Hadi gözün aydın
O kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki..bi kişi bile bu müjdeyi verince diyorum ohh çok sukur bi daha yasamayacak inşallah bu stresi..
Hele sen..çok mutluyum inan..hep aynı şeyleri aynı stresleri yaşadık..sen de benden güzel haberlerimi aldığında bunları hissedeceksin canım..
Admini inşCanim sağolasın bakalım inşallah kandada görürüz.Saglikla dünyaya getirmek nasıl etsin Allah im isteyen kimseyi evlat kokusunda mahrum etmesin
cnm çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve devamı da gelir.bize de nasip olur inşallah bir gün...Canim sukur hafif Çizgimiz çıktı Rabbim kandada yüksek görmeyi sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve en önemlisi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize
cnm çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve devamı da gelir.bize de nasip olur inşallah bir gün...
Can'ım nasılsın? Ne alemde tedavin ?cnm çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve devamı da gelir.bize de nasip olur inşallah bir gün...
hayırlı olsun tedavın. Ben de güvenç beydeyim. Sen 2 tedavindede Güvenç bey demiydin.
saol cnm iyiyim şükür.tekrar sami beye gitmeye karar verdik.ankaradaki doktor çok umutsuz konuştu.sevemedik.fsh düşünce 1-2 ay sonra falan gitmeyi düşünüyoruz.hayırlısı artık....Can'ım nasılsın? Ne alemde tedavin ?
benim tedavime 9 ay evvel başladık havuz yöntemi ile(rezerv az benim,şansı artıralım diye)1 tane embriyom donduruldu bukadar sürede,artık bu ay transfer olucam tek embriyomu,adeti bekliyorum.memnunsun dim dr.dan?sizdeki sorun neydi?Teşekkürler evet iki tedavide Güvenç beyle yapıldu.Sizin tedaviniz nasıl gidiyor.
yavrumm sen 9 aydır bekliyorsun ama bil ki seni o bir embiryo buz bebek anne yapacak inanıyorum ki tek gidip çift döneceksin 2 kişi girdiğiniz has 3 kişi çıkacaksınızbenim tedavime 9 ay evvel başladık havuz yöntemi ile(rezerv az benim,şansı artıralım diye)1 tane embriyom donduruldu bukadar sürede,artık bu ay transfer olucam tek embriyomu,adeti bekliyorum.memnunsun dim dr.dan?sizdeki sorun neydi?
yeterimm ya sabah sabah günümü aydınlattın verdiğin moralle;-))nekadarda içten inanarak yazmışsın,inşallah dediğin gibi olurda bende burdan bağıra bağıra sizle paylaşırım güzel haberi...yavrumm sen 9 aydır bekliyorsun ama bil ki seni o bir embiryo buz bebek anne yapacak inanıyorum ki tek gidip çift döneceksin 2 kişi girdiğiniz has 3 kişi çıkacaksınız
benim tedavime 9 ay evvel başladık havuz yöntemi ile(rezerv az benim,şansı artıralım diye)1 tane embriyom donduruldu bukadar sürede,artık bu ay transfer olucam tek embriyomu,adeti bekliyorum.memnunsun dim dr.dan?sizdeki sorun neydi?
anladım canım inşallah senin içinde güzel sonuçlanır tedavin,bende çok memnunum güvenç beyden,benim durumum epey sıkıntılı ve zor,bende yumurta zor buluyoruz,ama bende güvenç beye nedense çok inandım,bende değişmeyi düşünmem sonuç ne olursa olsun,en azından şimdi böyle düşünüyorum,psikolog gözde hn.mı ayrılmış,ben onada çok gidiyordum çok desteğini gördüm,üzüldüm şimdi bak,toparlıyodu beni.İNŞ BU SEFER KAVUŞURSUNUZ BEBEĞİNİZE EVET HEMDE ÇOK MEMNUNUM DOKTORUMDAN BAŞKA BİR DOKTORA GİTMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİZDE SORUN SPERM AMA ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR DEĞİL.İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZ BAŞARILI OLDU LAKİN 10.HAFTASINDA BEBEĞİN KALBİ DURDU 2.TEDAVİDE İSE HİÇ GEBELİK OLUŞMADI BAKALIM İNŞALLAH BU GÜZEL SONUÇLANIR.RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN.DOKTORUMDAN MEMNUNUM AMA KURUM BİRAZ DEĞİŞMİŞ SANKİ C.ERTESİ GÜNÜ PSİKOLOĞLA RANDEVUM VARDI 2. SAAT YOL GİTMİŞİM İŞTEN ERKEN ÇIKMIŞIM RANDEVU İÇİN BİR GİTTİM PSİKOLOG AYRILMIŞ HABER VERMİYORLAR ÇOK SİNİRLENDİM.SONRASINDA HASTA UZMANI ADI ALTINDA GÖREV YAPAN BİR BAYAN VAR ONUNLA GÖRÜŞTÜK FİYAT BİLGİSİ İÇİN TAVIRLARI HİÇ HOŞ DEĞİLDİ.BİZE ZAM GELMEDİ FİYAT AYNI DEDİ LAKİN EMBRİYO DONDURMA ÜCRETLİ İMİŞ ARTIK.DAHA ÖNCE ÜCRETE DAHİLDİ.1300 TL DONDURMA FİYATI ALIYORLARMIŞ.HER YILDA 500 TL ÜCRET ALINIYORMUŞ ŞAŞIRDIM DOĞRUSU.
anladım canım inşallah senin içinde güzel sonuçlanır tedavin,bende çok memnunum güvenç beyden,benim durumum epey sıkıntılı ve zor,bende yumurta zor buluyoruz,ama bende güvenç beye nedense çok inandım,bende değişmeyi düşünmem sonuç ne olursa olsun,en azından şimdi böyle düşünüyorum,psikolog gözde hn.mı ayrılmış,ben onada çok gidiyordum çok desteğini gördüm,üzüldüm şimdi bak,toparlıyodu beni.
çok üzüldüm gözde hnla daha geçen hafta görüşmüştüm,transferime girecekti bu ay,bende çok zor günler geçiriyorum çok yardımı oluyordu...aynen banada çok samimi davranıyor benim için üzüldüğünü gözlerinden okuyorum,kendide söyledi kaç kez kendini zorluyosun çok diye,ve bana dediki birgün mailde "durum belli ve biz buna rağmen başarmaya uğraşacağız"bu söz nasıl güç verdi bana anlatamam,bizimle bizim için çabalayan bir adam var karşımda doktordan öte,maalesef her dr.böyle değil.Evet ayrılmış Gözde hnm benim son transferime girmişti sağolsun benim cidden yardım almam gerekiyor bebeğim olsun istiyorum ama tüp bebek süreçlerini yaşamak istemiyorum çabucak geçsin gitsin şu zaman inş.mevlam yazdıysa kaderine tek yumurta tek sperm yeter cnm.Güvenç bey işini çok iyi yapıyor bence bir o kadarda merhametli zor anlarımda bana çok iyi davrandı şefkat gösterdi sagolsun.yeri geldi sertte davrandı tabi:))) ben kiloluyum çok kızıyor kilolarım yüzünden bana:))
çok üzüldüm gözde hnla daha geçen hafta görüşmüştüm,transferime girecekti bu ay,bende çok zor günler geçiriyorum çok yardımı oluyordu...aynen banada çok samimi davranıyor benim için üzüldüğünü gözlerinden okuyorum,kendide söyledi kaç kez kendini zorluyosun çok diye,ve bana dediki birgün mailde "durum belli ve biz buna rağmen başarmaya uğraşacağız"bu söz nasıl güç verdi bana anlatamam,bizimle bizim için çabalayan bir adam var karşımda doktordan öte,maalesef her dr.böyle değil.
Evet inanarak yazdım ve ne öyle olacakyeterimm ya sabah sabah günümü aydınlattın verdiğin moralle;-))nekadarda içten inanarak yazmışsın,inşallah dediğin gibi olurda bende burdan bağıra bağıra sizle paylaşırım güzel haberi...
ne kadar güzel,belki tedavi sırasında tanışırız klinikte,çok isterim...bende adetle gidicem 10 gün içinde transfere hazırlancam yine;-))gerçi benim durumum zor biraz ayrıca başka hastalığımda var benim oda zorluyor tedavide.Güvenç bey bana en başından beri hiç ümit vermedi,aksine hep umutsuz ,net,dobra konuştu.hatta son görüşmede olmazsa yumurta almayı deneyebilirsin bile dedi düşün yani,yok dedim kesinlikle istemem.şefkat kısmına geline suratı pek gülmüyor,ama çok kibar insanı kırmadan anlatıyor durumu hassas bir insan çok belli bu,işindede çok başarılı zaten tavsiye üzerine geldim ben kendisine,ama dediğin gibi son görüşmede ben çok duygusala bağlamıştım,belki benim zamanım yok dedim senelerce uğraşmaya(lupustan dolayı), adamın gözleri doldu inanamadım,sen uzun yıllar yaşayıp çok iyi bir anne olacaksın dedi,o anda sanki olmuşum gibi geldi düşün ,ama ilk denemem olacakya bu benim ne biliyim olmaz gibi geliyor,biran evvel olsun bitsinde 2.ye geçeyim diye düşünüyorum,ama burdaki arkadaşlarımda çok destek oluolar her biriniz ayrı ayrıBu süreç hiç kolay değil sende bunu en iyi bilenlerdensin herşeye rağmen inanması sanada bunu yansıtması çok güzel cidden inşallah rabbim dualarınızı kabul eder mutlu sona ulaşırsınız.en son olumsuz tedavimde bana elimi tutarak çom inanıyorum sen burda yada başka bir yerde anne olacaksın dedi o yıkıntının üstüne ilaç gibi gelmişti cidden:)bu arada yeni psikolog gelecekmiş bende ondan randevu alacağım benim tedavi adet olmamı bekliyor bu süreçte giderim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?