maşallah supan allah hayırlı olsun canım tebrık ederım saglıkla sıhatle al bebegını kucagına ınsallah amınn ecmainnTsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin
Amin canım inşallah hepimiz birer birer gebelik haberlerimizi vereceğiz..Evt gercekten bir mucize Rabbimin mukafati. Doktirlar asilamayla bile olmaz derken Rabbim dogal yollarla nasip etti. Allah buyuktur hicbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ve booll booolll dua edelim birbirimuze .dileklerin icin tsk edrim ins sizin de mutlulugunuzu beraber yasariz
Amin ecmain. Sizlere umut olmak icin paylasmak istedim.imkansiz diye bir sey yok yeter ki Rabbim OL desin, yoktan varediyormaşallah supan allah hayırlı olsun canım tebrık ederım saglıkla sıhatle al bebegını kucagına ınsallah amınn ecmainn
rabbım ol dedıkten sonra hersey olur herzamanumut vardır sızleırın yazıları bızlere umut oluyorAmin ecmain. Sizlere umut olmak icin paylasmak istedim.imkansiz diye bir sey yok yeter ki Rabbim OL desin, yoktan varediyorumut=inanc
allah bınkere razı olsun senden yazıların benı daha cok umutlandırıyor rabbım ne muradın varsa versın evını yuvvanı senlendırıcek kucagını dolduracak saglıklı saıhatlı uzun omurlu evlatlar nasıp eylesın sana ve ısteyen herkeze ınsallah amınn ecmainn
çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimize göstersin o günleri,Fatih Hocayı çağırmana gerek yok bence haberi olsun yeter mutlaka yanına gelir bebeğini seni görür....:)canım kesinlikle haklısın :) hayatımdaki enönemli insanlarından biri :) simdi başka bir dr yapıyor gebelik takibimi :) ama arada onun yanına 6. kata gidiyorum :) kızımı onda doğurmuştum ama bu sefer maddi sebeplerden olmuyordoğum yapayım hemen 3. kata çağıracam oğlumu görsün diye :) 30 hafta bitti canım :) hersey yolunda şükür :) darısı sana :)
canımmmmm süper haber :) bir mucize bebek dahaaaaaa :) allahım inşallah önce kese ve pıtpıtları sonrada kucağına almayı nasip etsin :)
Canım hiç bilmiyorum kiCanım mesela 1.deneme farklı yerde olsada 2 . Deneme hep daha ucuz mu olur
Ya canım biliyor musun. Sanki sadece nick lerimiz farklı gibiTsk ederm cnm dualarim sizlerle insallahh bu duyguyu sizler de tadarsiniz. 2 asilama 1 tup denemem var hemen hemen 4 yil oldu cok ugrastik. Bende pco esimde hiz sorunu vardi. Aylardir selenyum dhea kullaniyorum.esim proxeed plus cinko d vitamini cok kullandi.tabi biz bunlari asilamalardan ve tupten sonra kullanmaya basladik yaklasik 6-7 sydir kullaniyoz.subatta tupe karar vermisken Allah a sukur oldu. Dualarim sizinle, siz de dualarinizi eksik etmeyin
Canım sordun mu bölünmelerini? Sayı çok güzel bence.Şimdi ulaştım canım.. 14 tanesi döllendi onlar suan uyuyor dedi.. Belli saatleri varmış çözmek için oda yarınmış. YArın çözüp durumlarına bakacaklarmış. Eger çarşamba olursa yarın, perşembe olursa çarşamba arayıp haber vereceklermiş.. Biimiyorum canım biraz korkuyorum nedense..
Canım sordun mu bölünmelerini? Sayı çok güzel bence.
Benim şuan 4-5-6'ya bölünmüşler dedi. İnşallah devam eder böyle.canım bölünme ile ilgili bişi söylemediler yarın belli olacakmışAma onunda haberini transferden 1 gün önce vereceklermiş.
Artık benim veletler allah'a emanet canımm gözetemiyorum
Benim şuan 4-5-6'ya bölünmüşler dedi. İnşallah devam eder böyle.
Valla gayet kaliteli duruyorlar canım.. İnşallahhh güzel olur yarında ve öbür günde :)
İnşallah canım ya sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bunu yaşamayan anlayamaz sanırım. Ofisten bir arkadaşım 2 ay önce evlendi. Hamileymiş. Bakıyorum herkes ne kadar kolay kalıyor.
maşallah canim Rabbim saglikli hayirli evlatlardan nasip etsin ins dualarinda bizleri de unutma emiiiiEvt gercekten bir mucize Rabbimin mukafati. Doktirlar asilamayla bile olmaz derken Rabbim dogal yollarla nasip etti. Allah buyuktur hicbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ve booll booolll dua edelim birbirimuze .dileklerin icin tsk edrim ins sizin de mutlulugunuzu beraber yasariz
Aynen canım bazılarına nasip oluyor işte hemencecik.. Bizim de arkadaş kasımda evlendi kız 35 yaşında.. Ama ikizlere hamileymişİnşallah canım ya sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bunu yaşamayan anlayamaz sanırım. Ofisten bir arkadaşım 2 ay önce evlendi. Hamileymiş. Bakıyorum herkes ne kadar kolay kalıyor.
İnşallah canım ya sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bunu yaşamayan anlayamaz sanırım. Ofisten bir arkadaşım 2 ay önce evlendi. Hamileymiş. Bakıyorum herkes ne kadar kolay kalıyor.
sebep: rezerv azlığıcanım sen mesaj yaz güncel durumunu topiğe ben güncelleyeceğim sizler yapamazsınız.
Bazı merkezler 3.gün embriyosu transfer ediyoruz derler taaa en başta ve öylede yaparlar...
3.gün embriyo transferinde gebelik sonuçlarına göre 5.gün embriyolarından pek fazla farkı yok..
tek fark 5.güne kadar labaratuvar şartlarında iyi kalite olarak yaşamış embriyo doğal olan anne rahminde de tutunma şansı çoktur diye yorumlanır...
güzel 3. ya da 5.gün embriyolarına rağmen gebelik oluşmayabiliyor.Bu da genetiği bilinmeyen embriyo ve rahimdeki kusurlardan kaynaklıdır..
Son tedavimde tüm ileri teknikler uygulandı ve blast olan 6 embriyom donduruldu bunlardan biyopsi alındı ve 2 tanesini öncelikli olarak aCGH yani tam kromozom taramasına yolladık şahane görünen 5.gün 2 tane embriyodan biri normal diğeri anormalmiş bir çok kromozomunda sorun var..transfer edilse tutmayacaktı ve her şey şahaneyken neden tutmadı diyecektim genetiğine baktırmasaydım...
Bu işler önce nasip işi canım..
Her şey güzel gidiyor içini ferah tut...
Embriyolar güzel durumda, dileyelim genetikleride öyle olsun ve sıkıca tutunsunlar annelerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?