Kizlar merhaba.benim ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi cok cok cok uzgunum..hicbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite oldugunu soyluyorlar.Olmayacagini hic dusunmemistik yikildik resmen.artik bu stres bitirdi beni 15 aydir ugrasiyoruz.2. Denemeyi yapan arkadaslar varmi aranizda?kacinci denemede hamile kaldiniz ya iyice umidim kirildi anne olamicam ben galiba
gözün aydın canım,Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah...Kızlarrrrr kanda baktirdim hamileyimmmmmmm
canım çok normal üzülmek ama bence hemen kendini toparla ve devam et yola,ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum...budaha başlangıç,belki 2.tedavide gelecek bebişin.Kizlar merhaba.benim ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi cok cok cok uzgunum..hicbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite oldugunu soyluyorlar.Olmayacagini hic dusunmemistik yikildik resmen.artik bu stres bitirdi beni 15 aydir ugrasiyoruz.2. Denemeyi yapan arkadaslar varmi aranizda?kacinci denemede hamile kaldiniz ya iyice umidim kirildi anne olamicam ben galiba
Vala canim gercekten cok kotuyum yaaa.bende ara vermeyi dusunmuyorum zaten merkezimi degistirp yeniden baslamak istiyorum en kisa nezman baslnacaksa insallah dedigin gibi olur.senindemi ilk denemen? Nerde yaptiriyorsuncanım çok normal üzülmek ama bence hemen kendini toparla ve devam et yola,ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum...budaha başlangıç,belki 2.tedavide gelecek bebişin.
evet benimde ilk denemem bu, Bahçeci Fulyada.bende Aralıkta transfer olcam inşallah.Vala canim gercekten cok kotuyum yaaa.bende ara vermeyi dusunmuyorum zaten merkezimi degistirp yeniden baslamak istiyorum en kisa nezman baslnacaksa insallah dedigin gibi olur.senindemi ilk denemen? Nerde yaptiriyorsun
Kızlarrrrr kanda baktirdim hamileyimmmmmmm
canım benim geçmiş olsunn öncelikle ama 15 ayda uğraşıyoruz diyorsun yaa bak ben 12 yıldır uğraşıyorum lütfen lütfen bu kadar kısa zamanda olumsuz olma olumsuz düşünme anladığım kadarıyla sebebpsiz infertilitesiniz ve infertilitede en şanslı guruptasınız lütfen sakin ol önce bir rahatla olacağına inan ve gerek varsa(memnun değilsen kafana takılan bir şey varsa) merkezini değistir ve inan bana hiç umadığın anda kapını çalacak mucizenKizlar merhaba.benim ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi cok cok cok uzgunum..hicbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite oldugunu soyluyorlar.Olmayacagini hic dusunmemistik yikildik resmen.artik bu stres bitirdi beni 15 aydir ugrasiyoruz.2. Denemeyi yapan arkadaslar varmi aranizda?kacinci denemede hamile kaldiniz ya iyice umidim kirildi anne olamicam ben galiba
Caniiiiimmmmmmmm hayirli olsuuunnnnn...
Caniiiiimmmmmmmm hayirli olsuuunnnnn...
gözün aydın canım,Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah...
inşş canım benim inşİnşallah hepimizden yeterimmm..Allah büyük.. O ol derse imkansizlar mümkün olur..
işteeeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminn inşşşşCanim inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin
İnşallah canim, Önce Allaha sonra doktorlarımıza emanetizinşş sizdende gelecek güzel haberler
Insallah canim Allah yardimsimiz olsun en zor sinav evlatla verilenmis.3 gundur gozumun yasi dinmedi.dayanamayacak gibiyim.bu caresizlik beni bitiriyo,keske elimizden gelen bisi olsa gitsek alsak yapsak ama yok sadce beklmek...aylar gecti yillar gwcti ,millet tek denemede hamile kaldi dogurdu buyuttu,benim evim hala sessiz...bzimle beraber kac ev onu bekliyor hep tek olacak ama yok gelmiyor...canım benim geçmiş olsunn öncelikle ama 15 ayda uğraşıyoruz diyorsun yaa bak ben 12 yıldır uğraşıyorum lütfen lütfen bu kadar kısa zamanda olumsuz olma olumsuz düşünme anladığım kadarıyla sebebpsiz infertilitesiniz ve infertilitede en şanslı guruptasınız lütfen sakin ol önce bir rahatla olacağına inan ve gerek varsa(memnun değilsen kafana takılan bir şey varsa) merkezini değistir ve inan bana hiç umadığın anda kapını çalacak mucizen
umudunuzu kaybetmeyin zor biliyorum ama bakın benim rezerv düşük 5 kere tedavi başladı.hepsi iptal oldu.transferi göremedim hiç.ama pes etmeyeceğim.sizin durumunu daha iyi inşallah bir dahaki sefere güzel haberi verirsiniz...Kizlar merhaba.benim ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi cok cok cok uzgunum..hicbir sorunumuz yok sebepsiz infertilite oldugunu soyluyorlar.Olmayacagini hic dusunmemistik yikildik resmen.artik bu stres bitirdi beni 15 aydir ugrasiyoruz.2. Denemeyi yapan arkadaslar varmi aranizda?kacinci denemede hamile kaldiniz ya iyice umidim kirildi anne olamicam ben galiba
çokkkkkk sevindim cnm.ben hep inanıyordum zaten hamile kalacağına.bir gün biz de verebiliriz müjdeyi inşallah...Kızlarrrrr kanda baktirdim hamileyimmmmmmm
çokkkkkk sevindim cnm.ben hep inanıyordum zaten hamile kalacağına.bir gün biz de verebiliriz müjdeyi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?