2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim allah büyüktür benim 5. Denemem ümidini kaybetme

canım çok normal üzülmek ama bence hemen kendini toparla ve devam et yola,ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum...budaha başlangıç,belki 2.tedavide gelecek bebişin.

canım çok normal üzülmek ama bence hemen kendini toparla ve devam et yola,ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum...budaha başlangıç,belki 2.tedavide gelecek bebişin.
Vala canim gercekten cok kotuyum yaaa.bende ara vermeyi dusunmuyorum zaten merkezimi degistirp yeniden baslamak istiyorum en kisa nezman baslnacaksa insallah dedigin gibi olur.senindemi ilk denemen? Nerde yaptiriyorsun

Vala canim gercekten cok kotuyum yaaa.bende ara vermeyi dusunmuyorum zaten merkezimi degistirp yeniden baslamak istiyorum en kisa nezman baslnacaksa insallah dedigin gibi olur.senindemi ilk denemen? Nerde yaptiriyorsun
evet benimde ilk denemem bu, Bahçeci Fulyada.bende Aralıkta transfer olcam inşallah.

canım benim geçmiş olsunn öncelikle ama 15 ayda uğraşıyoruz diyorsun yaa bak ben 12 yıldır uğraşıyorum lütfen lütfen bu kadar kısa zamanda olumsuz olma olumsuz düşünme anladığım kadarıyla sebebpsiz infertilitesiniz ve infertilitede en şanslı guruptasınız lütfen sakin ol önce bir rahatla olacağına inan ve gerek varsa(memnun değilsen kafana takılan bir şey varsa) merkezini değistir ve inan bana hiç umadığın anda kapını çalacak mucizen

Insallah canim Allah yardimsimiz olsun en zor sinav evlatla verilenmis.3 gundur gozumun yasi dinmedi.dayanamayacak gibiyim.bu caresizlik beni bitiriyo,keske elimizden gelen bisi olsa gitsek alsak yapsak ama yok sadce beklmek...aylar gecti yillar gwcti ,millet tek denemede hamile kaldi dogurdu buyuttu,benim evim hala sessiz...bzimle beraber kac ev onu bekliyor hep tek olacak ama yok gelmiyor...

Kızlar pıhtılaşma sonucndan anlayan var mi. Kurtaj sonrası yaptirmistik. Netten baktım biri çıkmış ama pek bir şey anlayamadim

umudunuzu kaybetmeyin zor biliyorum ama bakın benim rezerv düşük 5 kere tedavi başladı.hepsi iptal oldu.transferi göremedim hiç.ama pes etmeyeceğim.sizin durumunu daha iyi inşallah bir dahaki sefere güzel haberi verirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…