Nasılsın cnmm.nasıl gidiyor hamilelikKızlarrrr nerelerdesin...günlerdir bakıyorum kimseden ses yok...merak ediyorum sizleri...tedaviler var mı..nasılsınızzz...özledim sizlerle olan ı candan sohbetleri...öpüyorum sizleri kocamannnn
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın..bebişin doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam demi:).Nasılsın cnmm.nasıl gidiyor hamilelik
Bizde iyiyiz çok şükürr.evet doğdu.17 aylik olduk bizzz.Yusuf eren adı.senin bebişin cinsiyeti neeİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın..bebişin doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam demi:).
Bizde iyiyiz çok şükür.evet doğdu 17 aylık oldukça biz.adı Yusuf eren.senin bebişin cinsiyeti neİyiyiz canım çok şükür sen nasılsın..bebişin doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam demi:).
Bizde iyiyiz çok şükür.evet doğdu 17 aylık oldukça biz.adı Yusuf eren.senin bebişin cinsiyeti ne
Slm ballim, hatırladın mı bilmiyorum bi bakayım dedim buraya senin iletini görünce ve hamilelik takvimini görünce çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti nedir ? Nasılsınız ?Kızlarrrr nerelerdesin...günlerdir bakıyorum kimseden ses yok...merak ediyorum sizleri...tedaviler var mı..nasılsınızzz...özledim sizlerle olan ı candan sohbetleri...öpüyorum sizleri kocamannnn
Slm ballim, hatırladın mı bilmiyorum bi bakayım dedim buraya senin iletini görünce ve hamilelik takvimini görünce çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti nedir ? Nasılsınız ?
Maşallah size ... İyiz bizde şükür .. 16 sında 1 yaşına girdi .. Yedir içir uyut oynat emzir 7/24 böyle geçiyor :) sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bunları yaşarsın inşallah .. Bende sana napıyorsnuz analı kızlı dediğimde bunları dersin ..Hatirladim canım tabiii kii:)... amin canım sağ olasın Allah razı olsun...kızım olacak Allah nasip ederse canım.biz iyiyiz canım çok şükür...gün sayıyorum işte.....senın minnoş kızın nasıl büyümüştür artık tam sevmelik olmuştur..
Maşallah size ... İyiz bizde şükür .. 16 sında 1 yaşına girdi .. Yedir içir uyut oynat emzir 7/24 böyle geçiyor :) sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bunları yaşarsın inşallah .. Bende sana napıyorsnuz analı kızlı dediğimde bunları dersin ..
Gülden ne yaptı 4 aylık olmuştur onun kızı da .. İsmi ne ki ?
Bayardır girmiyordum buraya ..
Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda .. Ümitsiz olmayın Kızlarrrr ...
ballım çok sevindim hamile olduğuna yeni gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah az kalmışAmin canım o günleri görmek nasip olur inşaallah..gulden doğumdan sonra hic girmedi galiba kizcesi ile uğraşıyor..ismini yazmıştı doğumdan önce ama unuttum simdi ben..Rabbim burdaki tüm can dostlarımıza nasip etsin..
canım inşallah sağlıkla kucağında severesin minik kuzunu :)Hatirladim canım tabiii kii:)... amin canım sağ olasın Allah razı olsun...kızım olacak Allah nasip ederse canım.biz iyiyiz canım çok şükür...gün sayıyorum işte.....senın minnoş kızın nasıl büyümüştür artık tam sevmelik olmuştur..
canım senin bebikle oğlişim arasında 4 gün varmış sağlıkla büyüsünler inşallah :) fotodaki kızın mı canım :)Maşallah size ... İyiz bizde şükür .. 16 sında 1 yaşına girdi .. Yedir içir uyut oynat emzir 7/24 böyle geçiyor :) sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alıp bunları yaşarsın inşallah .. Bende sana napıyorsnuz analı kızlı dediğimde bunları dersin ..
Gülden ne yaptı 4 aylık olmuştur onun kızı da .. İsmi ne ki ?
Bayardır girmiyordum buraya ..
Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda .. Ümitsiz olmayın Kızlarrrr ...
canım senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun :)ballım çok sevindim hamile olduğuna yeni gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah az kalmış
Selam canım bende tedaviye başladım tekrar bugün ikinci günüm sizler nasılsıncanım inşallah sağlıkla kucağında severesin minik kuzunu :)
canım senin bebikle oğlişim arasında 4 gün varmış sağlıkla büyüsünler inşallah :) fotodaki kızın mı canım :)
canım senin nasıl gidiyor neler yapıyorsun :)
kızları merak ediyorum buraya yazmıyorlar artık arada bakıyorum onları çoooooooook merak ediyorum açıyorum ben de acaba güzel haberler var mıdır diye :)
melindam3535 phala @0hatuo mybaby24 yeteeeeer T tasruk ensu
berceste_ 9ay aklıma nickleri gelmeyenler lütfen kusura bakmasın :)
canım inşallah sağlıkla kucağında severesin minik kuzunu :)
canım senin bebikle oğlişim arasında 4 gün varmış sağlıkla büyüsünler inşallah :) fotodaki kızın mı canım :)
kızları merak ediyorum buraya yazmıyorlar artık arada bakıyorum onları çoooooooook merak ediyorum açıyorum ben de acaba güzel haberler var mıdır diye :)
Selam canımcanım inşallah sağlıkla kucağında severesin minik kuzunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?