2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yeterimm üzme kendini...imtihanimiz bu ne yapalim..hem rabbimden umit kesilmez...icimiz aciya aciya bekliycez...elden bi sey gelmiyo...

Canim benimmmmm uzulme lutfennn, ayni duygulari yasiyorum benim ozlemim de 15-16 yıldır yakıp kavuruyor. Cok icim acıyor kanıyor dualarım merhem oluyor yoksa dinmeyecek tarifi imkansız. Bir mucize olsun evlatlarımız bizimle olsun ne olur Allah'ım

canım benim negatifi gördüğüm gün beni senin sözlerin teselli etmişti dilerim yüce Yaradandan hayırlısıyla tez vakitte evlat nasip etsin. Bi de anlayışına sığınarak sorucam evlat edinmeyi düşünmedin mi hiç

Merhaba kızlar. Eski arkadaşlar tanır beni bende 6 tüp denemesi ameliyat lar onca tedavi sonucu Rabbim nasip etti suan 3 aylık oğlum yanımda uyuyor. Allahım hepinize nasip etsin. Hiç umidinizi yitirmeyim.
Guldencim seninde tekrar dan gözün aydın.

RABBİM BU yakarışlarımız duysun inş

amin evlat edinmek için koşullar var canım ve biz o koşulara uymuyoruz malesef

Yeterimm üzme kendini...imtihanimiz bu ne yapalim..hem rabbimden umit kesilmez...icimiz aciya aciya bekliycez...elden bi sey gelmiyo...
üzülmemek mümkün değil ama bende inanıyorum imtihan olduğuna inş bu imtihanı başarıyla geçeriz rabbim büyük elif_ipek

Kızlar Gülden yazacağını söylemişti hala yazmadı. Kızını da kendisini de merak ettim. Haber alan var mı nasıllar acaba?

Kızlar Gülden yazacağını söylemişti hala yazmadı. Kızını da kendisini de merak ettim. Haber alan var mı nasıllar acaba?
ASLINDA 15 faln oldu ama facede yazmıştı iyiyiz diye ama bende merak ettim bu kadar zamandır uğramadı

KIZLAR LÜTFENNNN YARDIM EDİN çok kararsızım bir kez açık kist ameliyatı oldum ve doktorum normal yoldan deneyerek vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönlendirdi 2 kez toplama yaptık 9 tane emriyo biriktirdik ve dondurduk fakat şimdide sol tüpümde hidroselpink çıktı her iki yumurtalıkta kistte tekrar oluştu 2,5 cm ve hem kendi doktorum hem tüp bebek doktorum yine ameliyat diyor ve tüplerin alınacağını açmışken kistlerinde alınacağını söylüyor yapışkanlıkların çok olmasından dolayıda açık ameliyat olacak.Ama sonuçlarımı florenciye nightingale hastanesinden faruk beye gösterdi bi tanıdığım ameliyat için yaşı çok genç (28 yaş) ameliyat denemeden önce transferi denesin demiş tecrübelerinmiz neler ne önerirsiniz?
blowhole25

Niye kimse bu gruba yazmıyor artik herkesler nereye gitti merak ettim sizleri inşallah iyisinizdir

MOMYS U umut46 nasilsiniz kizlaaaaarrr? Unuttunuz buralari, bizleri((
Canim merhaba çok şükür fena değilim 21.haftamiza girdik bin şükür darısı senin ve isteyen herkesin başına, unutur muyum canım sizleri takip etmeye çalışıyorum ve merak ediyorum hep. Sen nasılsın? Tedavi ne durumda? Bende kan pihtilasmasi çıktı her gün cleaxan iğne oluyorum bide plesenta previa var o yüzden bol bol dinlenmem gerekiyor bu gece kahverengi lekenmem oldu insallah kanama olmaz biraz korktum bi doktorumla görüşeceğim hamilelik boyunca diken ustundeyim Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasın.

Canim benim baya büyümüşsünüz masallah..Allah tamamina erdirsin saglikla insallah..hic korkma..bu kadar oldu ya gerisi de hagirlisiyla gelecek insallah...cinsiyeti ne?
Ben hala beklemedeyim..zor gunler gecirdim.atlattim ama cok şükür..artik gavastan arastirmalara basliycam..tekrarcayni doktoru istemiyorum..ilgisizliklerinden nefret ettim..

MOMYS U umut46 nasilsiniz kizlaaaaarrr? Unuttunuz buralari, bizleri((

Canimm nasılsın
Biz sukur idare ediyoruz benimm biraz sıkıntılı geçiyor hamileligim şeker çıktı daha en başlarda pıhtılaşma zaten var kusmadan hastaneler de yattım
üzerine şiddetli bi kanama gecirdim
sukur iyiyiz simdi 19. Haftada yiz teyzesi oğlum olacak
U umut46 canim plesantada neyin var benimde boşluklar varmış korkuttular beni ama bazı annelerde olabiliyomus sağlıkla insallah
elif_ipek cim çok. Merak ediyorum sen naptin varmı hazırlık

Rabbim hepimize yavrularimizi kucağımiza sağlıkla alip buyutmeyi nasip etsin insallah

Ayyy masallah ya..yerim ben o oglancigi annesiiii...zahmet olmadan rahmet olmuyo canim..saglikli olun da bu gunler de geçecek..
Ben ayni hamam ayni tas..o tevadimde olumlu olsaydi simdi 6.ayin icinde olacaktik..kismet..hala bekliyorum..tekrar ayni stresi yasamaya gucum var mi bilmiyorum..ama zaman ilerliyo..bu da lehimize degil tabi..

İnşallah canım çok sağol Rabbime emanet ilgisizlik konusunda hemfikirim seninle ancak Labaratuar iyi diye düşünüyorum sen yine araştır neresi içine sinerse orada başlarsın inşallah bu sefer olacak dualarım seninle kızımız olacak inşallah teyzesi :)

Canim maşallah oglusa Rabbim kucagimiza da alırsın inşallah. plesenta doğum kanalını tamamen kapatmış yukarı çıkmamış cnm bu haftadan sonra çok zor çıkmaz dedi dr. Bu da sıkıntılı bir durum bu hatalardan sonra Allah korusun çok yoğun kanamalara neden olabiliyormus o yüzden sürekli dinlenmem gerekiyor ayakta kalmamam gerekiyor dogumda da kanamanin durnama ihtimali varmış Allah korusun kanama durmazsa rahim aliniyormus biraz sıkıntılı bir süreç inşallah korktuğum gibi olmaz da hersey yolunda gider . Sende sıkıntılı geciriyorsun çok geçmiş olsun aman dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…