2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin canım Amin Rabbim den umut kesilmez
biz duamızı edelim Rabbim hayırlısıyla verir elbet
Dualarınada Allah bin kere Razı olsun . Allah ım duası kabul olan kullarından eylesin hepimizi
iğneyide bana dr demişti 9 ay boyunca hergün vurulacaksın diye
hatta kafama takıldı fazla sulanınca sıkıntı olurmu dogru mu verdi ayy ne oldu diye diye yedim kendimi
az mı geldi diye de aynı şekilde. durumumun ne oldugunu bilmiyom sadece pıhtılaşma varmış bu kdr bildiğim
bahsettiğim dr a henüz soramadım onunla düşük yaparken konuştugumuz için aklıma bu sorular bile gelmedi
gittiğim zaman soracagım ama bunun aslı nedir diye...
görüşürüz canım

Sagol canim.iyiyim ben elhamdulillah...toparlanma surecindeyim.adetim şaştı iyice..40 gunde bir oluyorum iki aydir.ilkay tüp tedavisindendir dedim ama bu ay da boyle oldu..ilk 4 5 gun damla damlageldi..bi decamur gibi simsiyah afedersin..endiseleniyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum..

mybaby24 yeteeeeer computertchr E egunal @kafunder @RENK11 yokhe @phala ve ismini yazamadigimmm canlarimmmm...ozlenildinizzzz...dilerim hepiniz saglikli ve iyisinizdirrrr...
Canım hoşgeldin maşallah meleğine ve sana rabbim kucagında sevdirsin inş sağlıkla sıhatle bi ömür boyuiyiz canım seni sormalı nasıl gidiyor hamişlik bebişin nasıl inş iyidir kız mı? Erkek mi? Kuzucuğun adı belli mi? Amma sordum he yormadan cevap la şekerim

Rabbim sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin canım

canım sen yinede ihmal etme git doktora
benimde bikaç kez öyle önce 3 4 gün çamur gibi leke gelip sonra reglimin söküldüğü oluyordu
bende korktum senin gibi ama doktora da gittim tahlil vs yapıldı bişey yoktu şükür
en azından seninde aklın rahat eder soru işareti olmasın

İyiyim kuzum sen nasılsın

bende iyiyim canım görünce seni bi hal hatır sorayım dedim
artık yaz gelsin istiyorum kış beni iyice bunalttı yaaaaa
canım hiçbişey yapmak istemiyorrrrr

Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin

Canim benim..rabbim sabir versin..cok zor yasadigin ama imtihan iste..sabretmek duser bize..tedaviyle mi hamile kalmistin canim..

Rabbim sabır versin...

Canım benim yaaa şu an şok geçiriyorum inan. .daha geçen gün aklımdan geçtin naptı ki hiç yazmıyor artık diye. .Allahım sabır versin sana eşine sağlık güç kuvvet versin canım. .çok üzüldüm çok ;(

mybaby24 samsunda doktorun kim?

canım tüp bebeği izmirde özlede yaptırmıştım
samsunda da aşılama için omü ye davut güvene gittim
düşük yaptıgım gün kapısını çaldıgım dr Tolga beydi
ve o gün bizimle öyle güzel ilgilendiki, dedim sonunda aradıgım dr u buldum
bundan sonra medicanada Tolga Şişli ile görüşeceğim canım
ilaç tedavisi uygulayacakmış bi şansımı denemek istiyorum
inşallah vesilemiz olur. olmazsada yine tüp bebeğe başlarım tabi onuda istanbulda istiyorum
sen samsunda mı yaşıyorsun canım? sen nereye gidiyorsun ?

Allah ım sabır versin..

Cnm ben seni hatirladim hatirlmaz olurmuyum.cnm yazini okudum icim yqndi gercekten cnm acin cok buyuk dayanma gucu versin mevlam sana ve esine.alah acini hafifletsin ..

mybaby24 samsunda doktorun kim?

ayy sen hamilesinnnn ben onu görmemişim canımm
Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucagına almayı nasip etsin Maşallah
gebelik olunca tabi dr bulmak biraz daha hassas bi konu
ben Tolga beyin yaklaşımından ve umut verici konuşmasından çok mutlu oldum
pozitif düşünce inşallah pozitif sonuçlar dogurur diyorum
ama tabi gebelik takibi bambaşka bişey canım. gebelik takıbinde nasıl bi dr inan fikrim yok

Canım BENİM ne diyeyim bilemedim nefesim kesildi okurken ALLAH sabır VERSİN

evet samsunda yasiyorum.benim doktorum ercan demir.5 seneye yakindir hastasiyim.sayisiz tedavi yasadik.onun vesilesiyle ankarada tup bebek denedik ilk denemede tuttu cok sukur.tolga beyi biliyorum evet.iyi oldugunu soyluyorlar.ama tup falan deneyeceksen samsunda deneme.ben o hatayi yaptim bir kez.transfer asamasina bile gelemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…