canım inşallah bu sefer sağlıkla olacak :) hayırlı olsun tedavinnnnnn :)Kızlar Allah kısmet ederse bu ay ki adetim ile tekrar tedaviye başlıyorum
1 tedavi transfer iptal
2 tedavi transfer fakat kimyasal gebelik
3 tedavi transfer fakat kanama ile 6. haftalıkta düşük
4 tedavi Allahıma emanet
canım hayırlı olsun :) kat kat artar değerin inşallahhhh :)231 CNm
Kızlar son sorum ( sanki doktorum programındayım) her gün başka sorum oluyor ama ne yapayım tek burası var bu konuları konuşabildiğim...
Şimdi 2. Tedavi için yer bakıyorum acıbadem kadıköy ya da bahceci fulya.. Bahceci daha agırlıkta kafamda ama netleştiremedim.. Ne yapmalı sizce?
10 tanesi işleme alınmış. 9'u döllenmiş. 9'unun da durumları iyimiş. Blast embriyo koyacak perşembe günü sabah 08:30 transferim var. Dua eder misiniz benim için bol bol. Şuan için gelişimlerinin iyi olduğunu, merak edilecek bir şey olmadığını söyledi embriyolog. Sabah tok karna, idrara sıkışık jeli sürmeden gideceğim. 2 tane transfer edecek.
canımmmmm çok güzel maşallahh :) embriyoların ne güzel ilerliyor :) inşallah göbüşünde de böyle güzel ilerler ve sana tutunsunlar :)selam arkadaşlar .... perşembe yumurtalarım toplanmıştı...5 tane olgun yumurta topladı doktor....dün konuştum doktorumla 4 tanesi iyi gidiyor dedi .... bu akşam 20:30 da arayacağım doktorumu döllenen 4 tanesi hakkında bilgi verecek .... ve inşallah yarın yani 5. gün transferini yapacak ..... çok heyecanlıyım ....
canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız :) allahımdan hep hayırlısını dile iste canımm :)kızlar nasılsınız kocaman opuyorum hepınızı hersey cok guzel olsun hepımız ıcın ınsallah bende heyecanla yarını beklıyorum cumertesıden bugune 3 gunde toplamda 900 doz ıgne yaptım umarum yumuoslar yarına gelısmıs olurlar yoksa yarın tedavım ıptal duvayla heyacanla korkuyla yarını beklıyorum
canım zaten o evine geleceğim dedi bebeği görmeye :)çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimize göstersin o günleri,Fatih Hocayı çağırmana gerek yok bence haberi olsun yeter mutlaka yanına gelir bebeğini seni görür....:)
Ciddi misin ayni donem miyizYa canım biliyor musun. Sanki sadece nick lerimiz farklı gibisanki tutup beni anlatmışsın. Ikimize de hemen hemen aynı zamanda gelmiş mucizelerimiz :) Allah'ım korusun onları......
Cnm cikanda var cikmayanda idrarda negatif olup kanda pozitif olan cok uzme kendini ve bebegini insallah pizitiftirKizlar selammm
3. Gun embriyosu transferin 9. Gunu idrar testi negatif.Acaba olsaydi cikar miydi
aynen canım devre sayılırız. cumartesi bebişi gördük , kalbini de dinledik, 6+4 dedi dr. rabbim kucağımıza alıp da dinletmeyi nasip etsin inş:)Ciddi misin ayni donem miyizdevremsin o zaman Rabbim herkese kismet etsin bu guzrl duyguyu ve bizim bebisleri de bagislasin Allahim
Kizlar selammm
3. Gun embriyosu transferin 9. Gunu idrar testi negatif.Acaba olsaydi cikar miydi
Ya masaallah suphanaallah Rabbim buyuk iste buyuklugunu nasil gosteriyor bize cok sukur cok mutlu oldumEvt gercekten bir mucize Rabbimin mukafati. Doktirlar asilamayla bile olmaz derken Rabbim dogal yollarla nasip etti. Allah buyuktur hicbir zaman umudunuzu kaybetmeyin ve booll booolll dua edelim birbirimuze .dileklerin icin tsk edrim ins sizin de mutlulugunuzu beraber yasariz
Ayy kızlar sizin adınıza çooooookkk sevindimmmm.. Kendimi de tokiden kura çekilişinde gibi hissediyorum . İnşallah ben de tüp normal bi şekilde çocuk sahibi olurum.. Saatlerdir mutfakta kür yapıyorum çılgın mucit gibiCiddi misin ayni donem miyizdevremsin o zaman Rabbim herkese kismet etsin bu guzrl duyguyu ve bizim bebisleri de bagislasin Allahim
Cnm cikanda var cikmayanda idrarda negatif olup kanda pozitif olan cok uzme kendini ve bebegini insallah pizitiftir
İnsallah kizlarrCanım benim 8. gün çıkmadı 9. gün hayalet ötesi bir çizgi vardı hatta görebilmek için ışığa tutmak gerekiyodu
Herkeste çıkmayabilir... Ultrasonda gebelik görüldüğü halde idrarda çıkmayan tanıyorum ben
CNm idrarda kesinlikle bakma çııııkmııııyorrrrrrr çıkmıyor gününü bekle kan testini ettir tatlım hakkında hayırlısı olsunKizlar selammm
Tatlım dün bu saatte bende aynı durumda idim sabah kadar gözüme uyku girmedi ama İnan mutluluğu o kadar güzel ki her şeye değer inşşş güzel haberlerin olurarkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm
Sonucun guzel cikmis hayirli olsun simdi gordumm :)CNm idrarda kesinlikle bakma çııııkmııııyorrrrrrr çıkmıyor gününü bekle kan testini ettir tatlım hakkında hayırlısı olsun
Sonucun pozitif mi?Tatlım dün bu saatte bende aynı durumda idim sabah kadar gözüme uyku girmedi ama İnan mutluluğu o kadar güzel ki her şeye değer inşşş güzel haberlerin olur
Benimde perşembe test günüm aynı durumdayız.napıcamı bilmiyorumarkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm
inşallah olumlu sonuc alırsın canım ben bugun doktorumu beklerken 2 pozıtıf haberı duydum cok mutlu oldum.inşsllah sende onlar gıbı mutlu olursunarkadaşlarrrrr çarşamba tahlilim var ama herkes gibi bende son zamanlarda endişeye düştüm hiçbişey hissetmiyorum sanırım normal olan buuu ama nedense korkuyorumm
sende inşallah pozıtıf sonuc alırsın.bızlere umut olursun....Benimde perşembe test günüm aynı durumdayız.napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?