2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Rabbim sabır versin inşallah tarifsiz acı birdaha yaşatmasın evlat acısı

Acını yüreğimde hissettim gecenin biri olmuş yeni okudum yaşadıklarını Ağlayarak .çok ama çok zor inan yazacak bir şey bulamadım.rabbim sabır versin arkadaşım

Canim cok uzuldum, icim parcalandi. Allah sabir versin arkadasim ne diyecegimi bilemiyorum , ...

Rabbim acınızı hafifletsin... ben okurken acıdı içim seni düşünemedim bile... Rabbim yar ve yardımcın olsun
Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğurmuşum
tatlım, maşallah ikinize de Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Maaşallah anasına da kızma da:) allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun inş

Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Allah anali babali buyutsun:) masallah size. Darisi isteyenlerin basina insallah

Merhaba bayanlar benimde cuma günü transfer yapılacak ilk denememiz çok heyecanlıyım Rabbim herkesin yardimcisi olsun

Uyuyarıyorum düşünmekten
sakin ol canım Allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuç alırsın transfer çok kolay ve kısa süren bi işlem. Sonrasındada bol bol dinlen ama böyle kaygılarınla kendini boğma bende böyle kendimi yedim bitirdim negatifi gördüm rahatladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…