- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 53
- 36
Amin inşallah hepimiz allahın izniyle anne olalım.rabbim nadim etmesin hiç kimseyisende inşallah pozıtıf sonuc alırsın.bızlere umut olursun....
amin inşallah canım..kardesım dogum yaptı dahada bır heveslendım bendeAmin inşallah hepimiz allahın izniyle anne olalım.rabbim nadim etmesin hiç kimseyi
Benim şimdi en yakın arkadaslarımın 6 tanesi hamile,görümcemin yeni bebeği oldu,abimin eşi hamile,yan komşum hamile,küçük görümcemde Çatlatma yaptırdı benimle aynı gün onunda gebelik testi olacak napıcamı bilmiyorum.herkes hamile.herkes bebek konuşuyo.benim elim boş.inşallah bu sefer olacakamin inşallah canım..kardesım dogum yaptı dahada bır heveslendım bende
inşallah canım ya allah nasıp etsın sağlıkla bır evlat.bende kızım doğmadan önce kendımı kötü hissederdim herkesın cocugu var bı benım yok der dururdum..çok şükür allah nasip ettı sımdı ıkıncı ıcın ugrasıyoruzBenim şimdi en yakın arkadaslarımın 6 tanesi hamile,görümcemin yeni bebeği oldu,abimin eşi hamile,yan komşum hamile,küçük görümcemde Çatlatma yaptırdı benimle aynı gün onunda gebelik testi olacak napıcamı bilmiyorum.herkes hamile.herkes bebek konuşuyo.benim elim boş.inşallah bu sefer olacak
Allahım inşallah tatlı bi kız nasip eder bizede.sizinde inşallah ikinci olur ve erkek olurinşallah canım ya allah nasıp etsın sağlıkla bır evlat.bende kızım doğmadan önce kendımı kötü hissederdim herkesın cocugu var bı benım yok der dururdum..çok şükür allah nasip ettı sımdı ıkıncı ıcın ugrasıyoruz
inşallah allah gönlünüze göre versin.kız erkek hıc fark etmıyor sağlıklı olsun yeterAllahım inşallah tatlı bi kız nasip eder bizede.sizinde inşallah ikinci olur ve erkek olur
Amin inşallahinşallah allah gönlünüze göre versin.kız erkek hıc fark etmıyor sağlıklı olsun yeter
Benim de persembeBenimde perşembe test günüm aynı durumdayız.napıcamı bilmiyorum
belirtin var mi canim?Benim de persembe
Son gunler gercekten zor geciyormuş
Rabbim hayirli etsin gulum insallah guzel baslarsin herseye ve guzel haberlerini aliriz.Allah yardimci olsun sana ve burdaki tum arkadaslara.Rabbim yuzunuzu guldursun.aminkızlar hala uyuyamadım sabah erkenden gıdıcaz ama heyacandan belırsızlıkten uyuyamıyorum duva edıyorum bolcaa guzel olur ınsallah
Valla kasik agrilarim var ama opudan beri var yani bu sonradan buyuyen yumurtalardan kaynakli olabilirbelirtin var mi canim?
Sabah akşam burda vakit geçiriyorum.yoksa gecmiyo ya.ewdede wakit gecmiyo.inşallah güzel sonuç alırızBenim de persembe
Son gunler gercekten zor geciyormuş
idrar testine güvenme benimki dondurulmuş olacakti maalesef buz bebem yasamadi çözdükten sonra transferim iptal, subatta tekrar dondurulmuşla deneyecez canip nasip olursa eger bakalimValla kasik agrilarim var ama opudan beri var yani bu sonradan buyuyen yumurtalardan kaynakli olabilir
Onun disinda bisey yok.bugun test yaptim negatif :)
Sende varmi bisey?kacinci gun embriyosuydu
burasida aliskanlik oluo illaki girmek istio insan,merak ediosun ne oldu ne bittiSabah akşam burda vakit geçiriyorum.yoksa gecmiyo ya.ewdede wakit gecmiyo.inşallah güzel sonuç alırız
İnsallahh yaa insallahhSabah akşam burda vakit geçiriyorum.yoksa gecmiyo ya.ewdede wakit gecmiyo.inşallah güzel sonuç alırız
Yaa nasip bu isleridrar testine güvenme benimki dondurulmuş olacakti maalesef buz bebem yasamadi çözdükten sonra transferim iptal, subatta tekrar dondurulmuşla deneyecez canip nasip olursa eger bakalim
Ben varimkızlar istanbulda tedavı gören var mı?
teşekkür ederim canım dualarım sizinle inşallah :) kimbilir belki de sıra sendedirAyy kızlar sizin adınıza çooooookkk sevindimmmm.. Kendimi de tokiden kura çekilişinde gibi hissediyorum . İnşallah ben de tüp normal bi şekilde çocuk sahibi olurum.. Saatlerdir mutfakta kür yapıyorum çılgın mucit gibi
günaydın şekercikGünaydınn heyecanlı ve birbirinden tatlı annee adayları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?