2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

maşallah supan allah hayırlı olsun canım tebrık ederım saglıkla sıhatle al bebegını kucagına ınsallah amınn ecmainn

Amin canım inşallah hepimiz birer birer gebelik haberlerimizi vereceğiz..

Amin ecmain. Sizlere umut olmak icin paylasmak istedim.imkansiz diye bir sey yok yeter ki Rabbim OL desin, yoktan varediyor umut=inanc
rabbım ol dedıkten sonra hersey olur herzamanumut vardır sızleırın yazıları bızlere umut oluyor

Amin canım..
Nasıl güzel dua etmişsin öyle tüylerim diken diken oldu duygulandım
Allah hepimizden razı olsun ben de sizler sayesinde bu süreci daha rahat geçiriyorum...

çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimize göstersin o günleri,Fatih Hocayı çağırmana gerek yok bence haberi olsun yeter mutlaka yanına gelir bebeğini seni görür....:)

Ya canım biliyor musun. Sanki sadece nick lerimiz farklı gibi sanki tutup beni anlatmışsın. Ikimize de hemen hemen aynı zamanda gelmiş mucizelerimiz :) Allah'ım korusun onları......

Canım sordun mu bölünmelerini? Sayı çok güzel bence.

canım bölünme ile ilgili bişi söylemediler yarın belli olacakmış Ama onunda haberini transferden 1 gün önce vereceklermiş.
Artık benim veletler allah'a emanet canımm gözetemiyorum
Benim şuan 4-5-6'ya bölünmüşler dedi. İnşallah devam eder böyle.

Valla gayet kaliteli duruyorlar canım.. İnşallahhh güzel olur yarında ve öbür günde :)

İnşallah canım ya sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bunu yaşamayan anlayamaz sanırım. Ofisten bir arkadaşım 2 ay önce evlendi. Hamileymiş. Bakıyorum herkes ne kadar kolay kalıyor.

İnşallah canım ya sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bunu yaşamayan anlayamaz sanırım. Ofisten bir arkadaşım 2 ay önce evlendi. Hamileymiş. Bakıyorum herkes ne kadar kolay kalıyor.

Hahhaah hadi yaa iyimişşş :) OOooo ben 5 yıldır ne hikayeler duyuyorum canımm sen bunları hiç duyma gül geç kendine odaklan... Dilerim sende onun kadar sanslı oalcak ve ilk tüpünde bebeğine kavuşacaksın:)

maşallah canim Rabbim saglikli hayirli evlatlardan nasip etsin ins dualarinda bizleri de unutma emiiii

Aynen canım bazılarına nasip oluyor işte hemencecik.. Bizim de arkadaş kasımda evlendi kız 35 yaşında.. Ama ikizlere hamileymiş

Ben de dün öğrendim birinin 2.ye hamile olduğunu içlendim ne yalan söyleyim...Pek de haz etmem kendisinden birden enerjim düştü

çok güzel açıklamışsım canım, Allah bu tedavini hakkında hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlandırsın inşallah.
bende çok takıyodum bu 3. veya 5. gün embriyo olayına. benim yumurtalar az olduğu için 5. gün embriyosu olmayacağını tahmin ediyodum, Hulusi bey de en başından 3. gün transfer ederiz demişti, bende bişey demedim ama hep acaba 5.gün olsa mı diye aklımdaydı. dediğin gibi 3.gün ya da 5. gün farketmez Allah verirse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…