2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım hayırlı olsun. Allah her ikisine de anne babasıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.

Canimmm gozunaydinn..Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinnn...mis gibi kokularini bizler icinde cek icine..Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin insallah

bizi bizden baskasi anlamazzz...her firsatta girip bakioz buraya..bizim dostlugumuz birbirimiz gormesek de gervekten de cok farkli..bem hala dua ederken yeteri mybaby i computerteacher i ve diger arkadaslarimi umutmuosam bu dostlugumuzdan ileri geliyor..

çok teşekkürler canım benim, öyle mutluyum ki sizlerden bi cümle duanızı aldıgım için
Rabbim sanada hayırlısıyla vaktiyle kucagına almayı nasip etsin, maşaallah barekallah

Tabii ki canim sizler iin de koklarim. Allahim sizlere nasip etsin kucaginizda sevdirsin inşallah. Sana katiliyorum bizi bizden baskasi anlamaz. Her firsatta bende dua ediyorum. Yazamasam da girip okumaya gayret ediyorum. Hepinize kocaman sevgilerimi gonderiyorum sevgili dostlar

Aminnnn canimm Rabbim tüm bebekleri annelerine bagislasinnnn..Rabbim gonlune annelik dusen her kadina anneligi taddirsin insaallahhh...

çok teşekkürler canım benim, öyle mutluyum ki sizlerden bi cümle duanızı aldıgım için
Rabbim sanada hayırlısıyla vaktiyle kucagına almayı nasip etsin, maşaallah barekallah

Aminnnn kuzummm aminnn...dularimdasinizzz

Allah razı olsun cnm duaların için.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütürsün...

Allah razı olsun cnm duaların için.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütürsün...

aminnn kuzummm amınnn...darısı sizlere olacak inşllah en hayırlı zmaanda ..canımm sağlıcakla kal cancagızı8mm

Kızlar Gülden Den haber yok mu? Nasıllar çok merak ediyorum?

Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Aramiza hosgeldin:) Saglikla, mutlulukla buyusun kizin. Bol sut ve uykulu gunlerin olsun:)

Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedib onlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerkikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar

Canim benim..kötü gunler gecirmissin gercekten..ama lutfen dirayetli ol..Allah varken imkansiz diye bi şey olabilir mi? Haşa...ne insanlar var kesinlikle cocuk sahibi olamazsiniz denilip kac çocuğu olan..biraz zaman ver kendine..bol bol dua edelim...

Hanımlar başka sosyal paylaşım sitesi sayesinde eski üyelerden güzel haberler alıyorum bildiğim 3 anne adayı var :) kendileri açıklasınlar buraya uğruyorlarsa tabii

Hanımlar başka sosyal paylaşım sitesi sayesinde eski üyelerden güzel haberler alıyorum bildiğim 3 anne adayı var :) kendileri açıklasınlar buraya uğruyorlarsa tabii

hoş geldin kız annelik nasıl gidiyor ne güzel haber bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…