- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Kizlaaarrr pozitif aldim bugun .@RENK11 canim yazmis sagolsun.çok sevindim Çok .erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
cnmmm çok sevindim hamile kalmana.Rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip eylesin.bana da dua edersen sevinirim zümrem.ismim aysel...Merhaba canlarimmm..sizleri deli gıbı ozledimm...uzunca bi sure buralardan uzaktim..guldenim dogurmusss kizcesi kucagindaymis cok şükür. ..Rabbim elini acip dua eden tum kullarina nasip etsin..kizlar beni ccogunuz hatirlarsiniz..yasadiklarimi çoğunuz hatirlarsiniz..kizlar ben bir mucizee ile normal yoldan hamile kaldim..esim kaan aydos da tedavi oldu..rabbim tedavinin 2.ayinda kizimi melegimi nasip etti bize..sizler hep hep dualarimdasiniz..sizleri cok ozledim..umarim hepiniz coook.coook iyisinizdir..sizler hep farkli oldunuz benim icin..
çok sevindim çok mutlu oldum cnm yaa.bizlere umut oldun tek yumurtan altın yumurta oldu tutundu şükür.demekki zamanı varmış bu kadar bekledin.ama mutlu sonuca ulaşmana çok ama çok sevindimmmKizlaaarrr pozitif aldim bugun .@RENK11 canim yazmis sagolsun.çok sevindim Çok .erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
Saollll canimmm benim Allah razi olsunnn..darisi sana olsun en kisa ve hayirli zamanda insaallahhh..esimin mmorfolojisi
% 1 di canim..sayi ve hizda sorun yoktu ama bilmedigimiz bise daha varmis..ozellikle benim gibi sureklu dusuk yapan ya da tup bebegi tutmayanlar icin cok onemli olan Sperm dna hasari..esimin dna hasari % 31 di..dr u bu bauagi yuksek bi deger ama iki aylik tedaviniz var sakin tup bebek denemeyin dedi..ve iki ayin ssonunda dna hasari Raabimin izniyle % 13 e geriledi..zaten olmasi gereken de % 15 ve alti imis..ve biz ikinci ay dolmadan mutlu haberi aldik..kizlar esinizde ise sorun bi de bu dr u deneyin ne olur Rabbim vesile kilar belki...
Aminnn kuzummm Allah razi olsun..darisi sana insalllahhh..hep dualarimdasinizzz..bu yolda ugras en mesakketli ugras bilirim..uc kez denemis biri olarak..ama sonu guzel olacak RRabbim Mukafatinizi verecek insaallahhh...
canimm Allah razi olsun en kisa zmaanda ve hayirli zamanda Allah sizlerede nasip etsin..ben cok cileler cektim canim..hala ultrasona aglayatak giriyorum..dr um travma yasadigimi ancak bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca normale donecegimi soyluyor..Allahim gildurdu yuzumuzu sizinkileri de guldursun insaallah..sizleri hep anarim hep dua ederim..i saallah guzel haberlerinizi de alicam...
Kizlaaarrr pozitif aldim bugun .@RENK11 canim yazmis sagolsun.çok sevindim Çok .erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
etmez miyim kuzum hicccc..Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn..Allahim saglikla devamini nasip etsinn insaallahhh..hala tedirginim canim ya korka korka gidioz her konteole..Allahim bakti yuzumuze..Rabbim.sana da nasip etsin kuzum duamdasin.insaallahhh...cnmmm çok sevindim hamile kalmana.Rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip eylesin.bana da dua edersen sevinirim zümrem.ismim aysel...
kuzummm.saolll.allah razi olsunnn...dr sana cok yakin aslinda.sen samsundaydin demi...dr ankara da..biraz randevu bulmak zor oluyo bi iki ay sonraya veriolar ama erken de bulunabili sansa...hamile kaldigim ay rahim filmi cektirdim ve kizlar o ay bal corek otu tarvin falan yedim..onveki ay da sogan kuru yapmistim..Rabbim bisryleri vesile kildi ol dedi oluverdi cok sukur..Sizlere de nasip etsin en hayirli zamandaa...ayyyyy canımmm Allah razı olsn
şimdinazar boncugumuda eklerim Maşallah
güzel haberlerin hep devam etsin inşallah
peki bu drla tlfdan iletişim kurabiliyormuyuz ?
yoksa randevu alıp gitmek mi lazım illa
canım Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
kat kat artsın değersin kalp atışlarnıda duy sağsalim inşallah
çok sevindimtebrik ederim
Nerdesin sen kızımnasılsın mucizen gelmiş hoş gelmiş sağlıklı gebelikler dilerim çok SEVİNDİM
ballim86 canim bizim skintimiz da morfoloji..%0 malesef (( bi de dna hasari ne demek ki? Bize kromozom testi yapildi ikimizde de sorun cikmadi
Cnm masalah subhanallah kiz yazini okudum takvimini gordum nasil mutlu oldum anlatamamMasaaallahhhhh barekaallah kuzucumm..Rabbim guldurdu yuzunu cok sukur bin sukur..hersey guzel olacak Allahin izniyle..Ayyy nasi sevindimmmmm yaaaaa...tekrar tebriklerrrrrr. ..
Cnm masalah subhanallah kiz yazini okudum takvimini gordum nasil mutlu oldum anlatamamben seni unutturmuyum ayni anda tedaviye basladik ayni anda iptalleri gorduk sen sonra hamis kalmistin galiba ama kaybetmistin yanlis hatirlamiyorsam
Ins bebeginle saglikli gebelik yasarsin saglikla kucagina alirsin tatlim
Ben hala beklemelerdeyim hakkimiza hayirlisi olsun.
etmez miyim kuzum hicccc..Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn..Allahim saglikla devamini nasip etsinn insaallahhh..hala tedirginim canim ya korka korka gidioz her konteole..Allahim bakti yuzumuze..Rabbim.sana da nasip etsin kuzum duamdasin.insaallahhh...
kuzummm.saolll.allah razi olsunnn...dr sana cok yakin aslinda.sen samsundaydin demi...dr ankara da..biraz randevu bulmak zor oluyo bi iki ay sonraya veriolar ama erken de bulunabili sansa...hamile kaldigim ay rahim filmi cektirdim ve kizlar o ay bal corek otu tarvin falan yedim..onveki ay da sogan kuru yapmistim..Rabbim bisryleri vesile kildi ol dedi oluverdi cok sukur..Sizlere de nasip etsin en hayirli zamandaa...
İyiz canım hamd OLSUN Rabbime EVET gülden anne OLDU çok şükür sende sağlıkla KUCAKLA inş DT GELİNCE elbette hayalperest olmasınlar OLMAYACAK şeylere insanı inandırmaya çalışıp soyup soğana çevirmesinler ama insanın umudunu da kurmasınlar sonuçta verecek OLAN ALLAHAhhhh kuzummm ahhh...son uzuntuden sonra
Dengesiz dr un dedijlerinden sonra herseyi biraktim..giremedim buralara. .evet mucizem geldi cok sukur teyzesiiii darisi sizlereee insallahhh..saglikla devam eder insaallahh..yeni yeni giriom buralara kuzum. .sen.nasilsinnn..hep duamdasin bitanemmm..cok ozledim sizleri..guldenim dogurmusss..Rabbim hepimize naspi etsin o guzel kokuyuuu...
hayirli cumalar oncelukleöncelikle canimmm...bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim.dualarimiz kabul etsinn..canim benim de pihtilasma sorunum var ama mtfrh ler heterozigot..hergun igne yapuorum 0.4 cleaxn ve coraspun iciyorum. Dr um uc ay btince kesti aslinda gerek yok dio ama benm icim rahat etmio die hareketlrrini hissedene kadar hergun sonra iki gu de bir yap die anlastik:).saolsun kirmiyo beni..canim dr lar vesile Rabbim ol dicek insaallah..sen elinden geleni yapiosun dua ediosun baska hise gelmio elden..Rabbim verecek yine..bebisine cok uzuldum inann..Rabbim bir daha nasip eder hayirlisiyla insaallah..hep seninle kalir..hamile kalabiliyo olman cok guzel..rahim ogrendi hamile kalmayi artik daha kolay olur Allahin izniyle..bugun sultanahmet tarafina gidicem dua edicem hepinize..opuyorum cok kuzummm...tekrar tekrar sölücem ya inanki çok sevindim canımmaşallah
soğan kürü bende yapmıştım ama ikinci kez yapmaya cesaretim yok midem bulana bulana içtim soğan yemem normalde düşün ama bebiş için suyunu içtim
bal çörek otu tarçını yeniden deneyebilirim ama
bu arada evet samsundayım canımcım
geçen ay bende hamile kalmıştım doğal oldu hemde, ama düşük oldu
6 yılda ilk kez gebe kalmıştım ama 10 gün içinde öğrendim gitti hemen
burda sizlerle paylaşmaya fırsatım bile olmadışuan söyleyebiliyorum işte!
bizimde morfoloji sıkıntı biraz o yüzden sordum dr u sana
ankarada yakın ama gitmek gelmek vs ahh ahh... bakalım artık
bide bende kan pıhtılaşması çıktı
PAI (5G/4G)
MTHFR A1298C
FXIII (V34L) bu 3ünde heterozigot yazıyor
MTHFR(C677T)
FII Protrombin(G20210A)
FV(G1691A Leiden) bu 3 ünde ise wild type
doktor önemli bi pıhtılaşma değil dedi ama hamile oldugumu öğrendikten sonra clexane verdi 0,2lik
2 güne bir corasprin verdi. kullanıyordum ama işte birden kanamam oldu.nasip değilmiş
şimdi yeni bi dr buldum herşeyden önce kendisi çok motive edici konuşuyor ve iyide bi doktor
tüp bebek dr u değil ama belki banada vesile olur
sonuçlarımızı götürdüm eşimle ikimizin anlattım geçmişdeki tedavilerimi
regl olunca gel dedi şimdi regl olmayı bekliyorum
bu pıhtılaşmayla ilgilide aklımda bi sürü soru işareti var bi hemotologa göstermek istiyorum
işte böyle canımmm...
şimdi yeniden yine umut etmeye devam ediyorum
bol dua ve sabır ile inşallah bizlerde birgün duamızı yaşarken buluruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?