canım hayırlısı ile rabbim yol gösterir inşallah :) neye karar verdin ne yaptın :) merak ettim seni :) inşallah yaza senden güzel haber alırız :)selam kızlaaaar bayadır gelmiyodum nasılsınız kullanıcı adı sfre hatrlamakta zorlancak kadr uzun zaman olmus gelmeyeli:) tanıyanlar bilir eşimin yasadıgı rahatszlık sonrası sperm dondurma yapmıstk kemo sonrası azoperm oldu su an tek tuk cıkıs var. 3tup denemişiz saka gibi geliyo. bunlardan 2si donmus spermlerle 3.tedavi taze sperm cıkısı olmustu 10bin kadar onlarla oldu ve kimyasal yaşadım ilk tutunma cabalarıydı bebişimin ama olmadı. bi sene kdr oluyo son tedaviden beri bişe yapmadk duşunmedk. gecenlerde tekrar spermiyogram yaptrdk biz son tedavide 10bin sperm gorunce yukselmiştr dye beklerken yine birkaç sperm oldugunu ogrendk. öncelikle bu mumkun mu sperm cıkısı az da olsa başlamısken tekrar bikaç taneye düşer mi kızlaryaz için tekrar denemek istiyoruz ama istanblda asm de yaptrmstk 3tedaviyi de oraya güvenim yok hiç, baska merkez istiyorum ama spermlerin tasınma durumu da aklımı karıstırıyo. sıkıntı olur mu diye düşünmeden edemiyorum. 3tüp dpnmus sperm var biz bi tüpü tasırız kalanı yine orda kalır diye düsünüyoduk ama oyle olmuyomus hastane o sekilde bilgi vardı hepsini tasımanız gerekir dedi ne yapıcam hiç bilmiyorum hangi merkez olur hangi doktor olur onu da bilmiyorum. taşımalı mıyım tasımamalı mıyım onu da bilmiyorum offff....
ben de tanıyorummmmm :) neler yaptın canım görüşmeyeli :)selam kızlar bakalım eskilerden kim tanıcak beni
canım nasılsın :) nerelere takılıyorsunuz diğer kızları görüyor musun :)Ben ben
canım hayırlısı olsun inşallah :) bu tedavinde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) haberdar et :)Arkadaşlar Merhaba
Eski üyelerden olup uzun zamandır buralarda yoktum. Egunalin bebisi olmuş çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. 3 seneden sonra dün itibariyle bende 4. Tedavime başladım hayirlisiyla merkezi değiştirdim ve ne gerekiyorsa yaptırıyorum çok heyecanlı ve umutluyum. Allah bu yolda eli boş çevirmesin bizleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım ne yaptın :) güzel haber var mı :)
teşekkür ederim canım ben bu sefer rahat olurum nasıl olsa bir tane dondurulmuş var derken yine stres oldum
ben ilk gün iğneden sonra ani bir karın ağrısı hissederdim şuan hiçbirşey yok acaba yine iptalmi dedim
gerçi hayırlısı neyse o olsun
sendede maşallah son günlere yaklaşmışsın buarada tüm dualarınada AMİİİN diyorum canım
canım hayırlısı ile rabbim yol gösterir inşallah :) neye karar verdin ne yaptın :) merak ettim seni :) inşallah yaza senden güzel haber alırız :)
ben de tanıyorummmmm :) neler yaptın canım görüşmeyeli :)
canım nasılsın :) nerelere takılıyorsunuz diğer kızları görüyor musun :)
canım hayırlısı olsun inşallah :) bu tedavinde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) haberdar et :)
Canm valla duruyo su an beklemede. Ev taşıma isimiz vardi onu hallettik evi toparliyim da bi snrasinda gorusme ayarlayp gorscem bikac doktorla Rabbim hayrlisini nasip etsn inşallah hepimizin hakkindacanım hayırlısı ile rabbim yol gösterir inşallah :) neye karar verdin ne yaptın :) merak ettim seni :) inşallah yaza senden güzel haber alırız :)
canım herşey gönlündeki gibi olsun :) güzel haberlerini alırız inşallah :)İnşallah :) dün yumurta toplama işlemi oldu 8 tane toplandı 4 tanesi işlem gördü bugün aradılar, 3. Gün tekrar arayip bilgi verecekler. Ama transferin birdaha ki ay olacak sanırım çünkü embriyolar genetik teste gidecek blastokist transferi olcakmış, bunun haricinde bana era testi yapılcak bağışıklık sistemine bakılcak. Bunca uğraşın sonunda meyvemizi alırız inşallah hayirlisiyla.
canım hayırlısı ile yeni evini bebeğin şenlendirsin inşallahhhhhh :)Canm valla duruyo su an beklemede. Ev taşıma isimiz vardi onu hallettik evi toparliyim da bi snrasinda gorusme ayarlayp gorscem bikac doktorla Rabbim hayrlisini nasip etsn inşallah hepimizin hakkinda
Canmmmm hayırlı olsun bebişin mutlu gunleriniz daim olsun inşallah:)İyi akşamlar kızlar...sizleri çok özledim..nerelerde kimler ne yapıyor..beni sorarsanız mucizem ipek kızım su an kollarımda sonsuz şükür..9 gün önce sezeryanla doğum yaptım..doğumda hepiniz için dua ettim..Rabbim bu mükemmel duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın canlarım..benden havadiseler bunlar..dilerim güzel haberlerinizi okurum burdan..duamdasınız...
Canmmmm hayırlı olsun bebişin mutlu gunleriniz daim olsun inşallah:)
Maşalah kuzumuza dogdu demekki analı babalı büyüsün inş ömrü uzun kaderi güzel olsun saolasın dualatında olalım hepİyi akşamlar kızlar...sizleri çok özledim..nerelerde kimler ne yapıyor..beni sorarsanız mucizem ipek kızım su an kollarımda sonsuz şükür..9 gün önce sezeryanla doğum yaptım..doğumda hepiniz için dua ettim..Rabbim bu mükemmel duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın canlarım..benden havadiseler bunlar..dilerim güzel haberlerinizi okurum burdan..duamdasınız...
Maşalah kuzumuza dogdu demekki analı babalı büyüsün inş ömrü uzun kaderi güzel olsun saolasın dualatında olalım hep
Hayirli olsun bebisin cnmm.mutlu gunleriniz olsun inşallahhİyi akşamlar kızlar...sizleri çok özledim..nerelerde kimler ne yapıyor..beni sorarsanız mucizem ipek kızım su an kollarımda sonsuz şükür..9 gün önce sezeryanla doğum yaptım..doğumda hepiniz için dua ettim..Rabbim bu mükemmel duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın canlarım..benden havadiseler bunlar..dilerim güzel haberlerinizi okurum burdan..duamdasınız...
çok sevindim canım rabbim sağlıklı ömürler versin kuzunaSaol teyzesi güzel duaların için..darısı başına ve tüm isteyen herkese Rabbim nasip etsin..canimm dua ediyorum sizler için Rabbim çarenizi hayırlısıyla nasip etsin..öpüyorum çok..
maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin.biz de yaşarız inşallah bir gün bu duyguyuSaol teyzesi güzel duaların için..darısı başına ve tüm isteyen herkese Rabbim nasip etsin..canimm dua ediyorum sizler için Rabbim çarenizi hayırlısıyla nasip etsin..öpüyorum çok..
Hayirli olsun. Allah bizlere de bu mutlulugu nasip eylesin. Insallah.Hayirli olsun bebisin cnmm.mutlu gunleriniz olsun inşallahh
Amin . Ben de 2 senedir ugrasiyorum. Su an kiminle tedaviye devam ediyorsunuz?Arkadaşlar Merhaba
Eski üyelerden olup uzun zamandır buralarda yoktum. Egunalin bebisi olmuş çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. 3 seneden sonra dün itibariyle bende 4. Tedavime başladım hayirlisiyla merkezi değiştirdim ve ne gerekiyorsa yaptırıyorum çok heyecanlı ve umutluyum. Allah bu yolda eli boş çevirmesin bizleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?