2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm bi rahatlaya bilsem ama çok zor söylemek kolay uygulamak zor kafamdan cikaramiyorum çok umutlandik ama korkuyorum boşa çıkacak diye

neredesiniz kızlar
BİSMİLLAHİRRAHMANHİRRAHİM

ALLAHIM ANAMIZI BABAMIZI BİZİ VE TÜM MÜMİNLERİN HESABINI KOLAY KIL YARABBİM,
ALLAHIM DÜNYADADA AHİRETTEDE İYİLİK VE GÜZELLİK VER BİZE.
YARABBİM HER GÜNÜMÜZ BU GÜNÜMÜZDEN DAHA GÜZEL OLSUN. YARABBİM ORDUMUZU VATANIMIZI VE DEVLETİMİZİ , BAYRAGIMIZI DÜŞMANLARA ÇİGNETME !
İÇ DÜŞMANLARDAN, DIŞ DÜŞMANLARDAN SEN KORU YARABBİM.
KIYAMETE KADAR ZÜRRİYETİMİZİ MUBAREK VE İMANLI EYLE,
HAYIRLI DEVLET BEREKETLİ VATAN NASİP ET YARABBİM!
BİZİ VE NESLİMİZİ YALNIZ SANA İBADET EDEN VE YANLİZ SANA HİZMETCİ EYLE YARABBİM!
DİNSİZLERİN HİZMETCİSİ EYLEME BİZİ!

AMİN AMİN AMİN
HAYİRLİ CUMALAR

Amin ,Hayırlı Cumalar

canım ben de bi melek anesi oarak yazdıklarınıı okuyunca kızımı kaybettğim zaman geldi aklıma aslında hiç çıkmıyor ki aklımdan ben de 9 gün 10-15 dk görebilmiştim meeleğimi ( canım allahım yardım etsin ( minik meleklerimize inşallah kavuşacağız rabbimin izni ile ahirette şimdi bir oğlum var yanımda umudunu kaybetme inşallah sağlıkla sen de yavruna kavuşacaksın acın geçmiyor ama biraz olsun hafifliyor konuşmak istersen özelden yazabilirsin

mybaby24 yeteeeeer computertchr E egunal kafunder @RENK11 @yokhe @phala ve ismini yazamadigimmm canlarimmmm...ozlenildinizzzz...dilerim hepiniz saglikli ve iyisinizdirrrr...
canım maşallah kuzuya hamilesinnnnn :) rabbim kucağında sevdirsinnnnn doya doyaaaaa :)

canım okudum yazdıklarını hamile kalabilmen hem de doğal yoldan süperrrrrr :) inşallah en yakın zamannda sağlıklı gebelik nasip eder canım :)

evet canım bende çok sevinmiştim hamile oldugum zaman ama çok kısa sürdü
inşallah rabbim tekrar daimi mutlulukla hayırlısıyla sağlıkla nasip eder
teşekkür ederim iyi dileklerin için

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc bu

Herkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.

gözünaydın canım,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah

GÖZÜN AYDIN CANIM sağlıklı ömrü olsun inş

maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...

maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...

Her firsatta sizler icin dua ediyorum. Tedavi surecini ve stresi iyi bilirim bu yollardan bende gectigim icin. Ama pes etmeden moral bozmadan denemeye devam. Gerekirse agla dok icini rahatla sonra avun ve yeniden topla kendini. Benim psikolojim hep bu moddaydi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…