- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 13
- 43
Amin ,Hayırlı Cumalarneredesiniz kızlar
BİSMİLLAHİRRAHMANHİRRAHİM
ALLAHIM ANAMIZI BABAMIZI BİZİ VE TÜM MÜMİNLERİN HESABINI KOLAY KIL YARABBİM,
ALLAHIM DÜNYADADA AHİRETTEDE İYİLİK VE GÜZELLİK VER BİZE.
YARABBİM HER GÜNÜMÜZ BU GÜNÜMÜZDEN DAHA GÜZEL OLSUN. YARABBİM ORDUMUZU VATANIMIZI VE DEVLETİMİZİ , BAYRAGIMIZI DÜŞMANLARA ÇİGNETME !
İÇ DÜŞMANLARDAN, DIŞ DÜŞMANLARDAN SEN KORU YARABBİM.
KIYAMETE KADAR ZÜRRİYETİMİZİ MUBAREK VE İMANLI EYLE,
HAYIRLI DEVLET BEREKETLİ VATAN NASİP ET YARABBİM!
BİZİ VE NESLİMİZİ YALNIZ SANA İBADET EDEN VE YANLİZ SANA HİZMETCİ EYLE YARABBİM!
DİNSİZLERİN HİZMETCİSİ EYLEME BİZİ!
AMİN AMİN AMİN
HAYİRLİ CUMALAR
canım ben de bi melek anesi oarak yazdıklarınıı okuyunca kızımı kaybettğim zaman geldi aklımaNormal dogum yaptirdilar canim hic bir sorun gorunmuyodu bebekte o yuzden sezeryani yapmadilar 20saat sanci cektim ama dogum kolay oldu ilk dogumum.okadar doktor konturolindeydim gebelik zehirlenmesi nedeniyle iki aydir hastanedeydim hic bisey dusunemiyorum doguma kadar sorun yokken dogdu solunum zorlugu cekiyo dendi hastanede kuvezde yer yoktu ta avcilara gonderdiler 40dk yol gitti yavrum ne dusuncem ne yapcam bilemedim ama kcama bile alamadim elim wline bile dokunamadi inanki xok acirabbim kimaeye yasatmasin
canım maşallah kuzuya hamilesinnnnn :) rabbim kucağında sevdirsinnnnn doya doyaaaaa :)
tekrar tekrar sölücem ya inanki çok sevindim canımmaşallah
soğan kürü bende yapmıştım ama ikinci kez yapmaya cesaretim yok midem bulana bulana içtim soğan yemem normalde düşün ama bebiş için suyunu içtim
bal çörek otu tarçını yeniden deneyebilirim ama
bu arada evet samsundayım canımcım
geçen ay bende hamile kalmıştım doğal oldu hemde, ama düşük oldu
6 yılda ilk kez gebe kalmıştım ama 10 gün içinde öğrendim gitti hemen
burda sizlerle paylaşmaya fırsatım bile olmadışuan söyleyebiliyorum işte!
bizimde morfoloji sıkıntı biraz o yüzden sordum dr u sana
ankarada yakın ama gitmek gelmek vs ahh ahh... bakalım artık
bide bende kan pıhtılaşması çıktı
PAI (5G/4G)
MTHFR A1298C
FXIII (V34L) bu 3ünde heterozigot yazıyor
MTHFR(C677T)
FII Protrombin(G20210A)
FV(G1691A Leiden) bu 3 ünde ise wild type
doktor önemli bi pıhtılaşma değil dedi ama hamile oldugumu öğrendikten sonra clexane verdi 0,2lik
2 güne bir corasprin verdi. kullanıyordum ama işte birden kanamam oldu.nasip değilmiş
şimdi yeni bi dr buldum herşeyden önce kendisi çok motive edici konuşuyor ve iyide bi doktor
tüp bebek dr u değil ama belki banada vesile olur
sonuçlarımızı götürdüm eşimle ikimizin anlattım geçmişdeki tedavilerimi
regl olunca gel dedi şimdi regl olmayı bekliyorum
bu pıhtılaşmayla ilgilide aklımda bi sürü soru işareti var bi hemotologa göstermek istiyorum
işte böyle canımmm...
şimdi yeniden yine umut etmeye devam ediyorum
bol dua ve sabır ile inşallah bizlerde birgün duamızı yaşarken buluruz kendimizi
canım maşallah kuzuya hamilesinnnnn :) rabbim kucağında sevdirsinnnnn doya doyaaaaa :)
canım okudum yazdıklarını hamile kalabilmen hem de doğal yoldan süperrrrrr :) inşallah en yakın zamannda sağlıklı gebelik nasip eder canım :)
gözün aydın canım bebiş geliyorMerhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc buEki Görüntüle 1728361
hayırlı olsun inşallah devamı da gelir...Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc buEki Görüntüle 1728361
selam ben buralardayım;-))bu sayfa neden bu kadar sessiz?neredesiniz kızlar...
gözünaydın canım,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallahHerkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.
GÖZÜN AYDIN CANIM sağlıklı ömrü olsun inşHerkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.
maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...Herkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.
gözünaydın canım,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah
GÖZÜN AYDIN CANIM sağlıklı ömrü olsun inş
maşallah ne güzel.Rabbim bizlere de nasip eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?