Hayırlı CUMALAR
Cumamiz mubarek olsun...
hayirli cumalar oncelukleöncelikle canimmm...bu cuma gunu yuzu suyu hurmetine Rabbim.dualarimiz kabul etsinn..canim benim de pihtilasma sorunum var ama mtfrh ler heterozigot..hergun igne yapuorum 0.4 cleaxn ve coraspun iciyorum. Dr um uc ay btince kesti aslinda gerek yok dio ama benm icim rahat etmio die hareketlrrini hissedene kadar hergun sonra iki gu de bir yap die anlastik:).saolsun kirmiyo beni..canim dr lar vesile Rabbim ol dicek insaallah..sen elinden geleni yapiosun dua ediosun baska hise gelmio elden..Rabbim verecek yine..bebisine cok uzuldum inann..Rabbim bir daha nasip eder hayirlisiyla insaallah..hep seninle kalir..hamile kalabiliyo olman cok guzel..rahim ogrendi hamile kalmayi artik daha kolay olur Allahin izniyle..bugun sultanahmet tarafina gidicem dua edicem hepinize..opuyorum cok kuzummm...
İyiyim kuzum sen nasılsınhayırlı cumalarnasılsınız kızlar ?
Saollll canimmm benim Allah razi olsunnn..darisi sana olsun en kisa ve hayirli zamanda insaallahhh..esimin mmorfolojisi
% 1 di canim..sayi ve hizda sorun yoktu ama bilmedigimiz bise daha varmis..ozellikle benim gibi sureklu dusuk yapan ya da tup bebegi tutmayanlar icin cok onemli olan Sperm dna hasari..esimin dna hasari % 31 di..dr u bu bauagi yuksek bi deger ama iki aylik tedaviniz var sakin tup bebek denemeyin dedi..ve iki ayin ssonunda dna hasari Raabimin izniyle % 13 e geriledi..zaten olmasi gereken de % 15 ve alti imis..ve biz ikinci ay dolmadan mutlu haberi aldik..kizlar esinizde ise sorun bi de bu dr u deneyin ne olur Rabbim vesile kilar belki...
canım merhaba doktorun adını yazdın mı bilmiyorum geriye dönük pek okuyamadım bizimde morfoloji sorunumuz var doktorun ismini öğrenebilir miyim
Canım hoşgeldin maşallah meleğine ve sana rabbim kucagında sevdirsin inş sağlıkla sıhatle bi ömür boyu
Rabbim sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin canımKizlaaarrr pozitif aldim bugun .@RENK11 canim yazmis sagolsun.çok sevindim Çok .erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyo şu 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
Sagol canim.iyiyim ben elhamdulillah...toparlanma surecindeyim.adetim şaştı iyice..40 gunde bir oluyorum iki aydir.ilkay tüp tedavisindendir dedim ama bu ay da boyle oldu..ilk 4 5 gun damla damlageldi..bi decamur gibi simsiyah afedersin..endiseleniyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum..
İyiyim kuzum sen nasılsın
Rabbim sabır versin...Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
mybaby24 samsunda doktorun kim?
Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
Cnm ben seni hatirladim hatirlmaz olurmuyum.cnm yazini okudum icim yqndi gercekten cnm acin cok buyuk dayanma gucu versin mevlam sana ve esine.alah acini hafifletsin ..Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
mybaby24 samsunda doktorun kim?
Canım BENİM ne diyeyim bilemedim nefesim kesildi okurken ALLAH sabır VERSİNBeni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
evet samsunda yasiyorum.benim doktorum ercan demir.5 seneye yakindir hastasiyim.sayisiz tedavi yasadik.onun vesilesiyle ankarada tup bebek denedik ilk denemede tuttu cok sukur.tolga beyi biliyorum evet.iyi oldugunu soyluyorlar.ama tup falan deneyeceksen samsunda deneme.ben o hatayi yaptim bir kez.transfer asamasina bile gelemedik.ayy sen hamilesinnnnben onu görmemişim canımm
Rabbim sağlıkla ve vaktiyle kucagına almayı nasip etsin Maşallah
gebelik olunca tabi dr bulmak biraz daha hassas bi konu
ben Tolga beyin yaklaşımından ve umut verici konuşmasından çok mutlu oldum
pozitif düşünce inşallah pozitif sonuçlar dogurur diyorum
ama tabi gebelik takibi bambaşka bişey canım. gebelik takıbinde nasıl bi dr inan fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?