2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar Merhaba
Eski üyelerden olup uzun zamandır buralarda yoktum. Egunalin bebisi olmuş çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. 3 seneden sonra dün itibariyle bende 4. Tedavime başladım hayirlisiyla merkezi değiştirdim ve ne gerekiyorsa yaptırıyorum çok heyecanlı ve umutluyum. Allah bu yolda eli boş çevirmesin bizleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım hayırlısı ile rabbim yol gösterir inşallah :) neye karar verdin ne yaptın :) merak ettim seni :) inşallah yaza senden güzel haber alırız :)
selam kızlar bakalım eskilerden kim tanıcak beni
ben de tanıyorummmmm :) neler yaptın canım görüşmeyeli :)
canım nasılsın :) nerelere takılıyorsunuz diğer kızları görüyor musun :)
canım hayırlısı olsun inşallah :) bu tedavinde güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) haberdar et :)

canım ne yaptın :) güzel haber var mı :)

İnşallah :) dün yumurta toplama işlemi oldu 8 tane toplandı 4 tanesi işlem gördü bugün aradılar, 3. Gün tekrar arayip bilgi verecekler. Ama transferin birdaha ki ay olacak sanırım çünkü embriyolar genetik teste gidecek blastokist transferi olcakmış, bunun haricinde bana era testi yapılcak bağışıklık sistemine bakılcak. Bunca uğraşın sonunda meyvemizi alırız inşallah hayirlisiyla.

canım hayırlısı ile rabbim yol gösterir inşallah :) neye karar verdin ne yaptın :) merak ettim seni :) inşallah yaza senden güzel haber alırız :)
Canm valla duruyo su an beklemede. Ev taşıma isimiz vardi onu hallettik evi toparliyim da bi snrasinda gorusme ayarlayp gorscem bikac doktorla Rabbim hayrlisini nasip etsn inşallah hepimizin hakkinda

canım herşey gönlündeki gibi olsun :) güzel haberlerini alırız inşallah :)
Canm valla duruyo su an beklemede. Ev taşıma isimiz vardi onu hallettik evi toparliyim da bi snrasinda gorusme ayarlayp gorscem bikac doktorla Rabbim hayrlisini nasip etsn inşallah hepimizin hakkinda
canım hayırlısı ile yeni evini bebeğin şenlendirsin inşallahhhhhh :)

İyi akşamlar kızlar...sizleri çok özledim..nerelerde kimler ne yapıyor..beni sorarsanız mucizem ipek kızım su an kollarımda sonsuz şükür..9 gün önce sezeryanla doğum yaptım..doğumda hepiniz için dua ettim..Rabbim bu mükemmel duyguyu isteyen her kuluna yaşatsın canlarım..benden havadiseler bunlar..dilerim güzel haberlerinizi okurum burdan..duamdasınız...

Canmmmm hayırlı olsun bebişin mutlu gunleriniz daim olsun inşallah:)

Maşalah kuzumuza dogdu demekki analı babalı büyüsün inş ömrü uzun kaderi güzel olsun saolasın dualatında olalım hep

Maşalah kuzumuza dogdu demekki analı babalı büyüsün inş ömrü uzun kaderi güzel olsun saolasın dualatında olalım hep

Saol teyzesi güzel duaların için..darısı başına ve tüm isteyen herkese Rabbim nasip etsin..canimm dua ediyorum sizler için Rabbim çarenizi hayırlısıyla nasip etsin..öpüyorum çok..

Hayirli olsun bebisin cnmm.mutlu gunleriniz olsun inşallahh

Saol teyzesi güzel duaların için..darısı başına ve tüm isteyen herkese Rabbim nasip etsin..canimm dua ediyorum sizler için Rabbim çarenizi hayırlısıyla nasip etsin..öpüyorum çok..
çok sevindim canım rabbim sağlıklı ömürler versin kuzuna

maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin.biz de yaşarız inşallah bir gün bu duyguyu

Heyyy eski arkadaşlar nerelerdesiniz beni taniyan 2014 te yaziştigimiz
dua gunlerinde buluştugumuz eski dostlarr.
Ses verin merak ediyorum sizleri

Amin . Ben de 2 senedir ugrasiyorum. Su an kiminle tedaviye devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…