İNŞALLAH NE KADAR AKLINDAN ATMAYADA ÇALIŞSAN OLMUYOR OLMUYOR UZAKTA KALSAN OLMUYORslm kızlar bir süredir bebek fikrinden uzak kalma çabası içindeyim bunun için kk yedegelmemeye gayret ediyorum ama uzak kaldığım sadece kk bebek fikri benimle aklımda beynimde ruhumda RABBİM bu yolda tüm dostlarımın yolunu açık etsin inş
Hayırlı olsun canım tedavin.Cok saol canim sende saglikla hayirla kucagina al bebegini darisi tum isteyen anne olmayi bekleyen bizlerin basina olsun insallah
canım adıyla yaşasın inşallahhhh :)senin için çok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin hasretini gidersin inşallah sıkıntısız bir şekilde kavuşursun rabbim yardımcın olsun
çok sağol amin yavuz selim
canım bu öyle bir his ki allahımın kalbimize koyduğu unutmak uzaklaşmak mümkün olmuyor :) allahım yardım etsin mucizene en yakın zamanda kavuştursun :)slm kızlar bir süredir bebek fikrinden uzak kalma çabası içindeyim bunun için kk yedegelmemeye gayret ediyorum ama uzak kaldığım sadece kk bebek fikri benimle aklımda beynimde ruhumda RABBİM bu yolda tüm dostlarımın yolunu açık etsin inş
İNŞALLAH NE KADAR AKLINDAN ATMAYADA ÇALIŞSAN OLMUYOR OLMUYOR UZAKTA KALSAN OLMUYOR
RABBİM HASRETİNİ DİNDİRSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN
HAKLISINIZ KIZLAR UNUTMK MÜMKÜN DEĞİL ALLAH BÜYÜK ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPILACAK HİÇ BİR ŞEY YOKcanım adıyla yaşasın inşallahhhh :)
canım bu öyle bir his ki allahımın kalbimize koyduğu unutmak uzaklaşmak mümkün olmuyor :) allahım yardım etsin mucizene en yakın zamanda kavuştursun :)
Canımmmm seni hep aradım topikler de...çok merak ediyordum...çooooook sevindim..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...en son semra kahraman4 da deneyecektin yanlış hatırlamıyorsam..Rabbim hepimizin kucağında sevdirsin inşaallah...Burdaki kızların yeri bir başka işte...hep aklımdalar..Allahım sen aratmadan nasip eyle ya Rabbim...
AZ KALMIŞ İNŞALLAH KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ GÜNLERDE GELİRcanım benimm peş peşe hamile kalmışız.. bende sana çok sevindimm.. :)) son denememde tuttu ve şükürler olsunki 32. haftaya kadar gelebildim. bende sana en kolayından gönlünce bir doğum diliyorum.. bebişinin cinsiyeti neydi cnm.. çok öpüyorum..
canımmmmmm hayırlı olsun sonu bebikli olsunnnnnn :) ağrı olup olmamasına takılma :)benim her tedavide farklı :) ayyyyyyy inşallah güzellll olacak :) bizi haberdar et canımmmmm :)
canımmmmm hayırlısı olsun :) inşalllah olacak allahım yakın zamanda bebikine kavuştursun :)
canımmmm az kalmış inşallah :) kucağında sevmeye :) allahım zamanında sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin canımmmmm :)
maşallah kuzum sağlıkla ailesiyle büyüsün :) adı ne kuzunun :)
canımmmmmmmmm çoooooooook sevindimmmm :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
allahım en zor anımızda hep yardım eder canım her zorlukta vardır bir kolaylık :) rabbim kolay kılsın tedavini ve sağlıkla bebişine kavuşursun inşallahhhhh :)
oğlum mart 12 de 1 yaşına girdi büyüyor şükür teyzeleri :) inşallah rabbim herkese nasip etsin :)
senin için çok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah
rabbim hayırlısını nasip etsin hasretini gidersin inşallah sıkıntısız bir şekilde kavuşursun rabbim yardımcın olsun
çok sağol amin yavuz selim
canım benimm peş peşe hamile kalmışız.. bende sana çok sevindimm.. :)) son denememde tuttu ve şükürler olsunki 32. haftaya kadar gelebildim. bende sana en kolayından gönlünce bir doğum diliyorum.. bebişinin cinsiyeti neydi cnm.. çok öpüyorum..
Canimmmm tebrik ederimmm...Rabbim sağ salim kucağımuza almayı nasip etsin inşaallah..benim ki kız teyzesi..onca sıkıntıdan sonra gelen minik mucizem
...senin kinin cinsiyeti ne tatlım...
benimkide erkek teyzesi:) çok öpüyoruz kendinize iyi bakın:)
Darısı bize olsun canım.NE kadar çok arkadaşta gebelik takvimi var sağlıkla kucaklayın hepiniz inş
İNŞŞŞŞŞŞŞDarısı bize olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?