Maşallah gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin, darısı başımızaKızlarrrrr kanda baktirdim hamileyimmmmmmm
ne kadar güzel,belki tedavi sırasında tanışırız klinikte,çok isterim...bende adetle gidicem 10 gün içinde transfere hazırlancam yine;-))gerçi benim durumum zor biraz ayrıca başka hastalığımda var benim oda zorluyor tedavide.Güvenç bey bana en başından beri hiç ümit vermedi,aksine hep umutsuz ,net,dobra konuştu.hatta son görüşmede olmazsa yumurta almayı deneyebilirsin bile dedi düşün yani,yok dedim kesinlikle istemem.şefkat kısmına geline suratı pek gülmüyor,ama çok kibar insanı kırmadan anlatıyor durumu hassas bir insan çok belli bu,işindede çok başarılı zaten tavsiye üzerine geldim ben kendisine,ama dediğin gibi son görüşmede ben çok duygusala bağlamıştım,belki benim zamanım yok dedim senelerce uğraşmaya(lupustan dolayı), adamın gözleri doldu inanamadım,sen uzun yıllar yaşayıp çok iyi bir anne olacaksın dedi,o anda sanki olmuşum gibi geldi düşün ,ama ilk denemem olacakya bu benim ne biliyim olmaz gibi geliyor,biran evvel olsun bitsinde 2.ye geçeyim diye düşünüyorum,ama burdaki arkadaşlarımda çok destek oluolar her biriniz ayrı ayrı
canım benim ben 7 tüp bebek denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa da negatif yaşadım dedim ya 12 yıl oldu diye 12 yılda neler neler yaşadım inan bana hala bir tarafım alış artık bu senin gerçeğin derken gözyaşlarımı tutamıyorum içim yanıyor etrafımda insanların artık 2. hatta 3. bebeklerine bebeklerinin sünet okul eğlencelerine şahit oluyorum doğumuna şahit olduğum insanların anneliğine şahitlik yapıyorum artık ve ben hayattaki tek sınavı bebek olmayan kadınlardanım ben eşimi ölümün kıyısından aldım çok çok zor günler yaşadım has kapılarında yoğun bakım ünitelerinde çok zor günlerdi ama evlat hasretide başka bir şey o zamanlar (eşimle ilğilenirken )bebeği unuttum zannetmiştim ama unutmamışım unutamamış içimdeki yangın her gün yeniden harlanıyor yanıyor yakıyor ama şuna ikna etmeye çalışıyorum kendimi hayat akıp geçiyor acını yaşarken mutlu olmaya bak nefesin sayılı hayatı kaçırma diyorum ve RABBİME dönüp ALLAHIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM ÇARESİZ BIRAKMA diyorumInsallah canim Allah yardimsimiz olsun en zor sinav evlatla verilenmis.3 gundur gozumun yasi dinmedi.dayanamayacak gibiyim.bu caresizlik beni bitiriyo,keske elimizden gelen bisi olsa gitsek alsak yapsak ama yok sadce beklmek...aylar gecti yillar gwcti ,millet tek denemede hamile kaldi dogurdu buyuttu,benim evim hala sessiz...bzimle beraber kac ev onu bekliyor hep tek olacak ama yok gelmiyor...
evet bende çok isterim ben burdan ummuseleme ile tanıştım klinikte konuşşuyoruz devamlı ve sağolsun çok destek oluyor bana taaa Adanalardan;-))KELEBEK0908 RENK11 kızlar tanışın mutlaka tanışın ben bir kaç arkadaşımla tanıştım tüp bebek merkezdinde buradan olanlarda vardı oooo şahane dostluklar kurduk
Aynen canim dolmayınca dolmuyorYeterim benim..cânim...imtihan dolmayinca dolmuyor işte.. Bizden daha zor durumda olan insanlar var...Allah sevdiklerimizi bagislasin..rabbime siginalim..eminim mukafatini verecektir..
Evet çok güzel dostluklar oluyor ayrıca inceleme toprağım benimevet bende çok isterim ben burdan ummuseleme ile tanıştım klinikte konuşşuyoruz devamlı ve sağolsun çok destek oluyor bana taaa Adanalardan;-))
arkadaşım inşallah yaşadığın zorluklar,önüne çıkanengebeli yollar son bulmuştur,Allah önce sağlık,sonrada tüm istediklerini önüne sersin inşallah...canım benim ben 7 tüp bebek denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa da negatif yaşadım dedim ya 12 yıl oldu diye 12 yılda neler neler yaşadım inan bana hala bir tarafım alış artık bu senin gerçeğin derken gözyaşlarımı tutamıyorum içim yanıyor etrafımda insanların artık 2. hatta 3. bebeklerine bebeklerinin sünet okul eğlencelerine şahit oluyorum doğumuna şahit olduğum insanların anneliğine şahitlik yapıyorum artık ve ben hayattaki tek sınavı bebek olmayan kadınlardanım ben eşimi ölümün kıyısından aldım çok çok zor günler yaşadım has kapılarında yoğun bakım ünitelerinde çok zor günlerdi ama evlat hasretide başka bir şey o zamanlar (eşimle ilğilenirken )bebeği unuttum zannetmiştim ama unutmamışım unutamamış içimdeki yangın her gün yeniden harlanıyor yanıyor yakıyor ama şuna ikna etmeye çalışıyorum kendimi hayat akıp geçiyor acını yaşarken mutlu olmaya bak nefesin sayılı hayatı kaçırma diyorum ve RABBİME dönüp ALLAHIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM ÇARESİZ BIRAKMA diyorum
Canım çok çok geçmiş olsun..İşte hepimiz dünyanın en büyük derdine sahip olduğumzuu, bizim dışımızda herkesin hayatının güllük gülistanlık olduğunu sanıyoruz ama öyle değil...Bak sen neler çekmişsin senin yanında benim isyan etmeye hiç hakkım yok..Çok şükür ki inançlı birisin.O sana en büyük desteği sağlamış olmalı..İnaşşalh bu hasretin en kısa zamnada son bulsun, hepimzin evlerinin neşesi, kıymetlisi bi an önce gelsin, Allahım kimseyi evlatla sınamasın kimseye aratmasın inaşşalh..canım benim ben 7 tüp bebek denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa da negatif yaşadım dedim ya 12 yıl oldu diye 12 yılda neler neler yaşadım inan bana hala bir tarafım alış artık bu senin gerçeğin derken gözyaşlarımı tutamıyorum içim yanıyor etrafımda insanların artık 2. hatta 3. bebeklerine bebeklerinin sünet okul eğlencelerine şahit oluyorum doğumuna şahit olduğum insanların anneliğine şahitlik yapıyorum artık ve ben hayattaki tek sınavı bebek olmayan kadınlardanım ben eşimi ölümün kıyısından aldım çok çok zor günler yaşadım has kapılarında yoğun bakım ünitelerinde çok zor günlerdi ama evlat hasretide başka bir şey o zamanlar (eşimle ilğilenirken )bebeği unuttum zannetmiştim ama unutmamışım unutamamış içimdeki yangın her gün yeniden harlanıyor yanıyor yakıyor ama şuna ikna etmeye çalışıyorum kendimi hayat akıp geçiyor acını yaşarken mutlu olmaya bak nefesin sayılı hayatı kaçırma diyorum ve RABBİME dönüp ALLAHIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM ÇARESİZ BIRAKMA diyorum
arkadaşım inşallah yaşadığın zorluklar,önüne çıkanengebeli yollar son bulmuştur,Allah önce sağlık,sonrada tüm istediklerini önüne sersin inşallah...
Canım çok çok geçmiş olsun..İşte hepimiz dünyanın en büyük derdine sahip olduğumzuu, bizim dışımızda herkesin hayatının güllük gülistanlık olduğunu sanıyoruz ama öyle değil...Bak sen neler çekmişsin senin yanında benim isyan etmeye hiç hakkım yok..Çok şükür ki inançlı birisin.O sana en büyük desteği sağlamış olmalı..İnaşşalh bu hasretin en kısa zamnada son bulsun, hepimzin evlerinin neşesi, kıymetlisi bi an önce gelsin, Allahım kimseyi evlatla sınamasın kimseye aratmasın inaşşalh..
Canım gözün aydin çok sevindim Rabbim devamını nasip etsin inşallah.Canim inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin
Dersteyim canım..aynı bende..boş, bomboş... Haberler sizde..
Biliyorum canım.Allah razı olsun...belki senin minik doğmadan kardeş gelir..Rabbim ol dedikten sonra...keseyi ne zan gorcen hayirlisiyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?