Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Rabbim sabır versin inşallah tarifsiz acı birdaha yaşatmasın evlat acısıBeni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
Sağlıkla büyüt kızını canımDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Acını yüreğimde hissettim gecenin biri olmuş yeni okudum yaşadıklarını Ağlayarak .çok ama çok zor inan yazacak bir şey bulamadım.rabbim sabır versin arkadaşımHava basincini az verince kaldiramadi dendi yukseltincede cigerleri kanadi o kanamayada dayanamadi yavrumun vucudu kuveze girmeyen.bebek cok az gunumuzde bizde buna guvenerek saglikla cikcak diye bekliyoduk pazartesi gittigimde oyle hareketliydiki elini bezinin icine koymuslardi tupunu cekip agzindan cikariyor diye sali gittim uyutmuslar cigerleri kaniyo dite gozleri yari acik bana bakiyodu baktigim o oldu sonrasinda kalbi dayanmadi kanamaya iki kez durdu calistirdilar aksama kadar mucadele etti ama aksam ezanla bitti birakti beni gitti melek arkadaslarinin yanina
Canim cok uzuldum, icim parcalandi. Allah sabir versin arkadasimBeni hatirlayaniniz varmi bilmem ama uzun zamandir yazamiyorum cunku gebelik zehirlenmesi oldgu icin hastabede yatiyordum iki aydir ayin yedisinde dogdu oglum ama hic bir sorun gorulmeyen bebegim dogduktan sonra solunum zorlugu cekiyo dendi kuveze alindi dokuz gun yasadi sonrada kaybwttim ne dokunabildim bebegime ne koklayabildim karnimda hissettigimle kaldim besigi bos kaldi tekme attigi yerin acisi hala agrirken kucagim bos kaldi rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi duanizda banada yer verin arkadaslar rabbim acimi hafifletsin
Rabbim acınızı hafifletsin... ben okurken acıdı içim seni düşünemedim bile... Rabbim yar ve yardımcın olsunHava basincini az verince kaldiramadi dendi yukseltincede cigerleri kanadi o kanamayada dayanamadi yavrumun vucudu kuveze girmeyen.bebek cok az gunumuzde bizde buna guvenerek saglikla cikcak diye bekliyoduk pazartesi gittigimde oyle hareketliydiki elini bezinin icine koymuslardi tupunu cekip agzindan cikariyor diye sali gittim uyutmuslar cigerleri kaniyo dite gozleri yari acik bana bakiyodu baktigim o oldu sonrasinda kalbi dayanmadi kanamaya iki kez durdu calistirdilar aksama kadar mucadele etti ama aksam ezanla bitti birakti beni gitti melek arkadaslarinin yanina
tatlım, maşallah ikinize deDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğurmuşum
gözünaydın ,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah,bende pozitif aldım kanda çok çok yeni ama;-))Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Hayirlisi olsun cnm, onceden taniyorum seni bu topikte cok sevindim.hayirli ugurlu olsun, saglikla zamaninda kucagina al evladinigözünaydın ,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah,bende pozitif aldım kanda çok çok yeni ama;-))
doktora gideceğim yarın inşallah dua ederseniz sevinirim kızlar.inşallh tedavi başlar ve bu sefer olumlu sonuçlanır...
Şansın bol OLSUN İNŞdoktora gideceğim yarın inşallah dua ederseniz sevinirim kızlar.inşallh tedavi başlar ve bu sefer olumlu sonuçlanır...
Maaşallah anasına da kızma da:) allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Allah anali babali buyutsun:) masallah size. Darisi isteyenlerin basina insallahDoğurdum 13 günlük oldum anca geldim
sakin ol canım Allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuç alırsın transfer çok kolay ve kısa süren bi işlem. Sonrasındada bol bol dinlen ama böyle kaygılarınla kendini boğma bende böyle kendimi yedim bitirdim negatifi gördüm rahatladım :))Uyuyarıyorum düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?