evet samsunda yasiyorum.benim doktorum ercan demir.5 seneye yakindir hastasiyim.sayisiz tedavi yasadik.onun vesilesiyle ankarada tup bebek denedik ilk denemede tuttu cok sukur.tolga beyi biliyorum evet.iyi oldugunu soyluyorlar.ama tup falan deneyeceksen samsunda deneme.ben o hatayi yaptim bir kez.transfer asamasina bile gelemedik.
tesekkur ederimcanım bende samsunda düşünmediğim için zaten ilk tüp bebek için izmire gitmiştim
orda da nasip olmayınca, en azından boş boş beklemeyim aşılama deneyim dedim ünivrsiteye gittim
tedavi için bende şehir dışı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ama
Ercan Demir i de araştırıcam canım sağol hiç duymamıştım ismini
Rabbim sana bebişine sağlık versin 9 ay şahane geçsin inşallah
Hadi gözün aydınÇok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.
Saol canimCanım BENİM ne diyeyim bilemedim nefesim kesildi okurken ALLAH sabır VERSİN
CanımmmmmBeni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
:-( Rabbim sabır versin canim. Çok üzüldüm. İcim cız etti okuyunca :-(Beni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
Hava basincini az verince kaldiramadi dendi yukseltincede cigerleri kanadi o kanamayada dayanamadi yavrumun vucudu kuveze girmeyen.bebek cok az gunumuzde bizde buna guvenerek saglikla cikcak diye bekliyoduk pazartesi gittigimde oyle hareketliydiki elini bezinin icine koymuslardi tupunu cekip agzindan cikariyor diye sali gittim uyutmuslar cigerleri kaniyo dite gozleri yari acik bana bakiyodu baktigim o oldu sonrasinda kalbi dayanmadi kanamaya iki kez durdu calistirdilar aksama kadar mucadele etti ama aksam ezanla bitti birakti beni gitti melek arkadaslarinin yaninaCanımmmmmo kadar üzüldüm ki okuyunca, başınız sağolasun:'( rabbim önce size sağlık versin ardından inş sağlıklı bebişler nasip etsin. Kaybetme nedenini açıkladılar mı? Arkadaşımın kızı da aynı sebeple kuvözde yattı 1 hafta çıktı çünkü.
Canım BENİM YAŞADIĞIN çok ZOR anlamaya çalışıyorum (mümkün değil BİLİYORUM) ama SENİN yazdıkların bile bana beni anlatıyor canım ALLAHIM sabır versin düşünme bu yasananlari unutmak mümkün değil ana alışmaya çalış inş inş RABBİM sağlıkla kucaklayacagin bir EVLAT versin ki açın hafifledi ve UNUTMA evladın seni cennette bekliyor inş sana çennet kapılarını AÇSINHava basincini az verince kaldiramadi dendi yukseltincede cigerleri kanadi o kanamayada dayanamadi yavrumun vucudu kuveze girmeyen.bebek cok az gunumuzde bizde buna guvenerek saglikla cikcak diye bekliyoduk pazartesi gittigimde oyle hareketliydiki elini bezinin icine koymuslardi tupunu cekip agzindan cikariyor diye sali gittim uyutmuslar cigerleri kaniyo dite gozleri yari acik bana bakiyodu baktigim o oldu sonrasinda kalbi dayanmadi kanamaya iki kez durdu calistirdilar aksama kadar mucadele etti ama aksam ezanla bitti birakti beni gitti melek arkadaslarinin yanina
Evet cennette bizi bekliyo zaten oyle guzel bir yere defnedildiki adi gul bahcesi ve hep bebekler var arkadasi cok onlarla oynuyodur hz davut as bebekleri anne babalari gelene kadar bakarmis Allah bize dokuzgun iki dk olsada gormeyi nasip etti insallah cennette hic ayirmicakCanım BENİM YAŞADIĞIN çok ZOR anlamaya çalışıyorum (mümkün değil BİLİYORUM) ama SENİN yazdıkların bile bana beni anlatıyor canım ALLAHIM sabır versin düşünme bu yasananlari unutmak mümkün değil ana alışmaya çalış inş inş RABBİM sağlıkla kucaklayacagin bir EVLAT versin ki açın hafifledi ve UNUTMA evladın seni cennette bekliyor inş sana çennet kapılarını AÇSIN
Amin canım Rabbim cennetinde buluştursun inş nurlarla uyusunEvet cennette bizi bekliyo zaten oyle guzel bir yere defnedildiki adi gul bahcesi ve hep bebekler var arkadasi cok onlarla oynuyodur hz davut as bebekleri anne babalari gelene kadar bakarmis Allah bize dokuzgun iki dk olsada gormeyi nasip etti insallah cennette hic ayirmicak
Amin canım çok üzüldüm Rabbim sabrınızı versin inşallah acını hafifletsin çok çok üzgünüm :-( Herşey bizler için en kısa zamanda imtihaninız bitsin inşallah hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin Rabbim seni üzmek istemiyorum ama doğum esnasında oksijensiz kalmış olabilir mi? Doğumda uyanık mıydın?Evet cennette bizi bekliyo zaten oyle guzel bir yere defnedildiki adi gul bahcesi ve hep bebekler var arkadasi cok onlarla oynuyodur hz davut as bebekleri anne babalari gelene kadar bakarmis Allah bize dokuzgun iki dk olsada gormeyi nasip etti insallah cennette hic ayirmicak
Normal dogum yaptirdilar canim hic bir sorun gorunmuyodu bebekte o yuzden sezeryani yapmadilar 20saat sanci cektim ama dogum kolay oldu ilk dogumum.okadar doktor konturolindeydim gebelik zehirlenmesi nedeniyle iki aydir hastanedeydim hic bisey dusunemiyorum doguma kadar sorun yokken dogdu solunum zorlugu cekiyo dendi hastanede kuvezde yer yoktu ta avcilara gonderdiler 40dk yol gitti yavrum ne dusuncem ne yapcam bilemedim ama kcama bile alamadim elim wline bile dokunamadi inanki xok acirabbim kimaeye yasatmasinAmin canım çok üzüldüm Rabbim sabrınızı versin inşallah acını hafifletsin çok çok üzgünüm :-( Herşey bizler için en kısa zamanda imtihaninız bitsin inşallah hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin Rabbim seni üzmek istemiyorum ama doğum esnasında oksijensiz kalmış olabilir mi? Doğumda uyanık mıydın?
Ah canım benim Rabbim yardımcın olsun bir daha yasatmasın ne desem boş biliyorum ancak ne kadar cabalasak çabalayalım kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz kaybın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum seni de çok iyi anlıyorumNormal dogum yaptirdilar canim hic bir sorun gorunmuyodu bebekte o yuzden sezeryani yapmadilar 20saat sanci cektim ama dogum kolay oldu ilk dogumum.okadar doktor konturolindeydim gebelik zehirlenmesi nedeniyle iki aydir hastanedeydim hic bisey dusunemiyorum doguma kadar sorun yokken dogdu solunum zorlugu cekiyo dendi hastanede kuvezde yer yoktu ta avcilara gonderdiler 40dk yol gitti yavrum ne dusuncem ne yapcam bilemedim ama kcama bile alamadim elim wline bile dokunamadi inanki xok acirabbim kimaeye yasatmasin
cennette bekleyen sana ait bir melek. Rabbim acını dindirsin daha çok bebekler alırsın kucağına inşallahNormal dogum yaptirdilar canim hic bir sorun gorunmuyodu bebekte o yuzden sezeryani yapmadilar 20saat sanci cektim ama dogum kolay oldu ilk dogumum.okadar doktor konturolindeydim gebelik zehirlenmesi nedeniyle iki aydir hastanedeydim hic bisey dusunemiyorum doguma kadar sorun yokken dogdu solunum zorlugu cekiyo dendi hastanede kuvezde yer yoktu ta avcilara gonderdiler 40dk yol gitti yavrum ne dusuncem ne yapcam bilemedim ama kcama bile alamadim elim wline bile dokunamadi inanki xok acirabbim kimaeye yasatmasin
İnsallah canim insallahcennette bekleyen sana ait bir melek. Rabbim acını dindirsin daha çok bebekler alırsın kucağına inşallah
maşallah sana ve güzel kızına büyüümüş maşallah yakında okulada başlarDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
maşallah canım anasına benzemiş desene senden başka türlü çıkması beklenemezdiDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?