defa yuzumuz güler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar merhaba,
size birey sormak istiyorum. dün uzun protokole başladık. dün akşam lucrin iğne vuruldum. internetten bugun iğneyi araştırdım genelde reglide gecikme ve kist falan oluyormuş. bu iğneyi kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
HİÇ BİŞEY YAPMADI TAM ZAMANINDA OLDUM 21. GÜN BAŞLAMISTIM ENDİŞE ETMENE GEREK YOK
kız umuttttt umutcummmm senin hamiş takvimini sevsinler emiiiiAyy hadi bunlar güzel belirtiler canımsın kabız olma ben her gün sabah 5 ya da 6 gibi kuru kayısı yiyorum 2 tane üstüne su içip yatıyorum kalkınca tuvalete çıkmam çok kolay oluyor sende dene istersen canım.
Sevsinler canım kaç yıl bekledim o takvim içinkız umuttttt umutcummmm senin hamiş takvimini sevsinler emiiii
canım mart ayında tüp bebek denerken aynı topikteydik seninle sen hamile kalmıştın sanırım hatta nerdeyse benden başka herkesin pozitifti yanlış hatırlamıyosam.Kızlar merhaba,
size birey sormak istiyorum. dün uzun protokole başladık. dün akşam lucrin iğne vuruldum. internetten bugun iğneyi araştırdım genelde reglide gecikme ve kist falan oluyormuş. bu iğneyi kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
Ayy inşallah hepsi belirtidir..içini ferah tut..konuş onunla..pozitif ol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?