2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amin inşallah canım..kardesım dogum yaptı dahada bır heveslendım bende
Benim şimdi en yakın arkadaslarımın 6 tanesi hamile,görümcemin yeni bebeği oldu,abimin eşi hamile,yan komşum hamile,küçük görümcemde Çatlatma yaptırdı benimle aynı gün onunda gebelik testi olacak napıcamı bilmiyorum.herkes hamile.herkes bebek konuşuyo.benim elim boş.inşallah bu sefer olacak

inşallah canım ya allah nasıp etsın sağlıkla bır evlat.bende kızım doğmadan önce kendımı kötü hissederdim herkesın cocugu var bı benım yok der dururdum..çok şükür allah nasip ettı sımdı ıkıncı ıcın ugrasıyoruz

Allahım inşallah tatlı bi kız nasip eder bizede.sizinde inşallah ikinci olur ve erkek olur

kızlar hala uyuyamadım sabah erkenden gıdıcaz ama heyacandan belırsızlıkten uyuyamıyorum duva edıyorum bolcaa guzel olur ınsallah
Rabbim hayirli etsin gulum insallah guzel baslarsin herseye ve guzel haberlerini aliriz.Allah yardimci olsun sana ve burdaki tum arkadaslara.Rabbim yuzunuzu guldursun.amin

belirtin var mi canim?
Valla kasik agrilarim var ama opudan beri var yani bu sonradan buyuyen yumurtalardan kaynakli olabilir
Onun disinda bisey yok.bugun test yaptim negatif :)
Sende varmi bisey?kacinci gun embriyosuydu

Valla kasik agrilarim var ama opudan beri var yani bu sonradan buyuyen yumurtalardan kaynakli olabilir
Onun disinda bisey yok.bugun test yaptim negatif :)
Sende varmi bisey?kacinci gun embriyosuydu
idrar testine güvenme benimki dondurulmuş olacakti maalesef buz bebem yasamadi çözdükten sonra transferim iptal, subatta tekrar dondurulmuşla deneyecez canip nasip olursa eger bakalim

Sabah akşam burda vakit geçiriyorum.yoksa gecmiyo ya.ewdede wakit gecmiyo.inşallah güzel sonuç alırız
İnsallahh yaa insallahh
idrar testine güvenme benimki dondurulmuş olacakti maalesef buz bebem yasamadi çözdükten sonra transferim iptal, subatta tekrar dondurulmuşla deneyecez canip nasip olursa eger bakalim
Yaa nasip bu isler
İnsallah birdahaki tedavinde Allah yuzunu guldursun
Hepimizin yuzunu guldursun insallah

teşekkür ederim canım dualarım sizinle inşallah :) kimbilir belki de sıra sendedir Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…