geçmiş olsun canım senin gibi değil ama başka bir şey yaşadım ben 2006 da ilk tüp bebeği yaptırdığımda oldukça iyi sayıda yumurtamtoplanmıştı sanırım 22 tane didi ama bunların içinde işlem görebilecek olan (olgun ) 2 veya 3 tane idi (uzun zaman oldu unuttum ) ve ilk gün bölünüp sonra bölünmeyi durudu dr konuştuğumuzda ilk önce ilaç fazla gelmiş olabilir derken sonraki zamanlarda sonraki denmelerde aslında bu yaşananı ilaçla ilgisnin olmadığını bu durumun bir milyonda bir kadının başına gelebileceğini ama gücümüz yetince demememizi her ay farklı yumurta üretiğimiz için sağlıklı bir yumrutaya ulaşab,eceğimizi anlatılar neden olduğuna gelince ise TIBBIN AÇIKLAYAMAYACAĞI DURUMLAR VARDIR denildi ve ben o tıbbın açıklayamayacağı durumu yaşayan bir milyon kadından bir tanesiydin (ne kadar şanslıyım değilmi ) 7 denmemizide hep sorunlar oldu ve bir sonuca ulaşamadık elbette seninki ile aynı değil yaşadığım ama sorun ne neden oluyor neyin üstüne gitmek gerekiyor bilmemek çok kötü bir durum acabalarla yaşamakMerhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 4. Denememizi yaptık embiryolar pgt ye ankaraya gitmişti malesef hücresi yokmuş yumurtamin gücü yokmuş bizde anlamadik. Doktorum 500bin hasta tedavi ettim siz ikincisiniz dedibonlar napti die sordugumuzda evine gönderdik dedi çok kötü günler yaşadık ankaradaymis bizim cagremiz bir senedir amerkikadan ankaraya gelmiş bu yöntem. Benden ameliyatla yumurtalarimdan hücre alınıp tekrar tüp bebek yapıp emiryolara enjekte edilecekmis ve fiyati da 50bin miş. Garantiside yok tabi olucak mi olmuycak mi die bu olayları yaşarken gene de eşim ve ordaki hemşire transfer yapalim dedi doktorum gerek görmüyorum ama siz bilirdiniz die transfer yapmıştı ve bugün adet oldum. Bi mucize beklerken şimdide neler neler yasicagimi düşünüyorum benim gibi olan yok dimi arkadaşlar
Saol canım evet sorunu anlamamak bilmemek çok kötü. Sana da geçmiş olsun. Ben de senin gibiyim 500 bin hastadan 2.yim nie denen bilinmiyor. Ve senin doktorunun dediği gibi bize deneyin demediler sizin çagreniz ankarada dediler. Allah yardimcimiz olsun. Hiç gebelim elde edemediniz mi canım ?geçmiş olsun canım senin gibi değil ama başka bir şey yaşadım ben 2006 da ilk tüp bebeği yaptırdığımda oldukça iyi sayıda yumurtamtoplanmıştı sanırım 22 tane didi ama bunların içinde işlem görebilecek olan (olgun ) 2 veya 3 tane idi (uzun zaman oldu unuttum ) ve ilk gün bölünüp sonra bölünmeyi durudu dr konuştuğumuzda ilk önce ilaç fazla gelmiş olabilir derken sonraki zamanlarda sonraki denmelerde aslında bu yaşananı ilaçla ilgisnin olmadığını bu durumun bir milyonda bir kadının başına gelebileceğini ama gücümüz yetince demememizi her ay farklı yumurta üretiğimiz için sağlıklı bir yumrutaya ulaşab,eceğimizi anlatılar neden olduğuna gelince ise TIBBIN AÇIKLAYAMAYACAĞI DURUMLAR VARDIR denildi ve ben o tıbbın açıklayamayacağı durumu yaşayan bir milyon kadından bir tanesiydin (ne kadar şanslıyım değilmi ) 7 denmemizide hep sorunlar oldu ve bir sonuca ulaşamadık elbette seninki ile aynı değil yaşadığım ama sorun ne neden oluyor neyin üstüne gitmek gerekiyor bilmemek çok kötü bir durum acabalarla yaşamak
Yok canım hiç GEBELİK OLMADI ZATEN erkek faktörü de vardı 7 tüp bebek denemesinde 3 DEFA taranfer OLDU 4 defa İPTAL OLDUSaol canım evet sorunu anlamamak bilmemek çok kötü. Sana da geçmiş olsun. Ben de senin gibiyim 500 bin hastadan 2.yim nie denen bilinmiyor. Ve senin doktorunun dediği gibi bize deneyin demediler sizin çagreniz ankarada dediler. Allah yardimcimiz olsun. Hiç gebelim elde edemediniz mi canım ?
Can'ım, Gülden Den haber var mı? Çok merak ediyorum kendisini de kızını daYok canım hiç GEBELİK OLMADI ZATEN erkek faktörü de vardı 7 tüp bebek denemesinde 3 DEFA taranfer OLDU 4 defa İPTAL OLDU
Canım geçen face foto paylaşmıştı yorumlarimizada CEVAP verdi iyi idilerCan'ım, Gülden Den haber var mı? Çok merak ediyorum kendisini de kızını da
Face de adı ne Can'ım? Eklemek isterimCanım geçen face foto paylaşmıştı yorumlarimizada CEVAP verdi iyi idiler
Allahım yaşadıklarımız ne kadar zor ya. Allah yardimcimiz olsun... sen de ben de kimse pes etmesim ama... başa gelen çekilir napalımYok canım hiç GEBELİK OLMADI ZATEN erkek faktörü de vardı 7 tüp bebek denemesinde 3 DEFA taranfer OLDU 4 defa İPTAL OLDU
evet çok zor ama yapacak bir şey yokAllahım yaşadıklarımız ne kadar zor ya. Allah yardimcimiz olsun... sen de ben de kimse pes etmesim ama... başa gelen çekilir napalım
hoş geldin kız annelik nasıl gidiyor ne güzel haber bu böyle
Teşekürler canım Amin inş tadını Çıkart anneligiCanm annelik çok güzel gidiyor Allahıma şükür. Allah isteyen herkese en başta sana nasip etsin inşallah canm
canım benim Allah sabır versin ben daha ikinci tüpe bile cesaret edip başlayamadım seni çok iyi anlıyorum ama 38 geç değil benimle birlikte tedavi olan kadın nerdeyse inan bana 50 yaşındaydı tutundu bebeği doğurmuştur muhtemelen. Ayrıca 11. Denemede hamile kalan biriylede tanıştım. Demem o ki olacak inşallah üzülme. Herkes demiyor mu tamamen aklımdan çıkardım bi baktım hamileyim. Sakin olucaz başka çaremiz yok lütfen üzülme inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğinHerkese iyi geceler. Uzun zaman önce yazmıştım topige. Hatırlayaniniz olmaz muhtemelen. 3.tüp bebek tedavimizi olduk 1 hafta önce sonucumuzu aldık maalesef yine hüsran, yine yıkılan hayaller, solan ümitler, ertelenen düşünceler...
O kadar ümitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Kendime gelemiyorum ağlama krizlerim elim karnımda tutunamadı bebeklerim bıraktılar beni gittiler Allahım sabır ver diyerek deli gibi evde dolaşmalarımBana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc metanet versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 38. Bu yastan sonra bebegim olur mu? Rabbim nasip eder mi bilemiyorum ama tek istedigim "Anne" olabilmek bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Rabbim imkan veriyorsa ihtimal vardır. Pes etmemek lazım. Rabbim hayırlısı ile tez elden anne olmamızı nasip etsin inşAllah
Allah razi olsun canim. InşAllah canım inşAllah Rabbim hepimize nasip etsincanım benim Allah sabır versin ben daha ikinci tüpe bile cesaret edip başlayamadım seni çok iyi anlıyorum ama 38 geç değil benimle birlikte tedavi olan kadın nerdeyse inan bana 50 yaşındaydı tutundu bebeği doğurmuştur muhtemelen. Ayrıca 11. Denemede hamile kalan biriylede tanıştım. Demem o ki olacak inşallah üzülme. Herkes demiyor mu tamamen aklımdan çıkardım bi baktım hamileyim. Sakin olucaz başka çaremiz yok lütfen üzülme inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğin
Allah razi olsun canim. InşAllah canım inşAllah Rabbim hepimize nasip etsinAcımı yasiyorum sessizce... Haşa isyan etmiyorum Rabbime. O bilir hakkimizda en hayirlisini. Rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip eylesin. Duamın kabulünü engelleyen gunahlarım varsa affeyle Allah'ım
Bütün bosluklarini Allah doldursun ömrünün.çok zor bir imtihan bütün kapılar kapanir da Allahın kapısı hazinesi daima açıktır. İnş Rabbim en yakın zamanda nasıp eder size de bize de. Bu cektigin sıkıntılar da ötelerde cennet olarak çıkar karşınıza ins
yeter benimde son tedavim iptal oldu ama iptal olduğundan beri atel basmalarım var bildiğin menopoza giriyorumYok canım hiç GEBELİK OLMADI ZATEN erkek faktörü de vardı 7 tüp bebek denemesinde 3 DEFA taranfer OLDU 4 defa İPTAL OLDU
geçmişolsun vanım canım geçen gün bend eyaşadım sıcak basmalar ter içinde uyanmalar dr gittim rutinler için fsh 15 çıktı ama dr menepoz olması için 25 üstü olmalı dedi yaşınla oratılı olarak normal değer dedi ama biliyorsundur tiroitlerde yapıyor bu tarz sıkıntılarıyeter benimde son tedavim iptal oldu ama iptal olduğundan beri atel basmalarım var bildiğin menopoza giriyorum
terlemiş haalde uyanıyorum valla çok kötüyüm bu halde hala şansım varmı şimdi yola çıkacam memlekete gidince cevabına bakarım
3sene bitti 4ten gün aldım ne geldin ne gittin okadar eksigim ki kim bilîr neguzel kokun war benim guzel en güzel yaram en guzel derdim artik taşlaşti duygularim aglayamiyorum bile aklima bile gelmiyosun artık hayalimde bile yoksun artık sen bna gelmedin bu dunyada ama ben sana gelmeyi çok istyorum sadece o gunu iple çekiyorum cennet annelerin ayaginin altindaymiş ne anne olabildim ne de cennetin anahtari oldum o mertebeye biliyorum ki hc bîr zaman eremiycem ben sadece hayatımın sonuna gelmek için günlerime safak sayıcam ben hep sensz fakir olarak ölücem ..........Bu yazı bir alıntı sadece yıllar farklı benimkisi 12 yıllık özlem ama acı AYNI özlem AYNIHerkese iyi geceler. Uzun zaman önce yazmıştım topige. Hatırlayaniniz olmaz muhtemelen. 3.tüp bebek tedavimizi olduk 1 hafta önce sonucumuzu aldık maalesef yine hüsran, yine yıkılan hayaller, solan ümitler, ertelenen düşünceler...
O kadar ümitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Kendime gelemiyorum ağlama krizlerim elim karnımda tutunamadı bebeklerim bıraktılar beni gittiler Allahım sabır ver diyerek deli gibi evde dolaşmalarımBana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc metanet versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 38. Bu yastan sonra bebegim olur mu? Rabbim nasip eder mi bilemiyorum ama tek istedigim "Anne" olabilmek bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Rabbim imkan veriyorsa ihtimal vardır. Pes etmemek lazım. Rabbim hayırlısı ile tez elden anne olmamızı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?