2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

slm kızlar bir süredir bebek fikrinden uzak kalma çabası içindeyim bunun için kk yedegelmemeye gayret ediyorum ama uzak kaldığım sadece kk bebek fikri benimle aklımda beynimde ruhumda RABBİM bu yolda tüm dostlarımın yolunu açık etsin inş

İNŞALLAH NE KADAR AKLINDAN ATMAYADA ÇALIŞSAN OLMUYOR OLMUYOR UZAKTA KALSAN OLMUYOR

RABBİM HASRETİNİ DİNDİRSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN

canım adıyla yaşasın inşallahhhh :)

canım bu öyle bir his ki allahımın kalbimize koyduğu unutmak uzaklaşmak mümkün olmuyor :) allahım yardım etsin mucizene en yakın zamanda kavuştursun :)

İNŞALLAH NE KADAR AKLINDAN ATMAYADA ÇALIŞSAN OLMUYOR OLMUYOR UZAKTA KALSAN OLMUYOR

RABBİM HASRETİNİ DİNDİRSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN

canım adıyla yaşasın inşallahhhh :)

canım bu öyle bir his ki allahımın kalbimize koyduğu unutmak uzaklaşmak mümkün olmuyor :) allahım yardım etsin mucizene en yakın zamanda kavuştursun :)
HAKLISINIZ KIZLAR UNUTMK MÜMKÜN DEĞİL ALLAH BÜYÜK ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPILACAK HİÇ BİR ŞEY YOK

canım benimm peş peşe hamile kalmışız.. bende sana çok sevindimm.. :)) son denememde tuttu ve şükürler olsunki 32. haftaya kadar gelebildim. bende sana en kolayından gönlünce bir doğum diliyorum.. bebişinin cinsiyeti neydi cnm.. çok öpüyorum..

AZ KALMIŞ İNŞALLAH KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ GÜNLERDE GELİR

çok sağolun canlarım:)) bende sizin için çok sevinmiştim.. Rabbim hepimizin yüzünü peş peşe güldürüyor.. çok öptümm

Canimmmm tebrik ederimmm...Rabbim sağ salim kucağımuza almayı nasip etsin inşaallah..benim ki kız teyzesi..onca sıkıntıdan sonra gelen minik mucizem
...senin kinin cinsiyeti ne tatlım...

Canimmmm tebrik ederimmm...Rabbim sağ salim kucağımuza almayı nasip etsin inşaallah..benim ki kız teyzesi..onca sıkıntıdan sonra gelen minik mucizem
...senin kinin cinsiyeti ne tatlım...

benimkide erkek teyzesi:) çok öpüyoruz kendinize iyi bakın:)

selam kızlaaaar bayadır gelmiyodum nasılsınız kullanıcı adı sfre hatrlamakta zorlancak kadr uzun zaman olmus gelmeyeli:) tanıyanlar bilir eşimin yasadıgı rahatszlık sonrası sperm dondurma yapmıstk kemo sonrası azoperm oldu su an tek tuk cıkıs var. 3tup denemişiz saka gibi geliyo. bunlardan 2si donmus spermlerle 3.tedavi taze sperm cıkısı olmustu 10bin kadar onlarla oldu ve kimyasal yaşadım ilk tutunma cabalarıydı bebişimin ama olmadı. bi sene kdr oluyo son tedaviden beri bişe yapmadk duşunmedk. gecenlerde tekrar spermiyogram yaptrdk biz son tedavide 10bin sperm gorunce yukselmiştr dye beklerken yine birkaç sperm oldugunu ogrendk. öncelikle bu mumkun mu sperm cıkısı az da olsa başlamısken tekrar bikaç taneye düşer mi kızlar yaz için tekrar denemek istiyoruz ama istanblda asm de yaptrmstk 3tedaviyi de oraya güvenim yok hiç, baska merkez istiyorum ama spermlerin tasınma durumu da aklımı karıstırıyo. sıkıntı olur mu diye düşünmeden edemiyorum. 3tüp dpnmus sperm var biz bi tüpü tasırız kalanı yine orda kalır diye düsünüyoduk ama oyle olmuyomus hastane o sekilde bilgi vardı hepsini tasımanız gerekir dedi ne yapıcam hiç bilmiyorum hangi merkez olur hangi doktor olur onu da bilmiyorum. taşımalı mıyım tasımamalı mıyım onu da bilmiyorum offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…