Canım hayırlı olsun. Allah her ikisine de anne babasıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.Herkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.
Canım hayırlı olsun. Allah her ikisine de anne babasıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.
Canım hayırlı olsun. Allah her ikisine de anne babasıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin.
Herkese merhaba arkadaslar. Beni hatirlayaniniz olur mu bilmem. BenBen biraz erken olmakla birlikte ikizlerimi dogurdum. 22 gun kadar kuvozde kaldilar. Bugun 49 gunluk oldular. Birbirimize alismaya calisiyoruz. Her zaman dualarimdasiniz. Allahim bu mutlulugu sizlere de tattirsin inşallah. Tedavi esnasinda bu sayfadaki kisilerin cok destegi oldu. Hepinizden Allah razi olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alip bende sizler adina cok mutlu olurum. Allahim dualarinizi kabul ve hakkinizda hayirli eylesin.
Canimmm gozunaydinn..Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinnn...mis gibi kokularini bizler icinde cek icine..Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin insallah
bizi bizden baskasi anlamazzz...her firsatta girip bakioz buraya..bizim dostlugumuz birbirimiz gormesek de gervekten de cok farkli..bem hala dua ederken yeteri mybaby i computerteacher i ve diger arkadaslarimi umutmuosam bu dostlugumuzdan ileri geliyor..
Canimmm gozunaydinn..Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinnn...mis gibi kokularini bizler icinde cek icine..Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin insallah
bizi bizden baskasi anlamazzz...her firsatta girip bakioz buraya..bizim dostlugumuz birbirimiz gormesek de gervekten de cok farkli..bem hala dua ederken yeteri mybaby i computerteacher i ve diger arkadaslarimi umutmuosam bu dostlugumuzdan ileri geliyor..
Tabii ki canim sizler iin de koklarim. Allahim sizlere nasip etsin kucaginizda sevdirsin inşallah. Sana katiliyorum bizi bizden baskasi anlamaz. Her firsatta bende dua ediyorum. Yazamasam da girip okumaya gayret ediyorum. Hepinize kocaman sevgilerimi gonderiyorum sevgili dostlar
çok teşekkürler canım benim, öyle mutluyum ki sizlerden bi cümle duanızı aldıgım için
Rabbim sanada hayırlısıyla vaktiyle kucagına almayı nasip etsin, maşaallah barekallah
Allah razı olsun cnm duaların için.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütürsün...Canimmm gozunaydinn..Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinnn...mis gibi kokularini bizler icinde cek icine..Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin insallah
Allah razı olsun cnm duaların için.inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütürsün...
Aramiza hosgeldin:) Saglikla, mutlulukla buyusun kizin. Bol sut ve uykulu gunlerin olsun:)Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum
Hanımlar başka sosyal paylaşım sitesi sayesinde eski üyelerden güzel haberler alıyorumbildiğim 3 anne adayı var :) kendileri açıklasınlar buraya uğruyorlarsa tabii
Hanımlar başka sosyal paylaşım sitesi sayesinde eski üyelerden güzel haberler alıyorumbildiğim 3 anne adayı var :) kendileri açıklasınlar buraya uğruyorlarsa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?