2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hatırladım seni eskilerden
Hatirlanmak güzell.çok fazla giremesemde hep aklimdasiniz. aklima gelen isimlerr
Melindam
Elam
Phala
Ballim
Daha varda aklima gelmedi simdi.senide hatirliyorum tabikiiiii
Haberlestigin kimse olursa selam soyle lutfenn

canım tel de görüştüklerim var buradan görültklerimde var ama bende eskisi kadar aktif değilim yaaşdıkşarım çok yıprattı beni burada olmak eskilere bakınca beni üzüyor o yüzden arada sırada bakıyorum eski dostlara

hayırdır ablacım ne yaşadın böle üzülecek
bende arada bakıyorum sizlere ve egunale o iyimi neden hiç girmiyo

hayırdır ablacım ne yaşadın böle üzülecek
bende arada bakıyorum sizlere ve egunale o iyimi neden hiç girmiyo
ben 7 denme yaptım 4 defa tranfer olmadan
oldu 3 tranfer oldu negatifle sonuçlandı arkasında eşim beyin ameliyatı geçirdi ve hayatımız altüst oldu yaşım 40 evliliğim 12 yılı bitirmek üzere ve ben anne olamadım hala bunlar söze dökebildiklerim ..egunal iyi kızını büyütüyor sanırım ço vakti kalmıyor buralara gelecek kadar birazcık byüsün beren gelecektir sizleri yalnız bırakmaz

bu grubu kurdugumuzda 3 5 kisiydik,3 5 kisi vardi..baktim da simdi epey yazilmis epey bildirim var..bn girmedim bi daha..negatif olunca sonucum..simdi bi daha yaptik cok sukur bu defa oldu:) ama cok yeni ve tehlikemiz var..darisi isteyen herkese.

Merhaba herkese capa özel altay beye gidiyorum pcos arti yumurta tembelliği var klomenle catlama iğnesi tedavisi ni gördüm olmadi rahim filmi çekildim rahim içinde darlik var dediler biri perde gibi dedi herneyse normal yolla deneyip olmazsa histerekospi yaparız dedi altay beyin haricinde iki doktora gisterdim ikiside direk histerekospi sonra tedavi dediler altay beyde histerekospi olan varsa lütfen bna yardımcı olsunnn

kzlar günaydın uzun protokol tedavide Lucrin kullanırken adet gecikmesi yaşayan var mı 3 gün geciktim ?

Selam herkese :)
Çook olmuş gelmeyeli buralara...
Oğlum 21. Ayında ve 2 yaş sendromu başladı bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eskilerden kim var buralarda?

Selam herkese :)
Çook olmuş gelmeyeli buralara...
Oğlum 21. Ayında ve 2 yaş sendromu başladı bile.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eskilerden kim var buralarda?
Cem paşa büyümüş maşallah.. Beni hatırladın mı benimde oğlum oldu 6 ay bitmek üzere büyüyoruz..kağan paşa.. Rabbim nasip etti doğal yolla oldu çok şükür..sıkıntılı gebelik dönemim oldu ama hepsi değer oğlum için..

O dua grubu devam etmiyor canım. Başka dua gruplarında dua etmeye devam tüp bebek tedavisiyle hamileyim. İkiz gebelik oluştu birinin gelişimi durdu. İki ay kanamam oldu. İlk dört ay yattım hep düşük riskim vardı. İnsallah bu bebeğimi kaybetmem.tup bebek tedavisiyle 3 kayıp yaşadım iki senede. Dua edersen sevinirim. 27.haftadayiz,kızımız olacak inşallah teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…