2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım selaaamm! Biz 32'yi bitirmek üzereyiz Allah'a şükür. Sizden ne haber?

Birde bişey soran ya ben ignelerdensinra Karnımda ağrı olurdu hiçbirşey hissetmiyorum normalin yaa
Selam canım. Hayırlı olsun tedavin! İnşallah sonu bebiş olur!
Ben ancak iğnelerin 7-8. gününden sonra hissetmeye başlardım. Normal bence.

Canım Kadıköy Şifa'dan Birgün Sarıkamış'a görünmeni tavsiye ederim. Kistler ilaçlar transfer öncesi yok edilebilir ama tüplerdeki sıvı birikmesi için ne yapılır bilmiyorum. Zaten zorluklarla elde ettiğin embriyoları en iyi şekilde transfer etmek çok önemli. 3. günde mi donduruldular 5. gün mü?

Bu yazı bir alıntı sadece yıllar farklı benimkisi 12 yıllık özlem ama acı AYNI özlem AYNI

Kızlar sizlere ve evlat hasreti çeken bütün ailelere Allah yardım etsin. Benim de 7. transferde ancak tutundu. Yaklaşık 80 yumurta, 65-70 embriyo'dan sadece 1 tanesisi! 6. transferde de ikizlere hamile kamıştım ama birini 2. ayda diğerini 5. ayda kaybettim. Bazen böyle geç ve zor oluyor ama çok şükür oldu sonunda ve o acıları unuttum. Tabi yaşadıklarımı unutmuyorum ama güzellikler üstünü örtüyor acıların. Allah inşallah size de bu günleri unutturacak güzel günler nasip etsin.

Aminnn canîm benim insAllah. Umut oldun bana bizlere :) insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin canım. Rabbim bizede nasip etsin insallah. Mayıs sonu haziran başında tekrar tedavime baslayacagım canım hamilenin duasî kabul olur derler :) bana ve hepimize dua edermisin? Bizlerde kavusalim yavrularımıza saglıcakla.Allah razı olsun

Selam canım. Hayırlı olsun tedavin! İnşallah sonu bebiş olur!
Ben ancak iğnelerin 7-8. gününden sonra hissetmeye başlardım. Normal bence.
teşekkür ederim canım ben bu sefer rahat olurum nasıl olsa bir tane dondurulmuş var derken yine stres oldum
ben ilk gün iğneden sonra ani bir karın ağrısı hissederdim şuan hiçbirşey yok acaba yine iptalmi dedim
gerçi hayırlısı neyse o olsun
sendede maşallah son günlere yaklaşmışsın buarada tüm dualarınada AMİİİN diyorum canım

Reactions: 9ay
sağol canım bizde oğlumla 5 aylık olduk çok şükür büyüyoz beraber

siz nasılsınız bebeğinle seninki ne kadarlık oldu

bende hep bakıyorum güzel haberler varmı diye

rabbim herkese yaşatsın inşallah

Selam canım bende tedaviye başladım tekrar bugün ikinci günüm sizler nasılsın
tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip olur

maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı zamanda hamileydik hatta isimleri bile aynıydı ama işte rabbimin takdiri çok bekletmemiş tekrar nasip etmiş çok şükür cinsiyeti ne

Evet canım çok şükür 2 ay sonra tekrar denedik ve tuttu. Kız bu defa :) Adını da Meryem düşünüyoruz.
Wok şükür siz de büyümüşsünüz. Allah bağışlasın :)

:)) canımmm sen nasılsın.. bebişimiz nasıll.. teyzesi onu kocaman öpüyor..
ben iyi sayılırım, sıkıntılı bi kıştan sonra Allahın izniyle güzel günleri görecez inşallah.. 31 haftalık hamileyim, oğluşum olacak kısmet olursa.. haftaya doğum iznine çıkacağım bakalım işte hazırlıklara yeni başladım.. şimdilik tatlı bi telaşın içindeyim inşallah hep böyle devam eder.. Cem bebek seni öpüyor teyzesii..

Mrb kizlar hatirlayaniniz vardir benide 4ay once dogum yaptim ve bebegimi kaybetmistim bugun donmuslarla tekrar tedaviye basliyorum insallah cok zorlu olcak cunku tek bobrekliymisim ve tansiyon hastasiyim gebelik risliymis doktorum gebeligi onermedi ama evlat hasreti herseyin onune geciyo birde naturel siklus olcak ilacsiz tedaviymis dua edin kizlar benim icinde

Canımmmm seni hep aradım topikler de...çok merak ediyordum...çooooook sevindim..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...en son semra kahraman4 da deneyecektin yanlış hatırlamıyorsam..Rabbim hepimizin kucağında sevdirsin inşaallah...Burdaki kızların yeri bir başka işte...hep aklımdalar..Allahım sen aratmadan nasip eyle ya Rabbim...

Ahh kuzum benim ahhhh..Rabbim gönlüne ferahlık versin ne desem boş..hiç çıkmadın aklımdan..Allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah..

ballım çok sevindim hamile olduğuna yeni gördüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah az kalmış

Saolll canım benım Allah razı olsunnn...duana Amınnnnn diyorum kuzum..Rabbim bu günleri de gösterdi çok inşaallah kucağıma almayı da nasip eder...senın paşa da büyümüştür maşaallah....öp benim yerim totosunu ısır:)

Ahh kuzum benim ahhhh..Rabbim gönlüne ferahlık versin ne desem boş..hiç çıkmadın aklımdan..Allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah..
Cok saol canim sende saglikla hayirla kucagina al bebegini darisi tum isteyen anne olmayi bekleyen bizlerin basina olsun insallah

Selam canım bende tedaviye başladım tekrar bugün ikinci günüm sizler nasılsın
canımmmmmm hayırlı olsun sonu bebikli olsunnnnnn :) ağrı olup olmamasına takılma :)benim her tedavide farklı :) ayyyyyyy inşallah güzellll olacak :) bizi haberdar et canımmmmm :)
Selam canım bende bi değişiklik yok kasımdaki denemem malesef negatif suan için daha bişey yok sen nasılsın özledim valla eski günleri
canımmmmm hayırlısı olsun :) inşalllah olacak allahım yakın zamanda bebikine kavuştursun :)

canımmmm az kalmış inşallah :) kucağında sevmeye :) allahım zamanında sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin canımmmmm :)

maşallah kuzum sağlıkla ailesiyle büyüsün :) adı ne kuzunun :)

canımmmmmmmmm çoooooooook sevindimmmm :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

allahım en zor anımızda hep yardım eder canım her zorlukta vardır bir kolaylık :) rabbim kolay kılsın tedavini ve sağlıkla bebişine kavuşursun inşallahhhhh :)

oğlum mart 12 de 1 yaşına girdi büyüyor şükür teyzeleri :) inşallah rabbim herkese nasip etsin :)

Saglikla buyut hayirli evlat olsun insallah

senin için çok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah

rabbim hayırlısını nasip etsin hasretini gidersin inşallah sıkıntısız bir şekilde kavuşursun rabbim yardımcın olsun

maşallah kuzum sağlıkla ailesiyle büyüsün :) adı ne kuzunun :)
çok sağol amin yavuz selim

Evet canım çok şükür 2 ay sonra tekrar denedik ve tuttu. Kız bu defa :) Adını da Meryem düşünüyoruz.
Wok şükür siz de büyümüşsünüz. Allah bağışlasın :)
çok şükür maşallah ismide çok güzel rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah

çok sağol amin büyüyorlar dünyaya gelen

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…