Canım sabah sabah ne güzel haberler bunlar ben de sana bakmak için giriyorum topiğe.. çok sevindim rabbim devamını getirsin umut oldun ay bana..Bu sabah idrar testinde ilk hayalet çizgimi gördüm inşallah hamileyimdir Elif-İpek
Dünde yaptım bembeyazdı dedim olmadı herhalde bi yandanda erken diye avuttum kendimi şükür rabbime hayalette olsa gördük inşallah devamı gelir katlanır
Canım sabah sabah ne güzel haberler bunlar ben de sana bakmak için giriyorum topiğe.. çok sevindim rabbim devamını getirsin umut oldun ay bana..
Amin canım inşş teste çıktıysa hamilesin bol bol dua edelim şimdi sağlıklı bi şekilde 9 ay sonra kucağına alırsın bize de dua etmeyr başla tabi hamile duası makbuldürCan'ım sağolasın gözlerimden yaşlar geldi sevinçden görünce
sol kasıgımda batmalar baya baya devam edıyor inşallah Rabbim bu defa kucağıma almayı büyütmeyi nasip eder
İnşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız
Amin canım inşş teste çıktıysa hamilesin bol bol dua edelim şimdi sağlıklı bi şekilde 9 ay sonra kucağına alırsın bize de dua etmeyr başla tabi hamile duası makbuldür
MOMYS ayyy rabbime şükür.. Çok sevindim canım...devamı gelsin inşallah...o hayalet çizgi rahatlattı seni ve daha pozitif dusunmeni sagliycak inşallah..
Kötü geçmiş tecrübeleri kafamızdan atıyoruz tamamen pozitif düşünüyoruz ben de hayalet çizgiyi görsüm 2.de hamileydim dualarımız seninle bizi habersi bırakmaAh Can'ım öle hemen havaya girmeye korkuyorum daha önceki bu denememdede gördüm cıft cızgıyı kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzden çok erken inşallah dediğin gibi olur
ayyyyyy noluyoo burdaaaaaBu sabah idrar testinde ilk hayalet çizgimi gördüm inşallah hamileyimdir Elif-İpek
Dünde yaptım bembeyazdı dedim olmadı herhalde bi yandanda erken diye avuttum kendimi şükür rabbime hayalette olsa gördük inşallah devamı gelir katlanır
Demek seninde sol tarafın hareketli aynı benim gibiCan'ım sağolasın gözlerimden yaşlar geldi sevinçden görünce
sol kasıgımda batmalar baya baya devam edıyor inşallah Rabbim bu defa kucağıma almayı büyütmeyi nasip eder
İnşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız
Demek seninde sol tarafın hareketli aynı benim gibi
Çok mutlu oldum sabah sabah...
Sağlıkla devamı gelsin inşallah
transfer sonrasi 11.gun degerm 525 cikti.persembe 240di.sali gunu kese icin cagirdi doktorum.
Hadi gözün aydınBu sabah idrar testinde ilk hayalet çizgimi gördüm inşallah hamileyimdir Elif-İpek
Günaydın kızlar bugün hafif çizgimizde gördük dilerim devamı gelir Rabbim dileyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına nasip etsin çok ağladım sevinçden
MOMYS oohhh yerim o çizgiyi...ne kadar güzel görünmüş maşallah..
Aaa canım çok sevindim bak ne demiştim sana çok şükür Rabbime :)Günaydın kızlar bugün hafif çizgimizde gördük dilerim devamı gelir Rabbim dileyen evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına nasip etsin çok ağladım sevinçden
MOMYS oohhh yerim o çizgiyi...ne kadar güzel görünmüş maşallah..
Aaa canım çok sevindim bak ne demiştim sana çok şükür Rabbime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?