2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım sabah sabah ne güzel haberler bunlar ben de sana bakmak için giriyorum topiğe.. çok sevindim rabbim devamını getirsin umut oldun ay bana..

Canım sabah sabah ne güzel haberler bunlar ben de sana bakmak için giriyorum topiğe.. çok sevindim rabbim devamını getirsin umut oldun ay bana..

Can'ım sağolasın gözlerimden yaşlar geldi sevinçden görünce
sol kasıgımda batmalar baya baya devam edıyor inşallah Rabbim bu defa kucağıma almayı büyütmeyi nasip eder
İnşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız

Amin canım inşş teste çıktıysa hamilesin bol bol dua edelim şimdi sağlıklı bi şekilde 9 ay sonra kucağına alırsın bize de dua etmeyr başla tabi hamile duası makbuldür

MOMYS ayyy rabbime şükür.. Çok sevindim canım...devamı gelsin inşallah...o hayalet çizgi rahatlattı seni ve daha pozitif dusunmeni sagliycak inşallah..

Amin canım inşş teste çıktıysa hamilesin bol bol dua edelim şimdi sağlıklı bi şekilde 9 ay sonra kucağına alırsın bize de dua etmeyr başla tabi hamile duası makbuldür

Ah Can'ım öle hemen havaya girmeye korkuyorum daha önceki bi denememdede gördüm cıft cızgıyı kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden çok erken inşallah dediğin gibi olur

MOMYS ayyy rabbime şükür.. Çok sevindim canım...devamı gelsin inşallah...o hayalet çizgi rahatlattı seni ve daha pozitif dusunmeni sagliycak inşallah..

Çok sevindim Can'ım evet Rabbim devamını getirsin inşallah hepimize nasip etsin yavrularımızı kucağımıza almayı ınsallah

Ah Can'ım öle hemen havaya girmeye korkuyorum daha önceki bu denememdede gördüm cıft cızgıyı kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden çok erken inşallah dediğin gibi olur
Kötü geçmiş tecrübeleri kafamızdan atıyoruz tamamen pozitif düşünüyoruz ben de hayalet çizgiyi görsüm 2.de hamileydim dualarımız seninle bizi habersi bırakma

ayyyyyy noluyoo burdaaaaa

Demek seninde sol tarafın hareketli aynı benim gibi
Çok mutlu oldum sabah sabah...
Sağlıkla devamı gelsin inşallah

Demek seninde sol tarafın hareketli aynı benim gibi
Çok mutlu oldum sabah sabah...
Sağlıkla devamı gelsin inşallah

Canim insallah sevinmeye kokuyoum inanirmisin insallah canim sen vesile oldun benim Bulent Hocaya gitmeme dilerim bizlerde tadariz anneligi

Hadi gözün aydın

Günaydın kızlar bugün hafif çizgimizde gördük dilerim devamı gelir Rabbim dileyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına nasip etsin çok ağladım sevinçden

merhaba
transferde kaçıncı gününüzde yaptınız acaba idrar testini,benimde bugün 4.günüm kafam çok karışık yapıp yapmamakla,ama çokta merak ediyorum.

Günaydın kızlar bugün hafif çizgimizde gördük dilerim devamı gelir Rabbim dileyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına nasip etsin çok ağladım sevinçden
Aaa canım çok sevindim bak ne demiştim sana çok şükür Rabbime :)

MOMYS oohhh yerim o çizgiyi...ne kadar güzel görünmüş maşallah..

4.gunde benimde çıkmadı canim baya canim sıkıldı çaktırmadan eşime ama bi sarstı yani 5. Deneme olmasına rağmen.uzcekseniz kendinizi yapmayın sakin canım belkide özlemle beklediğiniz yavrunuZ orda sizi bekliyor

Aaa canım çok sevindim bak ne demiştim sana çok şükür Rabbime :)

Canim sukur hafif Çizgimiz çıktı Rabbim kandada yüksek görmeyi sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve en önemlisi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…