2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet tanışırız inşallah bu aralar sık gideceğim orada olduğumda k.k dan mesaj yazarım sana.İnşallah farklı yöntemlere gerek kalmaz ilk tedavinde sonuca ulaşırsın zor meşakatli bir yol çok seneler uğraşan arkadaşlar var ama yinede bin şükür diyorum tıp o kadar gelişti çaresiz değiliz.lupus ilk defa duydum rabbim şifanı versin ins.olmaz diye bir şey yok benim ilk denemem pozitifdi ama kalbi durdu bebişin.kendinizi şartlandırmayın olumlu düşünün olumlu sonuçlansın.Burası güzel bir platform bir çok sıkıntı paylaşılıyor dert aynı gündem aynı her tedaviye başladığımda kendimi burada buluyorum bende:))

canım benim ben 7 tüp bebek denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa da negatif yaşadım dedim ya 12 yıl oldu diye 12 yılda neler neler yaşadım inan bana hala bir tarafım alış artık bu senin gerçeğin derken gözyaşlarımı tutamıyorum içim yanıyor etrafımda insanların artık 2. hatta 3. bebeklerine bebeklerinin sünet okul eğlencelerine şahit oluyorum doğumuna şahit olduğum insanların anneliğine şahitlik yapıyorum artık ve ben hayattaki tek sınavı bebek olmayan kadınlardanım ben eşimi ölümün kıyısından aldım çok çok zor günler yaşadım has kapılarında yoğun bakım ünitelerinde çok zor günlerdi ama evlat hasretide başka bir şey o zamanlar (eşimle ilğilenirken )bebeği unuttum zannetmiştim ama unutmamışım unutamamış içimdeki yangın her gün yeniden harlanıyor yanıyor yakıyor ama şuna ikna etmeye çalışıyorum kendimi hayat akıp geçiyor acını yaşarken mutlu olmaya bak nefesin sayılı hayatı kaçırma diyorum ve RABBİME dönüp ALLAHIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM ÇARESİZ BIRAKMA diyorum

KELEBEK0908 RENK11 kızlar tanışın mutlaka tanışın ben bir kaç arkadaşımla tanıştım tüp bebek merkezdinde buradan olanlarda vardı oooo şahane dostluklar kurduk

Yeterim benim..cânim...imtihan dolmayinca dolmuyor işte.. Bizden daha zor durumda olan insanlar var...Allah sevdiklerimizi bagislasin..rabbime siginalim..eminim mukafatini verecektir..

KELEBEK0908 RENK11 kızlar tanışın mutlaka tanışın ben bir kaç arkadaşımla tanıştım tüp bebek merkezdinde buradan olanlarda vardı oooo şahane dostluklar kurduk
evet bende çok isterim ben burdan ummuseleme ile tanıştım klinikte konuşşuyoruz devamlı ve sağolsun çok destek oluyor bana taaa Adanalardan;-))

Yeterim benim..cânim...imtihan dolmayinca dolmuyor işte.. Bizden daha zor durumda olan insanlar var...Allah sevdiklerimizi bagislasin..rabbime siginalim..eminim mukafatini verecektir..
Aynen canim dolmayınca dolmuyor

arkadaşım inşallah yaşadığın zorluklar,önüne çıkanengebeli yollar son bulmuştur,Allah önce sağlık,sonrada tüm istediklerini önüne sersin inşallah...

Canım çok çok geçmiş olsun..İşte hepimiz dünyanın en büyük derdine sahip olduğumzuu, bizim dışımızda herkesin hayatının güllük gülistanlık olduğunu sanıyoruz ama öyle değil...Bak sen neler çekmişsin senin yanında benim isyan etmeye hiç hakkım yok..Çok şükür ki inançlı birisin.O sana en büyük desteği sağlamış olmalı..İnaşşalh bu hasretin en kısa zamnada son bulsun, hepimzin evlerinin neşesi, kıymetlisi bi an önce gelsin, Allahım kimseyi evlatla sınamasın kimseye aratmasın inaşşalh..

arkadaşım inşallah yaşadığın zorluklar,önüne çıkanengebeli yollar son bulmuştur,Allah önce sağlık,sonrada tüm istediklerini önüne sersin inşallah...

sağolun kızlar ALLAH razı olsun aslında bu konuyu çok konuşmak istemiyorum ama bebekle beraber çok daha zor şeyler yaşanabileceğini anlatmak için paylaştım kii benim eşimin durmunu öğrenmeizde infertilitenn çok büyük rolü oldu tüp bebek merkezindeki hormon testleri sayesinde beyinde timör olduğu anlaşıldı yani BİZİM HAYIR BİLDİĞİMİZDE ŞER ŞER BİLDİĞİMİZDEDE HAYIR OLABİLİYOR BAZEN

merhaba arkadaşlar çok çok çok uzun zaman oldu topiğe girmeyeli en son 2. denememde girmişim. 2. denememin üstüne 2 deneme daha yaptım en sonuncusu kimyasalla sonuçlandı nisan ayındaydı. 2 aşılama ve 4 t.bebek deneyimimide aynı doktorda yaptım şimdide yeni doktor arayışındayım. önerisi olan var mı diye sormak istedim sizlere.bu arada İstanbul avrupa yakasındayım.

SABAH SABAH SAYFAMA DÜŞEN MESAJ ....
Bir gün okyanusta yol alan bir gemi kaza geçirerek battı. Gemiden
tek bir kişi sağ kurtuldu. Dalgalar bu adamı küçük ıssız bir adaya
kadar sürükledi.
Adam ilk günler kendisini kurtarması için Allahü Teala’ya yalvardı
ve yardım bulurum umuduyla ufka baktı. Ama ne gelen oldu ne
giden….
Daha sonra rüzgardan yağmurdan ve vahşi hayvanlardan
korunmak için ağaç dallarından ve yapraklarından bir kulübe yaptı.
Sahilde bulduğu gemiden arta kalan konserve pusula gibi eşyaları
bu kulübeye koydu.
Günler hep aynı şekilde geçiyordu.
Balıkavlıyor pişirip yiyor ve ufku gözlüyordu. Allahü Teala’ya dua
ediyordu.
Bir gün tatlı su getirebilmek için yola koyulmuştu. Döndüğünde bir
de ne görsün binbir emekle yaptığı ve tek tutunduğu dal olan tahta
kulübesi alevler içerisinde cayır cayır yanıyordu.
Başına gelebilecek en kötü şeydi bu.. Keder ve öfke içinde
donakaldı. Artık bu ıssız adada başını sokabileceği bir kulübesi bile
kalmamıştı.
Bu üzüntüyle Allah'ım bunu bana nasıl yapabildin diye feryat etti. O geceyi üzüntü ve keder içinde geçirdi.
O kadar dua ettiği halde bu olayı başına getirmesinden dolayı
Allahü Teala’ya sitemler etti.
Ertesi sabah erken saatlerde adaya yaklaşmakta olan bir geminin
düdük sesiyle uyandı. Onu kurtarmaya geliyorlardı.
Benim burada olduğumu nasıl anladınız? diye sordu bitkin adam
kendisini kurtaranlara.
Cevap onu hem şaşırttı hem de çok utandırdı:
“Dumanla verdiğiniz işareti gördük”

Bu hikayeden sonra sizin aklınıza bu ayet-i kerime ve hadis-i şerif
gelmedi mi ?

Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de,
kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir. [Bakara 216]

Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul
olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem
sahibinden istiyorsunuz. [Buhari]

arkadaşlar şehir dışından istanbula gidipte transfer olanlar kaç gün ıstırahat ettiniz uçak la yolculuğa ne zaman uygun diyorlar haftaya inşallah gidiyoruz bilet alıcaz ona göre

Biliyorum canım.Allah razı olsun...belki senin minik doğmadan kardeş gelir..Rabbim ol dedikten sonra...keseyi ne zan gorcen hayirlisiyla?

Biliyorum canım.Allah razı olsun...belki senin minik doğmadan kardeş gelir..Rabbim ol dedikten sonra...keseyi ne zan gorcen hayirlisiyla?

Canim yarın bidaha beta yapcaz artış hızına göre 3000 i geçince karından görünüyormus
önümüzdeki cuma cumartesi inşallah Allah kısmet ederse
Rabbim ol dedimi Nele olur kuzum hiç anlamadan tez zamanda gelsin ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…