2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
2 tedavi transfer fakat kimyasal gebelik
3 tedavi transfer fakat kanama ile 6. haftalıkta düşük
4 tedavi Allahıma emanet
canım inşallah bu sefer sağlıkla olacak :) hayırlı olsun tedavinnnnnn :)

canım hayırlı olsun :) kat kat artar değerin inşallahhhh :)

canım bence kafana takılan merkezlerle git yüzyüze konuş :) drdan merkezden elektrik almanda önemli :)

canım sağlıkla ilerlesin embriyolarınnnnn :) veeee sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh :)

canımmmmm çok güzel maşallahh :) embriyoların ne güzel ilerliyor :) inşallah göbüşünde de böyle güzel ilerler ve sana tutunsunlar :)

canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız :) allahımdan hep hayırlısını dile iste canımm :)
çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimize göstersin o günleri,Fatih Hocayı çağırmana gerek yok bence haberi olsun yeter mutlaka yanına gelir bebeğini seni görür....:)
canım zaten o evine geleceğim dedi bebeği görmeye :)

Ya canım biliyor musun. Sanki sadece nick lerimiz farklı gibi sanki tutup beni anlatmışsın. Ikimize de hemen hemen aynı zamanda gelmiş mucizelerimiz :) Allah'ım korusun onları......
Ciddi misin ayni donem miyiz devremsin o zaman Rabbim herkese kismet etsin bu guzrl duyguyu ve bizim bebisleri de bagislasin Allahim

Kizlar selammm
3. Gun embriyosu transferin 9. Gunu idrar testi negatif.Acaba olsaydi cikar miydi

Ciddi misin ayni donem miyiz devremsin o zaman Rabbim herkese kismet etsin bu guzrl duyguyu ve bizim bebisleri de bagislasin Allahim
aynen canım devre sayılırız. cumartesi bebişi gördük , kalbini de dinledik, 6+4 dedi dr. rabbim kucağımıza alıp da dinletmeyi nasip etsin inş:)

Kizlar selammm
3. Gun embriyosu transferin 9. Gunu idrar testi negatif.Acaba olsaydi cikar miydi

Canım benim 8. gün çıkmadı 9. gün hayalet ötesi bir çizgi vardı hatta görebilmek için ışığa tutmak gerekiyodu
Herkeste çıkmayabilir... Ultrasonda gebelik görüldüğü halde idrarda çıkmayan tanıyorum ben

Ya masaallah suphanaallah Rabbim buyuk iste buyuklugunu nasil gosteriyor bize cok sukur cok mutlu oldum 0hatu0 senin de mucizene cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar

Ayy kızlar sizin adınıza çooooookkk sevindimmmm.. Kendimi de tokiden kura çekilişinde gibi hissediyorum . İnşallah ben de tüp normal bi şekilde çocuk sahibi olurum.. Saatlerdir mutfakta kür yapıyorum çılgın mucit gibi

Cnm cikanda var cikmayanda idrarda negatif olup kanda pozitif olan cok uzme kendini ve bebegini insallah pizitiftir

İnsallah kizlarr
flyingmom hayalet cizgi dediginde renk varmiydi yoksa renksiz sadece cizginin yeri belli sekilde miydi
Bide buna istinaden kan testi mezaman verdin ve kac cikmisti :)

arkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm

arkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm
Tatlım dün bu saatte bende aynı durumda idim sabah kadar gözüme uyku girmedi ama İnan mutluluğu o kadar güzel ki her şeye değer inşşş güzel haberlerin olur

CNm idrarda kesinlikle bakma çııııkmııııyorrrrrrr çıkmıyor gününü bekle kan testini ettir tatlım hakkında hayırlısı olsun
Sonucun guzel cikmis hayirli olsun simdi gordumm :)
Sen yapmis miydin evde test?bu kacincu gin sonucu
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Tatlım dün bu saatte bende aynı durumda idim sabah kadar gözüme uyku girmedi ama İnan mutluluğu o kadar güzel ki her şeye değer inşşş güzel haberlerin olur
Sonucun pozitif mi? Ah canim benim ya cok sukur ve masaallah me kadar da stres yapmistin Saglikla devam etsein ins

evet:) inşallah güzel haberlerini alırız.teşekkür ederim canım beni aydınlattığın için.

inşallah olumlu sonuc alırsın canım ben bugun doktorumu beklerken 2 pozıtıf haberı duydum cok mutlu oldum.inşsllah sende onlar gıbı mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…